Mi az a kényszerített orgazmus?

Manapság a BDSM játék népszerűbb, mint valaha, és az olyan gyakorlatok, mint a rabság, az ütőjáték és a dominancia / behódolás határozottan beléptek a mainstreambe. Tanulmányok még azt is kimutatták, hogy a BDSM-nek pszichológiai előnyei lehetnek. Sok ember számára hihetetlenül vonzó lehet, ha lemond az irányításról egy domináns partnernek.

Nagyon sokféleképpen lehet felfedezni a hatalmi egyensúlytalanság játékát. Akár visszafogottság, szerepjátékban való részvétel, akár a korbácsolás fogadó oldalán való részvétel. Egy másik lehetőség az, ha átadod az orgazmusod irányítását a partnerednek, és ott hagyod, amikor — és még ha — csúcspontot is tapasztalsz. Jól hangzik ez? Ha igen, olvasson tovább, hogy megismerje a kényszerített orgazmus játékát: mi az, miért lehet élvezetes, és hogyan kezdheti el (biztonságosan).

Mi is pontosan az erőltetett orgazmus?

A kényszerű orgazmus egy BDSM gyakorlat, amely a “konszenzusos nonkonzisztens” címszó alá tartozik. Ez azt jelenti, hogy ez egy olyan gyakorlat, amely úgy néz ki, hogy az egyik partner (jellemzően a domináns vagy a “dom” egy BDSM-jelenet kontextusában arra kényszeríti a másikat (az alázatos partnert vagy “subot”, hogy akarata ellenére tegyen dolgokat, amikor a ténylegességben a pár olyan tevékenységet folytat, amelyet előzetesen megtárgyaltak annak érdekében, hogy minden érintett számára biztonságban legyenek.

Az erőltetett orgazmusjátékban a bdsm szexjátékokkal  a készséges partnert az orgazmusig stimulálják, gyakran visszafogottan, hogy ne tudjanak elszakadni a stimulációtól. Mind a BDSM, mind az orgazmus olyan élményeket hozhat létre, amelyek elragadóan irányíthatatlannak tűnnek, így a kettő összehozása az alázatos partnereknek a felszabadulás és a megadás erőteljes érzését keltheti.

Milyen az erőltetett orgazmus?

A válasz erre a kérdésre személyenként, sőt jelenetenként is eltérő lehet. Ez a vevő anatómiájától, az ajándékozó állóképességétől, a személyes preferenciáktól, a fájdalomtűréstől és még az örömtűréstől függően is változhat (ez így van, néha még az öröm is túl sok lehet!). Végső soron az, hogy mit jelent a kényszerű orgazmus, olyan tényezőktől függ, mint a vevő anatómiája, szexuális preferenciái, valamint öröm- és fájdalomtűrése.

Ha a vevőnek vulvája van, az erőltetett orgazmus azzal járhat, hogy ismételten orgazmusba hozhatja őket anélkül, hogy közben megszakadna. Lehet, hogy le vannak kötve vagy más módon visszafogják őket, miközben partnerük erős vibrátorral hadonászik (én személy szerint ajánlom a nagy teljesítményű pálcát). Mivel a szeméremtesttel rendelkező emberek általában lényegesen rövidebb refrakter periódussal rendelkeznek (az orgazmusok közötti idő, amikor a test gyakran nem képes felizgulni), mint a péniszű emberek, egyedülállóan fel vannak szerelve erre az “orgazmus után orgazmus utáni orgazmusra” az erőltetett orgazmus játék stílusára.

A péniszes emberek számára hosszú refrakter periódusaik azt jelenthetik, hogy az erőltetett orgazmus inkább az orgazmus tagadásának vagy az orgazmus utáni folyamatos stimulációnak tűnik, amikor a nemi szervek érzékenyek.

Ezenkívül az erőltetett orgazmus jelenetek magukban foglalhatják azt a dominánst, hogy a subjuktól megkövetelik, hogy engedélyt kérjenek az orgazmusra, egy domináns követelést, hogy al-orgazmusuk, vagy szerepjátékot, ahol egy tekintélyes figura vagy orvos “kényszeríti” az alsógatyáját vagy a betegét a csúcspontra.

Miért élvezik az emberek az erőltetett orgazmust?

Számos oka van annak, hogy az emberek élvezetesnek találják a kényszerített orgazmus játékot. Az eredendő megadástól és a kontroll elvesztésétől kezdve a fájdalom keverékéig (például amikor a stimulációt az orgazmus után érzékeny nemi szerveknek adják be) és az örömtől az endorfinok rohanásának kifizetéséig, amely az esetleges orgazmussal járhat, az erőltetett orgazmus játéknak sok előnye van.

Hogyan kezded el a kényszerített orgazmus játékot?
A kényszerű orgazmus játékba való elkezdés nagyon kevés a “cucc” útjában, mert bár használhatsz korlátozásokat, vibrátorokat és még sok mást, nem kell, és biztosan nincs szükséged speciális eszközökre. Ennek ellenére sok mindent igényel a tervezés és a kommunikáció szempontjából. Íme néhány lépés, amelyek segítségével biztonságosan megnézheti a kényszerített orgazmus játékát.

1. Először beszélj róla. Meg kell vitatni minden beleegyezés nélküli szexuális tevékenységet. Ha ki akarod próbálni a kényszerített orgazmus játékot, hozd el az ötletet a partnerednek, és döntsd el együtt, hogy folytatod-e vagy sem.

2. Készítsen biztonságos terveket. Mivel a fantázia egy része itt az, hogy “erőltetik” (és így folytatódik, ha a sub karaktere azt kiáltja, hogy “állj meg!”), akkor egy biztonságos szót akarsz alkalmazni, így tudod, hogy a vevő meg akarja-e állítani. Válasszon egy szót, amelyet soha nem mondana szex közben, például “kumquat” vagy “George Stephanopolous”.
Ezenkívül jó ötlet egy olyan rendszerrel rendelkezni, amellyel mérni és kommunikálni lehet a fájdalmat. Az 1-től 10-ig terjedő skála vagy a féklámpa-rendszer (zöld a “go”, a sárga a “szünet”, a piros a “stop” helyett) egyaránt egyszerű módja annak, hogy ugyanazon az oldalon maradjon.

3. Készítsen szórakoztató terveket a BDSM élvezetekhez. Mi fog történni? Részt veszel a szerepjátékban? Alkalmazni fogtok-e korlátozásokat? Vagy szexuális játékok szexuális stimulációra? Tervezd meg a kívánt jelenetet a szexi idő előtt.

4. Adjon hozzá tartozékokat. Mint korábban mondtam, nem kell egy csomó új cucc ahhoz, hogy kipróbáld a kényszerített orgazmus játékot, de érdemes átnézned az éjjeliszekrényedet, és kiszedni a korlátokat, egy vibrátort, bármit, ami jól hangzik. Ha úgy érzed, hogy többet akarsz, mint amennyi a kezedben van, menj el szexjátékos vásárolni!

Miután megtette ezeket a lépéseket, készen áll a kényszerített orgazmus jelenetére. Ügyeljen arra, hogy folyamatosan kommunikáljon, és ne feledje, hogy míg a domináns partner “felelős”, az alázatos partner mindig megállíthatja vagy megváltoztathatja a történéseket.

Tehát megvalósítottad az orgazmus-ellenőrzési tervedet, elvégezted az erőltetett orgazmus jelenetedet, és minden orgazmus megtörtént. Ez azt jelenti, hogy minden készen állsz? Nem! Itt az ideje az utógondozásnak!

Mint sok BDSM-tevékenység, az erőltetett orgazmus is erős endorfin- és adrenalin-rohamot adhat a partnernek a fogadó oldalon, majd amikor a jelenet véget ér, mindkettőben élesen leeshet. Ez a lemorzsolódás “szub-dropot” eredményezhet, amely magában foglalhatja a szomorúságot, az éhséget, a szomjúságot, a kimerültséget (mind a fizikai, mind a mentális), valamint a fájdalmakat.

Az utógondozás az, amellyel biztonságosan kezelheti a részcseppeket. Az utógondozás minden, ami a partnered jólétére hajlik. Ez magában foglalhatja az ölelést, az étkezést, a fürdést vagy valójában bármilyen sok dolgot. Jelentkezzen be, és nézze meg, mire van szüksége a partnerének.

Beleegyezés
Rengeteg módja van az erőltetett orgazmus elérésének, például kísérletezni az érzékszervi játékkal szex közben, vagy fokozni az orgazmusukat dildóval. A kényszerű orgazmus nagyon élvezetes lehet minden érintett számára, de fontos megjegyezni, hogy ez egy konszenzusos tevékenység, amelyet a partnerek tárgyaltak meg. Soha nem baj, ha orgazmust erőltetünk egy olyan partnerre, aki nem járult hozzá ehhez a tevékenységhez. Bármennyire is gondolhatja, hogy “az orgazmus nagyszerű, nem bánják!”, az orgazmus kikényszerítése a tárgyalásos jelenet kontextusán kívül a szexuális zaklatás egyik formája. Ez a fogadó oldalon lévő személyt tehetetlennek, zavartnak és félősnek érezheti.

Az erőltetett orgazmus jelenetek szórakoztató és izgalmas módja lehet a dominanciával és a behódolással való játéknak. A megfelelő lépések megtételével biztonságos és kellemes élményt biztosíthat minden érintett számára. A kényszerű orgazmus másik oldalán az orgazmustagadás áll. Mi az orgazmustagadás? A név magától értetődő. Ez alapvetően egy olyan lépés, ahol egy kupola stimulál az orgazmus szakadékába, de aztán megkönnyíti az orgazmus megtagadását. Ez a mozdulat együtt járhat az erőltetett orgazmussal.

Keresel néhány játékot, hogy életre keltsd a kényszerített orgazmus jelenetedet? Az IntimCenter szexshop és online webáruház hatalmas választékot kínál felnőtt szexuális játékokból, beleértve a vibrátorokat (mint ezek az erős pálca masszírozók!), korlátozásokat és még sok mást! Nézze meg, és szerezzen be mindent, amire szüksége van a kívánt jelenethez.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?