Öklözés, fisting. Mi a helyes módja ennek?

Az öklözés szokatlan szexuális gyakorlat. Az ökölszexet bátor emberek hajtják végre, akik szeretnek kísérletezni az ágyban. A gyakorlat lényege, hogy a kezét (öklét) vagy szexuális játékszereit a végbélnyílásba merítse. Az örömöt az análszexhez hasonlóan a végbélnyílás izmainak nyújtásával és a belső teltség kellemes érzésével érik el, ugyanígy a vaginával is. Miután úgy döntött, hogy öklözéssel foglalkozik, a partnereknek előzetesen meg kell vásárolniuk egy kiváló minőségű kenőanyagot egy nagy csőben egy szexboltban vagy gyógyszertárban.

A végbélnyílás nyújtása során a természetes kenés, ha felszabadul (a hüvelyből vagy a péniszből), nagyon kis mennyiségben van. És sok kenőanyagnak kell lennie, különben a passzív partner megsérül.

Hogyan kell kézzel öklözni?

Először is meg kell győződnie arról, hogy mindkét partner megérti, mit csinál. Az öklözés különbözik a szextől – a végbélnyílás nagyon megnyúlik, és fennáll annak a lehetősége, hogy a passzív partner továbbra is fájdalmat érez. De akut, és még elviselhetetlenebb fájdalom nem lehet. Az öklözés előtt pihenni kell. De ezt nem teheti meg alkohol segítségével, hogy ne veszítse el a helyzet irányítását. Jobb enyhíteni a feszültséget gyengéd csókokkal, simogatásokkal vagy masszázzsal.
Amikor az izgalom növekedni kezd, továbbléphet a fő akcióra. Először kenőanyagot kell felvinni a kezére és a területére. Minél több kenőanyagot használnak, annál kellemesebb érzéseket kap a passzív partner. Ezután meg kell masszírozni a végbélnyílást. Könnyű mozdulatokkal meg kell masszírozni a végbélnyílást anélkül, hogy az ujjait belemerítené. Ugyanakkor ösztönöznie kell más erogén zónákat – egy lány mellbimbóit és csiklóját, egy férfi péniszét és herezacskóját.
Először csak egy ujj merül a végbélnyílásba. Ha elegendő kenés van, akkor nem lesz probléma. Ezután meg kell állnia – várjon néhány másodpercet, hogy lehetőséget adjon a személynek, hogy hozzászokjon az új érzésekhez. Ezután egy másikat adunk az első ujjhoz. Az ujjaknak körkörös mozgásokat kell végezniük a test belsejében. A súrlódások szimulálhatók.

– Tudod hogyan kell ököllel csinálni a szexet?
– Speciális szexjtékok anális és hüvelyi dupla dildók kettős behatoláshoz
– Extrém tágítás anál fisting és hüvelyi öklözés, extrém szex

Ezek a mozgások hozzájárulnak az izmok nyújtásához. Fokozatosan a többi ujját a végbélnyílásba kell meríteni, kivéve a hüvelykujját. Ha a passzív partner nem érzi magát kényelmetlenül, folytathatja az egész kéz bevezetését. Ehhez a hüvelykujját a tenyér közepére kell nyomni, és magát a tenyerét hajó alakúra kell hajtani. Ez segít csökkenteni az átmérőjét. A kefék merítésekor a mozgásoknak csavarodniuk és nagyon óvatosnak kell lenniük. Amint a csuklók a test belsejében vannak, nagyon könnyű lesz az egész tenyerét meríteni. Most óvatosan hajlítsa meg 4 ujját, tegye őket a hüvelykujj tetejére – ökölbe szorul.

Ezután mozgassa a kezét oda-vissza anélkül, hogy eltávolítaná a kezét a végbélnyílásból. Ha a passzív partner kívánja, az aktív partner kiveheti a kezét a végbélnyílásból, és visszamerítheti anélkül, hogy ökölbe szorítaná. Ebben az esetben a végbélnyílás nagyon kibővül, ezért érdemes több kenőanyagot hozzáadni. Fontos meghallgatni az érzéseket a sérülések megelőzése érdekében. Ideális esetben az öklözésnek erős orgazmussal kell végződnie. Ennek elérése érdekében kívánatos a test más érzékeny pontjainak stimulálása. Ezt egy passzív partner egyedül is megteheti, szexuális játékok használatával. Az öklözés után ne menjen azonnal a zuhany alá. A kenőanyagot később le lehet mosni a testről, de most jobb pihenni és csak feküdni. Ez a szexuális gyakorlat lehetővé teszi, hogy új módon tapasztalja meg saját testét, így az első alkalom után a passzív partnernek időre van szüksége a gyógyuláshoz.

Melyik pózt válasszuk?

Nem minden szexuális pozíció alkalmas öklözésre. A fő feltétel az, hogy minden partner kényelmes legyen. Ne vegyen fel olyan pozíciót, amely kényelmetlenséget vagy fizikai stresszt okoz. Kezdheti a legegyszerűbb helyzettel – a passzív partner a hátán fekszik, és kezével maga felé húzza a térdét, az aktív pedig a lábai közé kerül. Ha ez a helyzet nem tűnik nagyon kényelmesnek, tegyen egy kis párnát a fenék alá. Egy másik lehetőség a térd-könyök helyzet.

Ebben a helyzetben a passzív partnernek lehetősége van arra, hogy üljön a végbélnyílásába merített kézen. Az öklözés biztonságos eljárás, ha sietség nélkül hajtja végre, és megfigyeli az egyes mozgásokra adott reakciót. Az ilyen szokatlan módon szórakozni vágy nem tekinthető valami rendellenesnek, különösen azért, mert a modern szexológusok közvetlenül azt mondják, hogy minden, ami nem traumatizál és nem okoz undorodást, megengedett a szerelmesek között.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?