Hogy kell használni az öv nélküli strapont?

Egy női strapon vagy egy öv nélküli felhelyezhető műpénisz egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ezzel nő dughat férfit és nőt is! A hüvelyi izmok a test belsejében tartják, így egy aktív nő testének kiterjesztéseként szolgál. Hogyan kell használni az öv nélküli hevedert, hogy ne essen ki? Hogyan válasszuk ki az ideális modellt a kényelmes használathoz?

Mi az az öv nélküli női strapon?

A műpénisz strapon, amelyet csak egy nő használhat, és amelynek egy részét a hüvelyben tartja, öv nélkülinek nevezik. Nem biztosít további rögzítőket: bugyit vagy hevedereket. Ugyanakkor masszírozza a folyamat összes résztvevőjének testét. A stimuláció az aktív és a passzív partnernek egyaránt történik.

Gyakran egy ilyen szexuális játékot “anatómiai” vagy “kettős” -nek is neveznek. A heveder nélküli heveder “G” vagy “U” betű alakú. A rövid részt egy nő hüvelyébe helyezik, és így a testhez kapcsolódik. A másik, gyakran a hosszabb rész, belemerül a másik emberbe. Hüvelyi vagy érintkezés történhet.

A heveder nélküli strapon öntött dolog, nem jelenti a fúvókák cseréjét. Az alkatrészeket nem lehet kicserélni. Ki használ hevederes pántokat? A hevederek használata különböző szakszervezetek esetében releváns:
– Heteroszexuális párok. Szerepek módosítása. Egy nő aktív szerepet játszik, behatolva egy szexuális játékba egy férfi végbélnyílásába.
– Leszbikus párok. A behatolással való szexuális kapcsolat szimulálása.
– A heveder mérete és alakja eltérő lehet, mindegyik kiválasztja az átmérőt, a hosszúságot, a színt és a hajlítást.
Hogyan kell felhelyezni az öv nélküli hevedert?

Annak érdekében, hogy a használat érzése pozitív legyen, fontos, hogy ne felejtsük el a kenőanyagot. A kiváló minőségű kenőanyag elkerüli a dörzsölést, megakadályozza a nyálkahártya sérüléseit. A szexuális játékok kenés nélküli használata nem kényelmes.

A hüvelyi folyamat bevezetése. Először is, az aktív partner behelyez egy részt a testbe, amelyet úgy terveztek, hogy tartsa. Ha van izgalom, van egy természetes kenőanyag, akkor nem szükséges mesterségeset hozzáadni. Ha az izgalom még nem merült fel, akkor egy kis gélre lesz szükség a csúszáshoz, hogy elmerüljön a testben.
A póz kiválasztása. Amikor a heveder a testben van, meg kell találnia egy kényelmes pozíciót a szexhez. Használhat klasszikus pózokat, de fontos figyelni az aktív partner kényelmére. Néha nehéz megtartani a hevedert, és az a képesség, hogy a szex közben szorosan összenyomja a lábát, segít megbirkózni ezzel. Ez megvalósítható a, amikor a fogadó partner az ágyon található, és a hevederes hordozó a mellette lévő padlón áll.
A második rész bevezetése. A póz kiválasztásakor a játék második vége a második partnerbe merül. Ebben az esetben kenés szükséges, hogy minden mozgás sima legyen. A kenőanyag felhordása után a heveder könnyen elmerül a testben. És akkor érdemes örömet adni egymásnak, kiválasztva az optimális ritmust és a merülés mélységét. Az öv nélküli heveder használatának folyamata egyszerű, de a probléma a szexuális játék tartásában lehet. Néha kiesik.

Hogyan állítsunk be egy öv nélküli hevedert

Az öv nélküli felcsatolhatók sok modellje rugalmas formájú. A két folyamat közötti híd nem merev, hanem mobil. Ebben az esetben megváltoztathatja az alkatrészek szögét. Ezek a lehetőségek a legkényelmesebbek, lehetővé teszik, hogy a szexuális játékot egy adott testhez igazítsa.

Hogyan állíts be egy rugalmas hevedert? Fontos, hogy beillessze a testbe, majd kezdje el hajlítani. Ugyanakkor gondosan meg kell hallgatnia a test érzéseit, válassza ki a legkényelmesebb helyet.

Hogyan hajlítsuk meg a hevedert? Kezek. Néha még az ujját is be kell meríteni a hüvelybe, hogy kissé megdöntse a hüvelyi területet.

Mit kell elérnie? Meg kell találnia egy sarkot, ahol a szexuális játék nem esik ki a testből. Amikor a normál mozgások nem okozzák a kicsúszást. Például járás közben nem jelenik meg.

Milyen gyakran hangolódsz rá? Minden a heveder típusától és az anatómiától függ. Valaki csak egyszer állítja be a kívánt szöget, majd használja. De valakinek az alkalmazás után ki kell hajlítania a készüléket az extrakcióhoz, és a következő alkalommal, amikor alkalmazza, keresse meg újra a szöget.

Mi van, ha a heveder egyformán kiesik? Minden heveder kiesik. A hüvely megnedvesedik, egyre nehezebbé válik a szexuális játék tartása, és ez nem szörnyű. Vannak egyszerű módszerek a rögzítés elősegítésére:
Házi pántos bugyi. Bármilyen fehérneműből vagy akár harisnyanadrágból készült. A bugyiban egy nyílás készül a külső folyamathoz. És ez a kialakítás használat előtt kerül elhelyezésre. A bugyi megakadályozza a szexuális játék kiesését. De jobb, ha sűrű fehérneműt veszünk, jól szorosan a test körül, ami valóban nem hagyja, hogy a heveder leesjen.

A medencefenék izmainak erősítése. Úgy gondolják, hogy az izmok erőssége megváltoztatható, és a heveder nem esik ki a képzett testből. Ezért az intim izmok gyakorlása során meg lehet birkózni a hevederrel. És a felhasználók azt mondják, hogy az első használati élmény nem mindig kényelmes, és egy-két hónap múlva meg lehet szokni, hogy az objektumot belsejében tartsák, és semmi sem esik ki.
Az izomerősítés ideális speciális szimulátorokkal. A hüvelyi golyókkal minden gyakorlat sokkal hatékonyabb.
Lásd még: Hogyan változtatta meg a pántszalag a családi életünket

Hasznos tippek az öv nélküli heveder használatához

Van néhány egyszerű tipp a straponok használatához egy nő számára. Tekintettel rájuk, a használat kényelmesebbé válik. Ne szálljon el a kenőanyag használatával. Ha túl sokat ad hozzá, amikor a hüvelyi folyamat elmerül, akkor biztosan kicsúszik. Nem kell sok pénz, hogy ne érjen negatív hatást.
Az első tapasztalat nem indikatív. Az első alkalom, hogy megbirkózzon egy ilyen szexuális játékkal, nehéz. Ez nem mindenkinek működik, és nem mindig. De ne add fel a próbálkozást, 5-6 alkalommal lehet alkalmazkodni.
Az első alkalmazások fáradtsága a norma. Az aktív partner szex közben eléggé elfárad. A mozgások szokatlanok, a korábban nem érintett izomcsoportok terhelése túlmunkát okoz. Rendszeres használat esetén ez elmúlik.
A kezek segíthetnek. Szex közben a kezével támogathatja a hevedert. Néha szükség van arra, hogy kényelmesebbé tegyük. Ahhoz, hogy hozzászokjunk az ilyen támogatáshoz, szükség van rá.
A pántlika sok élénk élményt nyújt. És az öv nélküli nemcsak pszichológiai, hanem fizikai elégedettség is. És bár időbe telik az alkalmazkodás, előnyei vannak más modellekkel szemben.
A heveder-szíj előnyei a bugyi és a hevederek modelljein
Minden mozdulat mindkét partner testében adódik. A stimuláció nagyon intenzív és érdekes, ezt nehéz elérni egy hevederes hevederrel. Az aktív partner fizikai stimulációt is kap.

A heveder úgy érzi, mint a test kiterjesztése. Ha a modell illeszkedik, akkor úgy érzi, mint egy testrész. Nincsenek további rögzítőelemek, amelyek zavaróak és nyugtalanítóak lehetnek.

A testek maximális érintkezése. A bőr megérinti a bőrt, nem bugyi vagy heveder. A nemi közösülés teljes utánzása játékok nélkül.

Segít erősíteni a hüvelyi izmokat, szimulátor is.
Nem dörzsöl. Ellentétben a hevederekkel, amelyek a testbe áshatnak és nyomokat hagyhatnak.
Lásd még: Hogyan lehet meggyőzni, hogy próbáljon ki egy hevedert?

Hogyan válasszuk ki az öv nélküli hevedert
Annak érdekében, hogy a heveder jól tartsa a testet, ki kell választania az optimális alakot. Minden nő számára ez egyéni, néha több modellt kell kipróbálnia, hogy megtalálja a legjobbat. Hevederek vásárlásakor ügyeljen a következő paraméterekre:
Anyag. A szexuális játéknak biztonságosnak kell lennie még gyakori használat esetén is. A készítmény nem tartalmazhat káros összetevőket, meg kell felelnie a minőségi előírásoknak. A jól ismert márkák szexuális játékai csak biztonságos modelleket gyártanak. És érdemes megvásárolni őket egy bevált boltban, hogy ne találkozzanak hamisítvánnyal. Csak IntimShop.ru kiváló minőségű dolgokat nagyszerű áron.
A tisztítás és tárolás módja. Például a hevederek szilikon modelljei nagyon kényelmesek. Folyó víz alatt is moshatja őket, nem igénylik az elhelyezés helyét. Ugyanakkor sok éven át szolgálnak, anélkül, hogy megváltoztatnák tulajdonságaikat.
A rezgés jelenléte. Ez a funkció fokozza az érzéseket, ha alkalmazzák. A szexuális játék teljes hosszában érezhető, csak egy hosszú csúcson vagy csak egy aktív partner részén. Ingadozásokkal az öröm nagyobb.
Üzletünkben több mint 300 kiváló minőségű heveder található. Vannak öv nélküli modellek, vannak modellek a rögzítőkön.

Kérdések a heveder-szíj használatával kapcsolatban
– A férjemmel és én szeretnénk kipróbálni a hevedert. Melyiket vegye az első élményhez?
A stimulációhoz jobb, ha egy nem túl nagy modellt választunk. Kényelmes lesz kísérletezni vele, minden kísérlet fájdalommentes lesz. A folyamat ideális hossza egy férfi számára akár 16 cm, az átmérő 2-3 cm. A hüvelyi rész egy nő számára, ha öv nélküli modellt vásárol, sokkal nagyobb lehet. A nagy hevederek megfelelőbbek a hüvelyi stimulációhoz vagy a tapasztalt párokhoz, akik gyakran gyakorolják a szexet.

– Melyik heveder jobb – öveken vagy öv nélkül?
Nincs egyetlen helyes válasz, minden pár megtalálja magának. Valaki inkább a testre rögzíti az öveket. Ez biztosítja, hogy a szexuális játék ne essen le egy döntő pillanatban. Ugyanakkor a bugyi és a hevederek sok modellje lehetővé teszi a fúvókák cseréjét. Egy ilyen tartóval különböző falloszokat lehet kipróbálni, és ez érdekes. Az öv nélküli modellek ideálisak a kölcsönös fizikai érintkezéshez, és bár nehezebb felvenni őket, gyakran az érzések világosabbak a felesleges részletek hiánya miatt.

– Vettem egy öv nélküli hevedert, de nem tudom használni, állandóan kiesik. Még két mozdulatot sem lehet megtenni, kicsúszik. Most dobjam ki?
Lehet, hogy a modell nem illik, ez megtörténik. Próbáld meg testreszabni a hevedert magadnak a fent leírtak szerint. Változtassa meg a szöget a szexuális játék biztonságos rögzítéséhez. Kezdje el a medencefenék izmainak edzését, és idővel könnyebb lesz megbirkózni a staponnal.De ha minden más nem sikerül, használja a hevedert a. Maszturbációhoz vagy párosított játékokhoz is alkalmas

– Hogyan dönthetem el, hogy melyik pánt a jobb?
Olyan sokan vannak. És a fotóból nem tudom kitalálni, melyikre van szükségem. Annak érdekében, hogy ne hibázzon a választásban, alaposan tanulmányozza az egyes szexuális játékok leírását, nézze meg a videót, ha van ilyen. És érdemes elolvasni a felhasználói véleményeket is. Pozitív és negatív megjegyzéseket gyűjtöttünk a felhasználóktól az egyes modellek alkalmazásával kapcsolatban. Olvassa el ITT.

– Vagy talán egy öv nélküli hevedert használ egy férfi?
Igen, egy férfi használhatja, ha egy hevedert egy nő tart, és behatol a végbélnyílásába. Ez egy klasszikus felhasználási eset heteroszexuális pároknál.

– Behelyezheti-e egy férfi a végbélnyílásba, és kettős stimulációt kínálhat egy nőnek?
Elméletileg ez lehetséges. De a heveder erősen összenyomhatja a herezacskót, és ez nem mindenki számára kellemes. Ráadásul meg kell keresnie egy kényelmes testtartást a kettős behatolás megvalósításához. Például működhet, de a behatolási szög kiválasztása sok időt vesz igénybe.
Ha ki szeretne próbálni egy férfi hevederét, válasszon fúvókát a kettős behatoláshoz vagy egy péniszprotézist. Kifejezetten férfiak számára készültek, kényelmesen használhatók.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?