Növelhető a potencia, hogy mindig felálljon amikor csak kell

A felálló pénisz, a hímvessző erekciója a férfi szexuális öröm egyik kulcsa… Hogyan kell aktiválni? Miért fordul elő reggel? Miért puha? Hogyan lehet stimulálni? Mi a teendő problémák esetén? Ezzel foglalkozik a cikk.

Általában a kapcsolat elején ilyen problémák nem merülnek fel, a partnerek szeretete, a szenvedély és az elfojthatatlan vágy, hogy egymással legyenek, provokálják a nemi hormonok és a boldogsághormonok termelését. Néhány év elteltével (ez a szám mindenkinél más) történik valami, amitől fél – a libidója vagy a partnere libidója. Fontos felismerni ennek okait.

A potencia csökkentő tényezők mindegyike vagy ezek egyike rólad szól? Ne essen kétségbe, a nők és férfiak szexuális libidójának növelésére egyszerű módszerek vannak.

Hogyan lehet növelni a szexuális vágyat egy felnőtt szexboltban
Először is figyelnie kell az egészségre, felkeresnie szakembereket, tesztelnie és figyelembe kell vennie az orvosok összes ajánlását. A probléma, hogy a szexuális vágy eltűnt, a hormonális háttér megsértésében rejlik, mind a nők, mind a férfiak körében.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz férfi vágyfokozó terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha potencianövelőket valamint férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A stressz kezelése nem olyan egyszerű, mert a pszichológiai egyensúlyát befolyásoló tényezők minden nap jelen vannak az életedben. Számos könnyen követhető ajánlás;
Lazítás és meditáció. Kezdheti azzal, hogy meleg fürdőt vesz aromás sókkal, nyugtató zenét hallgat, halvány fényeket. Sok lehetőség van a váltásra és a kikapcsolódásra, keresd a neked megfelelőt! Linkek természetes potencianövelőkre:

Ha úgy dönt, hogy változatossá teszi szexuális életét, használjon segítőket – szexuális játékokat és erotikus fehérneműket egy szexboltból. Internetes rendelést tehet, és megismerkedhet felnőtt áruházunk legjobb üzletének választékával… a teljes cikket itt olvashatod el.

Mi a felálló pénisz
Az erekció olyan fiziológiai jelenségre utal, amellyel a férfi nemi szerv kiszélesedik és megkeményedik az erekbe áramló vérrel. Természetes funkciója a férfi és a nő közötti párzás, és valójában a szexuális izgalomhoz kapcsolódik. Ez is előfordulhat kívül bármilyen szexuális ingerek (éjszakai erekció).

Az erekció mechanizmusai
Ahhoz, hogy az erekció kialakuljon, négy szakaszvan. Az első az agy szenzoros stimulációja. Ez az inger lehet vizuális, fizikai, szagló vagy hallási.
Az agy ezután stimulációs jeleket küld az erekciós idegeknek, áthaladva a gerincvelőn.
A harmadik lépés ezután aktiválódik: nagy koncentrációban szabadul fel a cGMP nukleotidok (ciklikus guanozin-monofoszfát), amely ellazítja a pénisz sima izmait és növeli a pénisz véráramlását.
Az utolsó lépés segít fenntartani az erekciót: a vér visszatérését a kilépő vénák tömörítése csökkenti. Elméletileg a vénákat blokkolják az ejakulációig.

Mi a reggeli erekció?
Amit reggeli erekciónak neveznek, valójában éjszakai erekció: valójában a férfinak több erekciója van éjszaka. Ez egy akaratlan és teljesen természetes jelenség. Számos elmélet létezik: a legnépszerűbb az, hogy a REM alvás során a test teljesen nyugodt és nyugodt. Ez a kismedencei szervek tágulásához vezetne, ami erekciót hoz létre ingerek nélkül. Azt is mondják, hogy mivel a tesztoszteron szintje magasabb reggel, hozzájárulna ehhez a mechanikus merevedési reflexhez. Végül a húgyhólyag gyakran reggel tele van, feszültséghez vezethet az alsó hasban, ami felébreszti az erekciót. Mindenesetre a reggeli erekció annak a jele, hogy minden jól működik fiziológiai szinten.

Potencianövelő tabletták és erekció
Ha orvosi erekciós problémák vannak, ajánlott először kezelni az okot, amikor csak lehetséges, mielőtt tablettákat alkalmazna. Például a tesztoszteron csökkenése tesztoszteron-kiegészítőkkel kezelhető, ami általában helyes erekcióhoz vezet. Másrészt más patológiák, például a cukorbetegség esetében a kezelése nem feltétlenül működik, mert az erekciós probléma már telepítve van. Ugyanez igaz az artériás problémákra is. Ha az ok kezelése nem elég hatékony, az orvos orális orvosi kezeléseket írhat elő, mint például a Viagra és négy származéka. Második vonalként értágítók, helyi kezelés írható elő, amely kitágulhat az erek és erekciót érhet el. Végső megoldásként az injekciókat közvetlenül a péniszbe lehet beadni.

Mi az erekció?
Az erekció a pénisz olyan feszességének elérésére és fenntartására irányuló képesség, amely elegendő a közösülés sikeres lefolytatásához és befejezéséhez. Köznyelven álló fasz, merev fasz, felálló fasz.

A férfi pénisz (pénisz) két párhuzamos hosszanti merevedési szövet bordából, az ún. barlangos (barlangos) testek (corpora cavernosa), és egy kis cső – a corpus spongiosum (corpus spongiosum), amely körülveszi a húgycsövet és alkotja a péniszmakot. A barlangos és szivacsos testek szivacsos szövetből állnak, amelyet sűrű fehér membrán vesz körül. A barlangos és szivacsos testekben a vér be- és kiáramlását speciális mechanizmusok szabályozzák, amelyeknek köszönhetően a pénisz nagyon gyorsan megtelhet vérrel, megnőhet a térfogata és megkeményedik. Ezt az állapotot erekciónak nevezik .

Hogyan történik az erekció és miért?
Az erekció összetett idegi és érrendszeri interakciók következménye, amelyek általában szexuális izgalommal járnak.
Izgatottság esetén a jelek az agyból a keresztcsonti gerincvelőbe, majd a helyi idegekbe jutnak, amelyek a pénisz artériáinak falában lévő simaizomzat ellazulását idézik elő. Ez biztosítja a véráramlás fokozódását és a barlangos és szivacsos testek szivacsos szöveteivel való feltöltését. A vérrel telt barlangos és szivacsos testek összehúzzák a vért kivezető ereket, így a vér kiáramlása csökken. A pénisz megtelik vérrel, megduzzad és megkeményedik .

  • Amíg az erekció tart, a vér „csapdában” marad a péniszben. Az erekció leáll az ejakuláció (ejakuláció) után, vagy ha bármilyen szabálytalanság következtében leáll az azt kiváltó jelek áramlása.

Csökken a véráramlás és a barlangos testek nyomása a vért kibocsátó vénákra, a vér kiáramlik a barlangos és szivacsos testekből, és a pénisz visszatér szokásos petyhüdt állapotába. Az erekció során hatszor több vér van a péniszben, mint nyugalmi állapotban.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?