Orális szexleckék nőknek

Hogyan bűvöld el a legforróbb technikákkal! Legyél az orális kényeztetés mestere! A legtöbb pasi szinte bárhol, bármikor nyitott a szájjal, kézzel nyújtott örömökre. Mindenkinek lehetnek speciális igényei, amit másképp vagy jobban szeret, de van, ami mindenkinél garantáltan működik.
Hogyan legyél orális szexistennő? Csókold és simogasd! Ha ruha van rajta, vetkőztesd le, simogasd végig a combját, finoman karmold végig a hátát és a fenekét. Ez utóbbit különösen fogja értékelni!
Közelíts a péniszéhez, de ne cuppanj rá rögtön. Fokozd az izgalmát azzal, hogy körbejárod nyelveddel a tövét és a golyóit.
Térj a lényegre! Először finoman nyálazd be és nyalogasd körbe-körbe a makkját. Majd haladj tovább, a tövétől a tetejéig, úgy mintha fagyiznál. Ezután vedd a szádba teljesen, csúsztasd a péniszét minél mélyebbre, persze csak addig, amíg neked is jól esik. Majd szép lassan húzd ki a szádból, és csak fokozatosan gyorsíts a tempón.
Kézzel is! Ne feledkezz meg arról, hogy használd a kezeidet is. Az egyikkel ragadd meg a pénisze tövét, és a szád mozgásával egyező ütemben csússzon kezed fel és alá. Ne hanyagold el a herék izgatását se, a másik kezeddel simogasd lassan, érzékien.
Gátlástalanul! Ragadd meg a lehetőséget, hogy te irányítasz, és fokozd gyönyörét még tovább. Van egy extra érzékeny terület, a pénisz töve és a végbélnyílás között, ez a gát, melyet ha ujjad finom nyomásaival izgatsz, kívülről stimulálod a G-pontját. Ha még tovább csúsztatod benedvesített ujjad, és érzékien körzöl a végbélnyílásánál, akkor finoman, egyre mélyebbre hatolva eléred belülről is a G-pontját. Nem fog tiltakozni, hálás lesz érte, hogy mindent megteszel a maximális élvezetéért. Persze csak akkor tedd, ha neked sem kellemetlen.
Vulkánkitörésre felkészülni! Felmerül a kérdés, hogy hová élvezzen a pasi. A legkézenfekvőbb, hogy a szádba, de a nők nagy része nem szereti lenyelni a spermát. Ha te is ebbe a körbe tartozol, akkor is oldd meg a dolgot szexin. Nagyon kiábrándítóan hathat, ha rohansz a fürdőszobába köpködni meg fogat mosni. Amikor már érzed, hogy közel a kitörés, engedd a kilövellő spermát a melledre folyni. Extra tippek:
– Sóhajtozz érzékien, mikor meglátod felálló szerszámát!
– Kösd be a szemét! Sokkal izgalmasabb lesz, hogy meglepetés minden újabb érintésed.
– Kösd hátra a kezét, állíts szembe vele egy tükröt, hogy más szögből is lássa, mit csinálsz vele.
– Vacsora közben bújj be az asztal alá, és miközben a csokitortát majszolja, te is nyalakodj.
– Vegyél fel egy bársonykesztyűt, és azzal simogasd mindenhol.
– Használj felmelegedő síkosítót, érzéki masszázsolajat!
– Cirógasd finoman egy tollpihével!
– Egy szabályos gyöngyökből álló nyakláncot kenj be síkosítóval, tekerd a pénisze köré, és húzgáld fel-alá.
– Próbáld ki a koronázás technikáját: húzd vissza a bőrt és pénisze tetején nedves ujjakkal játsszál úgy, mintha egy üdítős kupakot csavarnál oda-vissza.
– Csináljátok 69-es pózban, és akkor kölcsönös az élvezet!
Ezek után ne csodálkozz, ha a top listátok élére kerül az orális szex!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?