A szex és szexuális segédeszközök haladó változásait az INTIM CENTER több évtizede követi

A szex és szexuális segédeszközök komoly változásait az INTIM CENTER 30 éve követi! Cikkünkben a legjobb szex segédeszközökről, és a szexről lesz szó.

A szexualitás és szexkütyük innovatív változása a nyitottság és megértés felé, pozitív irányba fejlődött. Ezt figyeli, követi az Intimcenter szexshop már 30 éve. Hisz a szexualitás és a vásárlói igények összefüggenek, az első magyar szexshop üzletpolitikájában.

Szex

A zaklatási botrányokkal megerősített női emancipáció erősödésének hatására, házasságban már esélye sincs hogy a férfiaknak mondjuk alanyi jogon járna a szex.

A kiéhezett pasik pedig kevésbé lennének frusztráltak. Mivel sokak szerint szinte már kegy a szex a házasságokban, a férfinép vagy örömlányokhoz jár, vagy művaginákat használ. A férfinak szex kell, a nőnek szerelem, így kötődés nélküli szex egyre gyakoribb jelenség!

A szex elemi ösztönük, egyik legfontosabb örömforrásunk. A szeretet után a legerősebb kötelék. A szex tanulható és jobbá tehető.

Már vannak olyan oldalak, akik a szexet, pornót, és online szexshopot is egy helyen kínálják, a legnagyobb a pornófilm forgatásoktól a segédeszköz árusításig, szinte mindennel foglalkozó Szexpláza erotika és szexshop portál amely oldal rendhagyó törekvésnek számít.
Főleg, hogy a több ezer magyar lány a teljes polgári nevét használja az adult jelentekben. Ez az egész világon egyedülálló.

Szexkütyük

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket.
A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujának tűntek. Az internet mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexulitás szabadon terjedt, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.

A vásárlói vélemények alapján az egyik legjobb szexshop az Intim Center, mert a kínálat, nyitvatartás, ár, diszkréció figyelembevétele mellett, van fizikai üzlet, és online webáruház is.

– A 30 éve nyitva tartó INTIM CENTER szexshop bolt az Astoria közelében, a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletnén található. Több mint 200 nm, belül tágas, barátságos.

– Az Intim Center online szexshopban a vásárlás nem csak egyszerű és kényelmes, de diszkréciót is biztosít. Bár a csomagolás, a küldeményre írt feliratok és kiszállítás még mindig izgalmat jelent a vásárlóknak, a webshopok tudják, hogy a vevőiknek mennyire fontos a diszkréció. Erre alapozva bízhatunk benne, hogy a csomagunk feladójánál nem szerepel majd nagy rózsaszín betűkkel hogy SZEXSHOP és nem lesz egy vibrátor alakú dobozra ráírva, hogy tartalma: Nyúl vibrátor. Valamint rezegni sem fog.

Kik  vásárolnak a szexshopokban, és miket vesznek? A legnagyobb erotikus webshopok eladási statisztikáira alapozva, válaszolható meg a mindenkit foglalkoztató kérdés!

Milyen szexjátékokat vesznek a legjobban? A vibrátorok fogynak a legjobban, de a dildók és a péniszgyűrűk is toplisátsok. Kedvencek között vannak a bilincs és a korbács áruk is. Sokan a síkosítót és az óvszert is a netről rendelik.
A nők egy jelentős része nagy előszeretettel használ vibrátort az önkényeztetéshez, és a magyarok mintegy 40 százaléka a szexben is szívesen lát valamilyen segédeszközt. Aki így van vele, ma már akár szexshop üzletből, vagy a fotelből, online szexshopból is megrendelheti…

A folytatásban a nagyon érdekes, tanulságos és teljes szex és szexkütyü cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.

Rendeljen és vásároljon az oldalon intim vagy hüvelyi szexuális játékokat felnőtteknek egy szexboltban megfizethető áron

Az ágyi örömök tárolására szolgáló eszközök minden országban gyakoriak. Sokan szégyentelenül mennek egy szexboltba, és különböző funkcionális eszközöket vásárolnak az egyik vagy mindkét partner örömére. Ugyanakkor mindig lesznek olyanok, akik nem engedhetik meg maguknak ezt az örömöt. Valaki szégyelli a vágyait, vagy fél attól, hogy az ismerősök látják. Néhányan egyszerűen nem engedhetik meg maguknak ezt a drága örömöt.

Az online áruházak megoldják a szégyen és az áruk magas költségeinek kérdéseit. Itt a termékek olcsóbbak, mivel az üzletnek nem kell fizetnie a helyiségek és az alkalmazottak karbantartásáért. A webhely választási lehetősége mindig nagyobb, mint az offline áruházban. Minden termék alatt van egy leírás. Most már nem kell elpirulni és segítséget kérni egy tanácsadótól. Önállóan megnézheti a jellemzőket, megnézheti az eladó szex játékok költségeit, és vásárlási döntést hozhat.

Bármilyen intim tartozékot vásárolhat névtelen kézbesítéssel a postahivatalba vagy a postahivatalba. Így senki, kivéve Önt és az üzletvezetőt, nem fogja tudni, mi van a csomagban. A vásárlás titokban marad, és csak a teste és partnere számára érhető el. Online módban senki sem fogja elítélni Önt, ha egy folyamattal vásárol egy vagy vibrátort. Törődünk az Ön örömét, és mindig készen állunk, hogy segítsen.

Mennyibe kerülnek az intim szexuális játékok megrendelése ?
A szexuális kiegészítők értékesítése egy weboldalon keresztül az interneten jövedelmezőbb, mint egy szexbolt tartalma. A szexbolt fenntartása Kijevben vagy más városban bizonyos költségekkel jár (kiskereskedelmi hely bérlése, személyzet fizetése), de az interneten található erotikus üzletből származó eszközök vásárlásának és értékesítésének költsége sokkal alacsonyabb. Kisebb számú alkalmazott és egy webhely domain alacsonyabb költsége csökkenti az áruk költségeit, és vonzóbbá teszi az árat az ügyfél számára. Az azonos nemű játék több száz hrivnya különbséggel vásárolható meg. A szexuális csínyek hozzáférhetőbbé válnak, csak a megfelelő játék kiválasztására van szükség.

A szexboltban a játékok ára a céljuktól, anyaguktól és funkcionalitásuktól függ. Itt megtalálja mind a drága eszközöket a medencefenék izmainak képzésére, mind a vibrátorok költségvetési modelljeit. Egyedülálló lányok, férfiak, valamint különböző kérésekkel rendelkező párok jönnek a szexboltba. Nem mindenki jön játékokért, néhányan csak a szex változatosságát keresik, és készen állnak arra, hogy szagló kenőanyag vagy folyékony vibrátor formájában hozzáadjanak egy héját. Ügyfeleink bármikor vásárolhatnak kenőanyagokat a kényelmes szeretkezéshez. Az ilyen áruk árai teljes mértékben megfelelnek az online áruházban való szolgáltatás minőségének és szintjének.

Hol az online áruházban – szexboltban (szexbolt) rendelhetek és vásárolhatok online szokatlan erotikus szexuális játékokat és termékeket felnőtteknek postai úton?
Az intim élvezetek eszközeit közvetlenül a weboldalunkon vásárolhatja meg. Az üzlet széles termékválasztékot kínál minden alkalomra. Választékunkban szilikon és folyékony vibrátorok, hüvelyi és golyók, gumibabák és szilikon hüvelyek találhatók. A BDSM kultúra rajongói számára pénztárcákat, gagokat, bilincseket, ostorokat vagy más tulajdonságokat kínálunk a szerelmi élvezetek számára. Egy speciális termékcsoport mellett itt masszázsolajokat, víz kenőanyagokat, szilikont vagy vegyes bázisokat, valamint szexi fehérneműt és csábító jelmezeket vásárolhat szerepjátékokhoz.

A vibrátorok kategóriában vannak olyan termékek, amelyekért nem fog szégyenkezni a hirtelen fűtött rokonok vagy vendégek előtt. Most már nem kell kétségbeesetten elrejtenie a készüléket az éjjeliszekrényben, miközben a vendégek csengetnek. A tartozék a ház legkiemelkedőbb helyén helyezhető el, és a szexuális játék összetéveszthető egy lámpával, mikrofonnal vagy tisztítóhengerrel a ruhákhoz. A modern technológiák lehetővé teszik az eszközök észrevétlen és csendes használatát. Akkor is játszhatsz a takaró alatt, ha van valaki a szobában. A többi bérlő számára a foglalkozása csendes lesz.

Az árut teljes anonimitással szállítjuk a postahivatalba vagy adjuk át a futárnak. Ha kérdés merül fel, akkor visszahívjuk az ügyfeleket, hogy megerősítsük a megrendelést. Ha nem akarja, hogy hívják, csak írjon róla a megrendelés megjegyzéseiben, és más módon megerősítjük. Miután befejeződött, a vásárlás átláthatatlan csomagba kerül, és a szállítmányt az egyén nevében regisztrálják. A postai úton történő vásárlás leírásában nem jelezzük, hogy mi van benne.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?