Ha nincs igazi puncid, kapni művagina maszturbátort

A maszturbáció természetes folyamat, nem romlott, mint egyesek hiszik. A saját testével való játék egyértelművé teszi, hogy melyik hatás tetszik jobban. Végül is ez egy jó módszer a stressz enyhítésére és a stressz elkerülésére. Hiába gondolunk arra, hogy a férfi maszturbátort arra tervezték, hogy gyorsan végigcsinálja az egészet.

Ellenkezőleg! Ez a játék nagyszerű állóképességi edző lehet egy férfinak. A maszturbátor valahol még kihívás is egy férfi számára, amelyet a teljes szexuális elégedettség ösztönöz.

A termék szépsége, hogy egyáltalán nem tagadhat le magáról semmit: olyan tempóban és nyomással mozoghat, amiről mindig is álmodott! És egy ilyen játékhoz egyáltalán nincs szükség előjátékra. Ha nincs igazi puncid, kapni sokféle művagina maszturbátort az INTIM CENTER szexshopban.

Játékok magabiztos férfiaknak

A klasszikus maszturbátorok a szexi szépségek meghitt varázsa alapján készülnek felnőtt filmekből. Éppen ezért lehetősége van kedvenc pornó színésznőjével utánozni a hagyományos, orális vagy anális szexet. A Fleshlight ilyen másolatokat készít. Mindegyikük rendelkezik még annak a lánynak az autogramjával is, akivel a játékot létrehozták. Játszd le vele kedvenc videódat, és tedd vele, amit csak akarsz!

A Fleshlight mellett japán Tenga maszturbátorok találhatók. A játékok szuper finom anyagát nyújtják, amely úgy nyúlik el, mint senki más maszturbátor. Ezek azok a híres tojások, amelyeket maszturbációra használnak, kézre adva. Valójában a megszokott mozdulatokat hajtja végre, de a hímvessző valami hihetetlennek érzi magát – elképesztően tapintható anyag stimulálása egyedi megkönnyebbüléssel.
Még szokatlanabbak a német maszturbálók. Ez egy olyan játék, amely nem hasonlít egy nő meghitt varázsaira, nem nyújtózkodik, de a vártnál sokszor erősebb örömet okozhat! A helyzet az, hogy benne van egy beépített mechanizmus, amely különböző mozgásokat szimulál. Még az orális szex felszívódását is képes helyreállítani. Hihetetlen játék, amely szinte mindenre képes!

Mikor érdemes maszturbátort vásárolni?
– Ha egyedülálló férfi vagy, állandó partner nélkül;
– Amikor a párod tagad valamiféle szexet;
– Amikor edzeni akarod az állóképességedet, majd osztályt mutatsz az ágyban.
És ne feledje: bármilyen célra használ egy maszturbátort, mindig megtudhat valami újat saját erogén zónáiról.

Maszturbátor férfiaknak

Eredeti és hihető maszturbátorok azoknak, akik nem függnek a női szeszélyektől! A lehető legjobb maszturbátorokat ajánlják a szexbolt látogatóinak figyelmébe , nem kevésbé színesen és hatékonyan hozva örömet tulajdonosuknak, mint egy élő lány. Jelenleg a legvalósághűbb modellek állnak a vásárlók rendelkezésére. A transzszexuális témák kedvelőinek külföldről szállítottunk egy egyedülálló férfi maszturbátort, amellyel sok izgalmas percet tölthet el, illetve azoknak, akik rajongnak a BDSM -ért.és a rabság művészete – egy maszturbátor hüvely többsebességű vibrátorral, kötelekkel díszítve.

A minimalizmus nem hátrány!
Az önkielégítéshez szükséges eszközök sokfélesége mellett sok ügyfél a kompakt, inkább tubusra emlékeztető alkotásokat részesíti előnyben, nem pedig a csodálatos „cyberskin” mintákat, amelyek nemcsak a hüvelyt és a szeméremajkakat, hanem az egész női törzset utánozzák. Az ilyen termékek külső rövidsége ellenére is megvannak a maguk előnyei, amelyek közül a legfontosabb a könnyű tárolás. A nemi szervek és a női medence reális részletei minden bizonnyal jók, azonban ha valaki rájuk akad a családból, nem kerülheti el az ijedtséget, az ilyen játékok túlságosan hasonlítanak a valódi testrészekhez. Ha nem egyedül él egy lakásban, javasoljuk, hogy vásároljon egy maszturbátort Ukrajnában, amely kizárólag egy szilikoncsőből és a végbélnyílást vagy a hüvelyt ábrázoló kis betétből áll, és könnyen elfér az asztalfiókban.

Elméletileg a férfi maszturbátor belső felületét sima szilikon falak korlátozhatják, amelyek csak enyhe szűkület és ellenállás érzetet keltenek. Azonban, hogy jobban megfeleljenek a szexuális igényeknek, sok gyártó a termékeket kis vibrációs mechanizmussal látja el. Mondanom sem kell, milyen elképesztő élményben van egy maszturbátor tulajdonosa, miután a készülék valahol a mélyben lüktetni kezd, és úgy simogatja a falloszt , ahogy azt egyetlen nő sem tudja. Egy ilyen pénisz maszturbátor egészen kézzelfogható hatást válthat ki a hüvely feszesítésében, hasonlóan ahhoz, ami egy nő orgazmusa során történik.

Gyengéd szerető azoknak, akik gondozásra szorulnak!
A szép hölgyeket sem fosztottuk meg az áruktól, a legjobb önkielégítőt választottuk ki számukra, melynek ára nem fogja túlságosan megütni a családi költségvetést. Az üzletünkben vásárolt, megszakítás nélküli női maszturbátor olyan orgazmusok egész sorát teszi lehetővé, amelyekről korábban csak a szerelmes regényekben lehetett olvasni. Egyetlen szexuális partner sem lesz képes ilyen örömet nyújtani neked: egyszerűen nincs türelme ehhez. Az apró eszköz olyan gyengéden stimulálja erogén pontjait, mint életed legképzettebb szeretője – és lehetővé teszi, hogy újra átéld azokat az izgalmas pillanatokat, amelyeket csak egyszer tapasztaltál meg.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?