A nyúlvibrátorok, bunny vibrik a női élvezés varázslói

Az állatvilág számtalan módon inspirálta szexuális életünket. Végül is a két leggyakoribb nemi pozíció a Rák és a Fordított Lovas pozíció. Mindkettő az állati cselekvés és szenvedély erős képeivel társul. Az egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb terméknek azonban állati ihletésű neve is van, de ehelyett minden aranyos és bújós.

Az egyedi formájukról elnevezett nyúlvibrátorokat sokoldalú természetük miatt szeretik. Persze, a nyuszik aranyos kis lények lehetnek, de a nyúlvibrátorok valóban emlékeztetnek a szőrös kis barátainkról szóló mondásra: csevegjenek, mint a nyuszik. Mert ha egyszer kezedbe kerül egy nyúlvibrátor, újra és újra használni akarod!

Mi az a nyúlvibrátor?

A nyúlvibrátor egy fallikus alakú rezgő szexuális játékszer, amely nagy öröm a hálószobában és azon kívül is. A nyúlfül alakú csikló csiklandozással párosított fő rúddal ezek a szexuális játékok dupla adag szexuális élvezetet kínálnak – egyet a hüvelynek, egyet pedig a csiklónak.

Ezek a csodálatos vibrátorok sokféle méretben, színben, textúrában és ami a legfontosabb, formában kaphatók. És ez az egyedülálló forma, amelyet fent említettem, teszi ezeket a szexuális játékokat kiemelkedővé a piacon. Hosszú ideig voltak vibrátorok belső használatra, és néhány külső használatra. Szerencsére néhány abszolút zseni úgy döntött, hogy egyesíti ezt a két érzést! Az orgazmus boldogsága!

Ez a hozzáadott bit kulcsfontosságú. Bár sok egyedi és izgalmas mintát kell felfedeznie, az általános elképzelés az, hogy a hosszabbító is rezeg, csiklandozza a csiklót, míg a tengely mélyen a vulva belsejében van, stimulálva más érzékeny területeket. Ez egy kettős akciójátékot ad a nőknek, amely sokféleképpen képes megragadni a figyelmét!

A klasszikus nyúlvibrátorokban a hosszabbító kábel valójában két puha, rugalmas foggal végződik, amelyek nagyon hasonlítanak a nyúlfülekre. A csiklandozás néhány más gyakori változata pillangó vagy delfin. Tökéletesen úgy vannak elhelyezve, hogy egybeessenek a csiklóval, amikor a rezgést behelyezik a hüvelybe. És amikor a készülék be van kapcsolva, rezegnek a csiklón, fantasztikus érzéseket okozva.

Ahogy a játék fejlődik, a különböző modellek a bővítés különböző verzióival rendelkeznek, különböző formákkal és textúrákkal. Egyesek nehezebbek, míg mások a prong témával játszanak. Mindenki kínál valami forrót és szokatlant! Ha Ön vagy partnere szereti a közvetlen csiklóstimulációt, próbáljon ki egy dudorcsiklandozást. Közvetlenül stimulálják a csiklót. Ha inkább közvetett érintést szeretne a csiklóhoz, a fogazott változatok nagyszerű kiegészítő. A kis fogak a csikló mindkét oldalán rezegnek kevésbé közvetlen, de nem kevésbé megfélemlítő típusú csiklóstimulációban.

Hogyan kell használni a nyúl vibrátort?

A vibrátor szex és nyúlvibrátor használata nagyon személyes élmény, és ennek alapján nincs jó vagy rossz módja a használatának. Az, hogy hogyan döntesz a “kilépés” mellett, teljes mértékben rajtad múlik. Előnyben részesítheti a csikló stimulációját, a hüvelyi behatolást vagy a kettő kombinációját. A jó hír az, hogy a nyúlvibrátor mindezt kínálja – és még többet is.

A nyúlvibrátorok akkor működnek a legjobban, ha a játék tengelyét a hüvelybe helyezik. A tengely sokféle méretben és kivitelben kapható, némelyik sima felülettel rendelkezik a könnyű behelyezés érdekében, mások pedig ívelt, hullámos és bordázott rudakkal a további stimuláció érdekében. Egyesek alapvető rezgést kínálnak, amely a teljes tengely mentén érezhető, míg mások ezt az extra forgást kínálják, hogy elérjék azokat a helyeket, amelyek jól érzik magukat, mint például a G-pont.

A nyúlvibrátor behelyezése után ideje különös figyelmet fordítani a csikló csiklandozására. Akár kúpot, nyúlat, delfint vagy pillangót választ, hasonló módon fog működni. Győződjön meg róla, hogy elérhető közelségben van a csiklóhoz, vagy megérinti. Választhat könnyű nyomást a szexuális érzésekhez vagy erős nyomást a teljes izgalomhoz.

Ha már ismeri az érzéseket, itt az ideje, hogy megtanulja a rezgés beállításait. Attól függően, hogy melyik nyúlvibrátort választja, sok különböző vezérlést kínál – egyet a tengelyhez és egyet a csiklandozáshoz. A tengellyel játszva sok különböző érzést fog észrevenni. Ha forgó tengelyt választasz, az megfordul és forog benned, és örömremegést küld, amikor a gyöngyök forognak és a fej forog benne. Néhányan csak rezegnek, és nagyszerűek is, ez az Ön személyes preferenciáitól függ, és attól, hogy hogyan szeretné a legtöbb stimulációt elérni.

A legérdekesebb dolog a csikló csiklandozásának rezgési beállításainak rendezése. Sokan különféle testreszabásokat kínálnak a fokozatos zümmögéstől a hullámvasútig. Játssz mindegyikkel, és ismerd meg az egyes beállítások által nyújtott különböző érzéseket. Egyesek eleinte kissé furcsának tűnhetnek, de ha egyszer megszokja őket és pihen, hamarosan elviselhetetlen örömöt fog tapasztalni. Ha még nem ismeri a nyúl rezgését és különösen a csikló stimulációját, javasoljuk, hogy állítson be alacsony rezgésszintet az induláshoz, és fokozatosan növelje, ahogy önbizalma növekszik. Amikor a vibrátor szex közben a csúcspont szélén állsz, és már nem tudsz tovább tartani, kapcsold be a rezgést teljes erővel egy olyan orgazmusért, amelyet nem fogsz egyhamar elfelejteni.

Miután befejezte a test csodálatát, és úgy döntött, hogy éjszaka van, ne felejtse el megtisztítani nyúlvibrátorát szexuális játéktisztítóval, hogy higiénikusan tiszta maradjon. Ezt használat előtt is meg kell tennie.

Tippek és trükkök nyúlvibrátor használatához

A nyúl vibrátorok a lehető legközelebb állnak a szexuális játékok teljes készletéhez. Mivel annyi lehetőségük van, feltétlenül próbálja ki ezeket a trükköket, hogy még szórakoztatóbb legyen.

1. Változtassa meg belső cselekedeteit
Ne feledje, hogy a nyúlvibrátorok lényegében megerősített hüvelyi vibrátorok. Úgy tervezték, hogy használhatók legyenek, és behelyezve rendkívül kielégítőek. A rezgő fogak azonban arra ösztönözhetik Önt, hogy fenntartsa a rezgést, amikor bent vannak. Természetesen ez bizonyos pontokon koncentrálja mind a belső, mind a külső rezgéseket. De a legjobb szex, amit valaha is kaphatsz, az a szex, amely véletlenszerű mozgásokat és érzéseket foglal magában. Tehát ne felejtsd el kipróbálni a vibrátort a hüvelyedbe és a hüvelyedből, hogy teljesen más íze legyen. Nem csak a hüvelyed fog bizsergeni, amikor a rezgések mindenütt elterjednek, hanem a csiklódon lévő alkalmi kapcsolatok a rezgő fogak segítségével csodálatos új érzéseket okoznak, amikor gyorsan érintkeznek.

2. Adja fel az irányítást
Mivel a nyúlvibrátorok olyan erősek és nagyszerűek az orgazmus lehetőségeinek biztosításában, nem csoda, hogy a nők szeretik átvenni az irányítást és elveszíteni a türelmüket. A nyúlvibrátorok szórakoztatóak, és a nők ismerik a legjobban a testüket. A jó kapcsolat kulcsa azonban a kommunikáció, különösen a szexuális kommunikáció. A szexuális kommunikáció javításának egyik nagyszerű módja az, ha megtanítja partnerének, hogyan szereted érezni magad és a tested. A vibrátor átadásával és a partner számára, hogy felfedezze a testét, tippeket és javaslatokat kínál, ez egy csodálatos módja a szexuális beszélgetés és szenvedély megkezdésének vagy fenntartásának.

3. Vegye fel a szexbe.
Mint már említettük, a nők megtanulják és pontosan tudják, hogyan kell magukat kedvelni egy nyúlvibrátorral, amint megismerik. Tudni fogják, hogyan kell örömmel őrületbe kergetni. És talán egyszerre akarja megosztani ezt az erotikus energiát! Míg ti ketten felforrósodtok, és ő valóban belekerül a rezgő haverjába, ti ketten kombinálhatjátok ezt a tevékenységet azzal, hogy orális szexet végez rajtatok. Ha Ön vagy valaki, aki aktívan szeret lehajolni a partneréhez, akkor az öröm nyújtásának és az orgazmus egyidejű elérésének extra stimulációja varázslatos lehet.

Hogyan vásárolhatok nyúlvibrátort?
Készen állsz arra, hogy élvezd a nyúlvibrátor zümmögését? A villogó fülek és a rezgő rúd gondolata új és izgalmas módon izgat? Azt gondoltuk, hogy lehet, pontosan ugyanúgy éreztük, amikor ezt az útmutatót írtuk. Az INTIM CENTER szexshopban itt fedezheti fel nyúlvibrátoraink teljes gyűjteményét, vásároljon nyúlvibrátort.

A gyártók ezt a használatot ajánlják

Az intim játékok piacán az egyik leggyakoribb képviselő a nyúlvibrátor. A készülék azért vált ilyen népszerűvé, mert említése vagy akár bemutatása gyakran megtalálható a popkultúrában. A játék a legnagyobb népszerűségét az 1998-ban megjelent “Szex és New York” sorozat egyik epizódjában a “cameo” után kapta, de maga a nyúl még mindig az intim szórakozás klasszikusának tekinthető megbízhatósága, sokoldalúsága és azon képessége miatt, hogy valódi örömet nyújtson egy nőnek. De vajon a nyúlvibrátor valóban olyan jó, mint amilyennek mondják, és hogyan lehet a lehető legkellemesebben használni?

Nyúl vibrátorok és orgazmustípusok
Annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsük, mi a nyúl előnye és előnye, először is meg kell értened, mi a vegyes orgazmus. Ez a fajta orgazmus magában foglalja a hüvelyi és a csikló orgazmusának kombinációját, amelyek a csikló és a G-pont örömközpontjainak stimulálása, valamint a hüvelyi stimuláció során fordulnak elő. Az ilyen cselekedetek eredményeként az intim örömzónák aktiválódnak az egész testben, ami kellemes érzéseket terjeszt az egész testben. A hüvely és a vulva felülete nem különül el teljesen egymástól, így nem feltételezhető, hogy a vegyes orgazmus valójában két különálló orgazmus egymástól. A csikló egy női szerv, amely háromszög alakú csont formájában jelenik meg, és lábai a test belsejében vannak, és lefedik a húgycső szivacsot, jobban ismert “G-pont” -ként. Ezért az orgazmus elérése a vulvával rendelkező emberek számára hozzáférhetőbb lesz, miközben behatol és stimulálja a csiklót.

Ez azért van, mert két zónára hat, amelyek egyszerre örömet okoznak, az ilyen orgazmusokat vegyesnek nevezik. Az ilyen típusú expozícióhoz nyúlvibrátort fejlesztettek ki! A múlt század 90-es évektől kezdve az eszközöket sokszor módosították és javították, technikailag és vizuálisan, de egy dolog változatlan marad – az alaptervezés. Egy hosszú rúd kombinációja, amely tetszik a G-pontnak, és egy kar, amely rezgő mozgásokat hoz létre a csikló számára. Egy ilyen multifunkcionális kialakítás, amely kettős hatással rendelkezik, és magában foglalja az öröm minden területét, a vásárlók körében a legnépszerűbb.

A kialakítás lehetővé teszi a vibrátor különféle módon történő használatát. Az orgazmus elérésének klasszikus módszereitől kezdve a nyúlfülek csak a csiklóhoz való használatáig, vagy más eszközökkel, a partner péniszével vagy ujjaival együtt.

Egyedül nyúlvibrátor használatának módja?

A nyúl használatakor a legfontosabb tudnivaló, hogy nem szabad helytelenül használni! Ha örömet okoz, akkor minden helyesen történik. A legmagasabb örömpont elérésének módszereinek és módjainak száma csak a készülék tulajdonosának képzeletétől függ. Próbáld meg érezni a test minden sejtjét használat közben, és megérteni, hogy mindegyikük mit szeret a legjobban, anélkül, hogy bármilyen kerettel korlátozná magát – egyedül maradsz magaddal és a boldogság elérésével. Csak a teljes megnyílással érhetsz el teljesen új orgazmuscsúcsokat.

Néhány tipp, hogyan hozhatja ki a legtöbbet az élményből:
– Több kenet: még akkor is, ha a test kenőanyaga elegendő, adjon hozzá még többet. A tested meg fogja köszönni a simaságot, simaságot és kényelmet, amelyet a folyamat során teremtesz. Ezenkívül a kenőanyag segít egyenletesen elosztani a rezgést az egész testben, mind kívül, mind belül.
Először stimulálja a külvilágot: A vibrátor behelyezése előtt játsszon a vibrátorral a csiklóval vagy a vulvával alacsony rezgési frekvencián, fokozatosan növelve a tempót. Fokozatosan növelje az érzéseket, és csak akkor folytathatja a belső stimulációt.
Helyezze be a rudat, és mozgassa, amíg ki nem választja az ideális behatolási mélységet és a mozgás gyakoriságát. Minden ember organizmusa más: mindegyiknek megvan a maga örömpontja, erogén zónája és a test jellemzői – így nincs univerzális mozgás mindenki számára. Tanulmányozza a testét, hallgassa meg, kísérletezzen. – – Változtassa meg a behatolás mélységét, a belépési szöget, a rezgések erejét és a transzlációs mozgások sebességét.
Sok függ a testtartástól: nincs kötelező szabály arra vonatkozóan, hogyan kell elhelyezni magát a cselekmény során. Valaki szeret a hátukon feküdni, valaki szeret feküdni a gyomrán, néhányan állnak, ülnek, térdelnek és így tovább. Válassza ki azt a pozíciót, amelyben a legerősebb érzései vannak.
Ne feledkezzen meg más alkalmazásokról sem. A nyúlvibrátor szerkezetében van egy külső kar, amely lehetővé teszi, hogy ne csak vaginálisan, hanem análisan is használható legyen. Egy külső kar megakadályozza, hogy a készülék becsússzon a végbélbe, így teljesen biztonságos a használata. A lényeg az, hogy ne felejtsük el az egyszerű higiéniai óvintézkedéseket a következő használat előtt. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a nyúl belépését, óvszer használható. Ha análisan nyúlat használ, meg kell próbálnia a fülét a test eleje felé fordítani, hogy azok befolyásolják a G-pontot, amely még több idegvégződést használ a testében, és több örömet okoz.

Nyúlvibrátor használatának módja partnerrel?

A szexuális játékokat már régóta kiváló lehetőségnek tekintik a szexuális élet diverzifikálására egy partnerrel. Számos lehetőség van arra, hogyan lehet nyúlat használni az ágyban (és nem csak az ágyban):
– Hívja meg partnerét, hogy nézze meg, hogyan kényezteti magát egy nyúllal: Sok ember számára nagyon szexi lehet nézni, ahogy partnere jól érzi magát. Néha az emberek nem is tudják, mennyire szeretik. Amellett, hogy vizuálisan nagyon szexi, ötletet ad partnerének arra is, hogyan bánjon veled és hogyan szerezzen örömet. Ez a módszer jobban megértheti egymást, és növelheti az öröm mértékét az aktus során.
– Használjon együtt vibrátort: nemtől függetlenül a rezgés jótékony hatással van a test bármely erogén zónájára. Hívja meg partnerét, hogy vegyen egy nyulat, és próbáljon orgazmushoz jutni, majd váltson szerepet. A nyúl használat közben vagy a péniszen is részt vehet az örömközpontokban.
– Használja a vibrátort más típusú stimulációval együtt: a vibrációs golyók alakja és tömörsége, valamint a nyúl egésze lehetővé teszi, hogy egyszerre két partner használja, a vibrátort a testek között csípve más stimulációs módszerek vagy szex közben. A rezgés kellemes érzéseket vált ki a szájszárazságon, a mellbimbókon és az összes többi erogén zónán, amelyek mindenki számára egyediek. Ne korlátozza magát fantáziákra arról, hogyan integrálhat egy ilyen multifunkcionális eszközt a szexuális életébe.
– Fedje fel magát, fantáziáját, és ne korlátozza magát. Csak akkor, ha teljesen nyitott vagy a kísérletekre, a nyúlvibrátor az öröm új aspektusait nyitja meg előtted, új lendületet ad aktív szexuális életednek, vagy második szél lesz, ha elhalványul. Győzze meg magát és partnerét, hogy próbáljon ki valami újat, hogy még gyorsabban és fényesebben érezze a szex orgazmikus örömét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?