Miért jó a dildó a nőknek?

A dildók nagy népszerűségnek örvendenek a nők körében, mivel egy könnyen használható, nagyszerű eszközök, amelyek segíthetnek nekik elérni az orgazmust. A dildók egyesítik a különböző külső stimulálási technikákat a belső ingerléssel, így nemcsak a nemi szervek külső részének ingerlését, hanem a mélyebb, belső struktúrák ingerlését is lehetővé teszik. A dildók segítenek a nőknek, hogy megtalálják a számukra megfelelő stimulációt, és elérjék az orgazmust.

A dildók számos más előnnyel is rendelkeznek. Egyes dildók különböző funkciókkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek a nőknek megtalálni a számukra legmegfelelőbb stimulációt. Például van olyan dildó, amely vibrációval rendelkezik, és segíthet a nőknek elérni az orgazmust. A dildók használatát gyakran kombinálják más külső stimulációs technikákkal, mint például a klitorisz stimulációval, hogy általánosabb orgazmushoz vezessenek.

Ezenkívül a dildók egy kényelmes és biztonságos módja a szexuális örömnek. A dildók kényelmesek használatuk során, és biztonságosak, mivel nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, amelyek károsíthatnák a női testet. A dildók használata előtt a nőknek ajánlott konzultálniuk egy orvossal, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem okoznak kárt a testükben.

A dildók főbb típusai: Realisztikus dildókKétvégű dildók – Exkluzív dildók

A dildók nagy mértékben segíthetnek a nőknek megérteni és megismerni saját szexuális szükségleteiket. A dildók segíthetnek a nőknek megtalálni a számukra megfelelő stimulációs technikákat, és elérni az orgazmust. A dildók használatával a nők megismerhetik saját testüket, és megtanulhatják, milyen módon tudják elérni az orgazmust.

Összefoglalva, a dildók nagy népszerűségnek örvendenek a nők körében, mivel segítenek nekik elérni az orgazmust, és megismerni saját szexuális szükségleteiket. A dildók kényelmesek és biztonságosak, és segíthetnek a nőknek megérteni saját szexuális igényeiket.

Dildó szexjáték kettesben – Hívd fel partneredet egy forró dildó szexjátékra! A dildó szexjátékok a legjobb módja annak, hogy közelebb kerüljön egymáshoz és új élményeket nyújtson partnereidnek. Válaszd ki a megfelelő dildót, hogy partnereid élvezzék a szexuális kalandot. Nézd meg a különböző méreteket és stílusokat, hogy megtaláld azt, ami illik a párod szexuális élvezetéhez.

A dildós szexjátékok nem csak a szexuális élvezetet növelik, hanem segítenek közelebb kerülni egymáshoz és megőrizni az intimitást. Próbálj ki egy dildó szexjátékot, hogy fokozd a szenvedélyet és a szexuális közelséget a pároddal.

Mit kell tudni a dildóról?

Mit kell tudni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? A cikkben megadott ajánlások segítenek kiválasztani a megfelelő játékot, és hosszú szolgáltatást nyújtanak. Nagyszerű szexuális játékok kezdőknek és azon túl. Céljuk rendkívül egyszerű, szinte mindenki tudja, hogy “mire használják”, és akkumulátorok és töltők nélkül működnek. Mit kell tudni? Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Az alábbi ajánlások segítenek kiválasztani a megfelelő játékot, és hosszú szolgáltatást nyújtanak neki.

A méret számít?
Az Ön preferenciái befolyásolják a méretét. Ha nem volt játéka ez az első tapasztalata, válasszon 3-4 cm átmérőjű modelleket Átlagos hossz 10-12 cm. Ha azt szeretné, hogy a játék kettős behatoláshoz legyen, akkor 3-4 cm átmérőjű és legfeljebb 15 cm hosszúságút kell vennie.

Ha biztosan tudja, hogy szereti az erős férfiagok, ha a szélesség fontosabb az Ön számára, mint a hosszúság, ha tetszik az őrült teljesség érzése, akkor biztonságosan 4,5-5 cm átmérőjű. Az 5 cm átmérőjű meglehetősen lenyűgöző méretű (ha a legtöbb lányról beszélünk), ne vegye első játéknak – fennáll annak a veszélye, hogy szörnynek tűnik, és nem akarja használni.

Az öklözéshez 5 cm-nél nagyobb átmérőjű. Hosszú és alapos előkészítést igényelnek. Kezdők nem használják. Az Ön öröme a megfelelő méret kiválasztásától függ.

Dildó anyagok
Lényeges kérdések. Mint minden szexuális játékszer, különféle anyagokból készül. Szilikon, cyberleather, TPE, TPR, PVC, üveg, kerámia – minden ízléshez :) Kezdőknek javasoljuk lágyabb és rugalmasabb anyagok, például szilikon és cyberleather használatát. “Barátságosabbak”, képesek lesznek megismételni a test görbéit, és nem lesznek merevek. A jövőben kipróbálhat keményebb lehetőségeket, például üveget.
– A szilikon bársonyos, finom, nagyon rugalmas. Nem porózus. Hipoallergén. Nem szeszélyes az ellátásban. A legnépszerűbb márka a Fun Factory.
– A cyberleather a legfinomabb, legpuhább, selymesebb anyag. Hihetetlenül reális tapintású, érzékelteti az ember jelenlétét. Gyorsan felmelegszik. Hipoallergén. További gondosságot igényel. A legnépszerűbb márkák a Spicy Things, a Doc Johnson, a Topco Sales, az Egzo.
– A Bioskin egyrészt hihetetlenül gyengéd, másrészt rugalmas és rugalmas. Nem porózus. Hipoallergén. Nem szeszélyes az ellátásban – a Gvibe Greal modell.
– A TPR (hőre lágyuló gumi) kissé sűrűbb és hűvösebb anyag, mint a kiberbőr. Simább, rugalmasabb. Hipoallergén. Nem szeszélyes az ellátásban. A legnépszerűbb márka a Topco Sales.
– A TPE (hőre lágyuló elasztomer) hasonló a TPR-hez. Alapvetően a TPE játékok átlátszóvá válnak. A legnépszerűbb márka az NS Novelties.
– A PVC (polivinil-klorid) a legsűrűbb és legrugalmasabb anyag, sima, “hűvös”. Biztonságos anyag. Néha enyhe szaga lehet. Nem szeszélyes az ellátásban. A legnépszerűbb márka a Doc Johnson, a Pipedream, a Brazzers.

Mire fogja használni?
Az anyag mellett a játék végső célja is fontos tényező. Határozza meg, hogy mire fogja használni?
– Hüvelyi stimulációhoz – bármi, amit külsőleg szeret és méretben illeszkedik
– Anális szexre való felkészüléshez. Korlátozóval kell rendelkeznie az alapnál, a herezacskónál vagy a tapadókorongnál,  ez fogja megállítani.
– A G-zóna stimulálásához – válasszon egy íveltebb opciót vagy egy hajlítható modellt
orális szexuális készségek gyakorlására – közepes lágyság, nem túl vastag és lehetőleg szagtalan

Határozza meg, hol fogja használni?
– Az ágyban – akkor választhat egy modellt tapadókoronggal vagy anélkül
– A fürdőszobában – feltétlenül szüksége van egy tapadókorongra, hogy kéz nélkül használhassa.

Sajnos nincs olyan játék, amely mindenkinek megfelel. És ha nem biztos a célokban és kívánságokban, akkor válasszon közepes átmérőjű (3-4 cm), közepes hosszúságú (legfeljebb 13-15 cm), közepes keménységű (sűrűségű).

Az üveg, kerámia, fém kiváló anyagok. Nem csak örökké tartanak, hanem 100% -os biztonsággal is büszkélkedhetnek. De egy kezdő számára túl kemény és / vagy hűvös lehet. A hőmérsékletű (meleg vagy hűvös) játékok szintén nem mindenkinek szólnak. Hihetetlenül reálisak: szín, textúra, vénás rendszer. hihetetlen spirális megkönnyebbülésekkel rendelkezik. Ne mindig úgy nézzen ki, mint egy pénisz, például üveg vagy szilikon modellek.

Használjon kenőanyagot
Függetlenül az izgalom mértékétől és/vagy a kenőanyag mennyiségétől. A játékokkal ellátott játékokat meg kell nedvesíteni. Ennek oka a nagyobb súrlódás. Ha nem tud semmit a kenőanyagokról vagy arról, hogy milyen anyagból készül a játék, akkor vegyen vízbázisú kenőanyagot. A vízkenőanyag bármilyen játékhoz használható!

Tisztítás és tárolás
Annak érdekében, hogy hosszú ideig szívesen láthassa Önt, gondoskodnia kell róla. Minden használat után mossa le a játékot meleg vízben és enyhe szappannal. Ideális egy speciális tisztítószert vásárolni szexuális játékokhoz. Először is, szelídebb, mint a szappan. Másodszor, ő is gondoskodik az anyagról. Harmadszor, tökéletesen tisztává teszi a játékot (csíkok nélkül). Törölje szárazra a játékot egy törülközővel, és hagyja megszáradni. Ezután tegye egy tárolózsákba vagy annak dobozába. Tegye sötét, hűvös helyre. Fontos! A játékoknak nem szabad megérinteniük, minden játéknak meg kell adnia a helyét.

Egy kis figyelem 
Mint a szexben, bánj tisztelettel. Ez még érdekesebbé teszi játékait. Kapcsolja be kedvenc zenéjét, gyújtson gyertyákat , zuhanyozzon vagy fürödjön együtt. Nyugi. Adjunk hozzá elegendő mennyiségű kenőanyagot, és fokozatosan növeljük a súrlódási sebességet. Ha kéz nélkül használ, akkor írja be a naplójába, hogy ma élvezet volt. A csikló és a egyéb játékok is használhatók. A mesterien teljesíti szexuális fantáziáit, és sok örömet okoz. Használja tippjeinket, hogy tökéletes legyen az Ön számára!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian