A péniszpumpa, a legjobb vákuumpumpa infók és vásárlás

Ennek az eszköznek a fő funkcióiról szólva a pénisz paraméterek növelése, mind a hossz, mind a vastagság téren. A vákuum masszázs meglehetősen elterjedt a hagyományos orvoslásban, amit ismerni kell. A módszer abban is különbözik, hogy hatékony az erős neműek szexuális diszfunkcióinak kezelésére.

Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen eszköz működési elve a pénisz növelése a nyomás módszer alkalmazásával. Ez ahhoz vezet, hogy a pénisz körül nyomás keletkezik, és ez javítani kezdi a vérkeringést. Ennek eredményeként a pénisz nemcsak szilárd, hanem rugalmas is lesz, és ez rövid idő alatt elérhető, amit nem lehet teljes mértékben értékelni.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz péniszpumpa terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha vákuumpumpákat és férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ne feledje, még hiányos erekció esetén is szeretkezhet, mert a természetes módon történő stimulálás lehetővé teszi a tag számára, hogy “felkeljen”. Az elhangzottak mellett az erősebb nem minden képviselőjének azt is tudnia kell, hogy ezt az eszközt gyakran használják masszázseszközként.

Eredeti vákuumos péniszpumpánk szexi játék és ajándék. eredeti vákuumos péniszpumpánk ok a szórakozásra. eredeti vákuumszivattyúnk nagyszerű ár a magyar piacon az intim üzletek között. mert az eredeti vákuumszivattyú! A teljes péniszpumpa tudnivalók cikket itt olvashatod el.

Péniszmasszírozó felnőtteknek

A szexuális rendellenességek a modern társadalom gyakori problémája, amely nem teszi lehetővé a partnerek számára, hogy teljes örömet szerezzenek a szexuális kapcsolatból. A férfiak erekciójával kapcsolatos problémák negatívan befolyásolják az intim életet. De ez nem ok arra, hogy megtagadjuk a szexet egy szeretett emberrel. Vásároljon vákuumszivattyút, és kapjon egy minőségi eszközt, amely serkenti a vér áramlását. Ezeket az eszközöket nemcsak a férfiak, hanem a női közönség számára is gyártják.

Az átlátszó lombik, a szilikon vagy latex tömítés, a mechanikus szivattyú a szexshopból készült klasszikus szivattyú fő összetevői. Sok orvos azt állítja, hogy ez a leghatékonyabb módja a férfi méltóság méretének növelésére és egészséges állapotban tartására. Bármilyen szexshop játékboltban vákuumszivattyút vásárolhat a pénisz számára, de meg kell értenie munkájának elveit, és ki kell választania egy kivételesen kiváló minőségű eszközt. A lombikból származó levegő szivattyúzása során negatív nyomás keletkezik, ebben az időben a vér a nemi szervekbe rohan, sokkal jobban növelve, mint az erekcióval.

Hogyan kell helyesen használni a péniszpumpát?

Ha vákuum péniszpumpát vásárolt egy szexboltban, figyelmesen olvassa el a használati utasítást. Egy edzés időtartama egy kezdő számára nem haladhatja meg az 5 percet, a jövőben a használat ideje 15 percre növelhető. Az eljárás eredménye a folyamat helyességétől függ:

– borotválja a haját a pénisz alapja közelében, fertőtlenítse a lombikot és a fúvókát klórhexidinnel;
keressen egy félreeső helyet, vegye le ruháit és kényelmes helyzetbe;
– kenje meg a tömítést és a péniszt kenőanyaggal, helyezze a lombikba, és kapcsolja be a szivattyút, szorosan nyomva a szeméremcsontot, hogy feszességet hozzon létre;
– a modelltől függően hozzon létre vákuumot (kézi vagy mechanikus szivattyú);
– 30 másodperc elteltével nyissa ki a szelepet, és engedje be a levegőt.
– Az erekció gyengítése után ismételje meg az eljárást, minden alkalommal növelve az egész folyamat időtartamát.

Vákuumszivattyú a férfiak számára, amelyet megfizethető áron vásárolhatunk a szállítással egész Ukrajnában, segít erekciót okozni a szexuális kapcsolat előtt. Ehhez használjon erekciós gyűrűt, amely megállítja a vér kiáramlását szex közben. A készülék szexuális játékként is használható. Szokatlan és élénk érzéseket hoz az intim kapcsolatokba.

Hol lehet vákuumszivattyút vásárolni férfiaknak Budapesten?
Az ilyen típusú eszközöket a srácok számára ajánljuk az erek erekciójának és rugalmasságának javítására. A 40 évesnél idősebb férfiak esetében a rendszeres edzés meghosszabbítja a szexuális aktivitást. Az oldal intim.com.ua szexuális játékokat mutat be egy nagy választékban. Vákuumszivattyú kedvező áron lehet rendelni a különböző modellek és márkák. A vákuumszivattyú ára a funkcionalitástól, a rezgő egységektől, a fúvókáktól, a további elemektől, a készülék típusától (mechanikus vagy kézi) függ. Egyes lombikok bordázott vagy tüskés, ami növeli a hatást. Jó péniszpumpa vásárlás és rendelés az INTIM CENTER szexshopban, 1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet.

Szex shop az interneten az egyik lehetőség, ahol lehet vásárolni vákuum szivattyúk a legkényelmesebb és kényelmesen. Válassza ki a megfelelő modellt, fizessen online, garantáljuk az információk titkosságát. A vákuumszivattyú, amelynek ára széles körben változik, nemcsak a funkcionalitásban, hanem a különböző színekben is eltérhet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian