Vegyek a feleségemnek, barátnőmnek vibrátort?

Sokszor felvetődik a gyakori kérdés. Vegyek a feleségemnek vibrátort? Nos, persze, hogy kellene! Akár az első vibrátora, akár egy fiók van tele velük, egy férfi soha nem tévedhet, ha vesz egyet a feleségének! Itt van olcsó szexshop, és a tartalomjegyzék:
1. Miért venne egy férfi vibrátort a feleségének?
2. Hogyan válasszunk vibrátort a feleségednek?
3. Hogyan beszélje meg feleségével a vibrátort?

Vásárolnál virágot a feleségednek? Ékszert? Fehérneműt? A válasz mindezekre egy határozott Igen! Nos, persze, hogy kell a hálószobába egy vibrátor!

Míg a vibrátort valószínűleg teljesen más ajándékkategóriába sorolják, bármi, ami azt mutatja, hogy a kincses partnerére gondolsz, soha nem rossz út. Ha azonban a felesége még soha nem használt vibrátort, akkor a döntésnek, hogy vásárol neki egyet, valószínűleg előzetesen tartalmaznia kell egy szív-szív konvo-t – csak azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy érdekli az ötlet.

Egy megjelent tanulmány azonban tollat ad a sapkájához, és közvetlenül összekapcsolja a vibrátorok használatát a magasabb szexuális jóléttel a partneri nőknél. Ebben a cikkben a következőkről fogunk beszélni:

Miért vásárolhat egy férfi vibrátort a feleségének? Hogyan válasszunk vibrátort a feleségednek? Hogyan beszélje meg feleségét a vibrátor használatára?
Ez a cikk része a vibrátorok és minden vibrátorok teljes útmutatójának, mélyreható és fejlődő forrásoknak, amelyek átfogóan feltárják a vibrátorok minden aspektusát a különböző típusoktól és használatuktól, az anyagokig és a biztonságig – azért hozták létre, hogy segítsen elérni a megérdemelt szexuális élvezetet.

Miért venne egy férfi vibrátort a feleségének?

A vibrátor elengedhetetlen eszköz egy életen át tartó felháborító szerelmi élet felépítéséhez. Minden férj legjobb barátja és praktikus cinkosa az, aki a feleséged orgazmusát egy másik szintre emeli.

Valójában egy vibrátor akár fel is emelheti a fátylat bármilyen fantáziáról, amelyet visszatartottatok egymástól. Íme 5 ok, amiért feltétlenül vibrátort kell vásárolnia feleségének:
– A vibrátor az első lépés a közös szexuális utazás hátralévő részében.
– A vibrátor annyira megkönnyíti a szexet és az elégedettséget, hogy akár mindennapos (vagy naponta többszöri) játékszerré válhat.
– A vibrátor sok nehéz emelést végez a szeretkezés során.
– Amikor munkába utazol, mosolyoghatsz az ajtón kilépve, tudva, hogy a feleséged biztonságban fogja érezni magát, amíg a visszatérésedre vár, és néhány hangulatot az alkalmazások vezérelnek, így együtt játszhattok, amíg távol vagytok!
– Ha évek óta házas vagy, a vibrátor áthidalhatja a különböző nemi vágyak közötti szakadékot. Partnernek lenni az életben és a szerelemben egyenlő azzal, hogy partnerek vagyunk a szenvedélyben is!

Gyakran a párok úgy érezhetik, hogy szexuálisan elérték a vonal végét egymással, mielőtt még fontolóra vennék a szexuális játékkísérletek kiterjedt világát.

Nézd, a szex nem csak a pozíciókról szól. Arról szól, hogy kötődj valakihez addig a pontig, amikor elhagyhatod az éberségedet, és teljes mértékben megtapasztalhatod a meghitt, féktelen, elsődleges elégedettséget együtt.

A vibrátorok nagyon is a boldog magasságok kapui lehetnek, ha időt szánsz arra, hogy párként fedezd fel őket – és még akkor is, ha egyedül használ egyet, ezek közül:

Csiklóizgatók
Mini és speciális vibrátorok
Pillangók
Tojás vibrátorok
Ujjazók
Exkluzív vibrátorok
G-pont vibrátorok
Letapasztható vibrátorok
Realisztikus vibrátorok
Rúdvibrátorok
Speciális tudású vibrátorok
Zselés, szilikonos vibrátorok
Masszírozók

Miután kényelmesen megszokta a vibrátort, előfordulhat, hogy a kisasszony azon kapja magát, hogy közvetlenül fürdés előtt besurran egy kis munkamenetbe, hogy pihenjen. A szexi gondolatok, amelyek átfutottak a fején, még mindig ott lesznek, amikor kijön a zuhany alól, és azt találja, hogy összegömbölyödött, mint egy cica az ágyban, lusta mosollyal az arcán.

És ez fantasztikus hír az Ön számára. Mint korábban említettem, a vibrátorok sok nehéz emelést végezhetnek szeretkezés közben. Én leszek az első, aki beismeri, hogy nincs annyi energiám, mint 18 éves koromban, és nem mindig állok készen arra, hogy 12 kört menjek.

A vibrátor használata a feleségen a legegyszerűbb módja annak, hogy megbizonyosodjak arról, hogy elégedett – és több időt tölthetek a kedvenc pozícióimban! Tapasztalatom szerint mindig jó, ha a hölgyed orgazmusa (vagy spriccelése) még a szex megkezdése előtt megtörténik, mert ez leveszi a nyomást – már legalább egyszer cum.

Az is segít, hogy több mint izgatott lesz, hogy viszonozza a szívességet. A gyakran utazó férjek számára a vibrátorok módot adhatnak arra, hogy álmaid nőjéről gondoskodjanak, miközben egyedül ül otthon.

Igen, keményen dolgozol, hogy jó otthont biztosíts, és ha mindig egy kongresszuson vagy, vagy készülsz a következőre, tudod, milyen nehéz lehet, amíg távol vagy. Férfiként tudjuk, hogy nem számít, milyen forró a pornó, soha nem fogja helyettesíteni a feleségünk puha, meleg testét a miénk mellett – de elfelejthetjük, hogy a nőink ugyanígy éreznek irántunk.

Persze, valószínűleg több játékuk van – és néhány vibrátor vagy dildó akár olyan alakú is lehet, mint a tagjaink -, de nincs semmi műanyagból vagy szilikonból, ami teljesen helyettesítene minket a hálószobában. Ha úgy találja, hogy sok időt kell távol töltenie otthonától, még távirányítású és alkalmazásvezérelt vibrátorok is vannak a valóban távolsági szexhez – lehetővé téve, hogy a világ bármely pontjáról örömet szerezzen feleségének.

Néhány házastárs finom vagy drámai változást tapasztalhat nemi vágyaiban sok év házasság után – és nem mindig jobbra. Ha a feleségednek nagyobb a nemi vágya, mint neked, vagy csiklóstimulációra van szüksége az orgazmus eléréséhez, a vibrátor kínálhat módot arra, hogy biztosítsa számára a szükséges szexuális kielégülést.

Ne feledje, hogy vannak profi szexterapeuták, akik képzettek és szívesen segítenek ebben a fejezetben kedvenc partnerével is.

Hogyan válasszunk vibrátort a feleségednek

Ha ez az első alkalom, hogy vibrátort vásárol a feleségének, akkor lehet, hogy be kell mutatnia a rendelkezésre álló lehetőségek teljes skáláját, mielőtt kiválasztana egyet, vagy választhat egy vibrátor kezdőkészletet.

Egy másik jó kiindulópont az, ha figyelembe vesszük, hogy milyen típusú stimulációt élvez a felesége, és mi a vibrátor rendeltetésszerű használata:
– Szüksége van a feleségének csikló stimulációra?
– A feleséged jobban szereti a G-pont stimulációt?
– A feleséged élvezi a csikló és a G-pont kettős stimulációját?
– Van-e a feleségének olyan fizikai korlátja, amely kihangosító működést biztosító vibrátort igényelhet?
– A feleséged egyedül fogja használni ezt a játékot?
– Tervezi, hogy szex közben használja a vibrátort feleségével?
– A vibrátort esetleg fürdőkádban vagy zuhany alatt fogják használni?
– A vibrátor alkalmazásvezérelt használatot igényel nagy távolságra?

A mandzsettától eltekintve általában tanácsos valami egyszerűvel kezdeni, mielőtt megpróbálná frissíteni a készletet a modern technológia annyi fejlődésével bárki kitalálhatja… Az ideális kezdőkészlet vibrátornak lágynak, könnyen használhatónak, többféle sebességgel és intenzitással felszereltnek, vízállónak és újratölthetőnek kell lennie.

A csiklószopó vibrátorok testgörcsös orgazmust okozhatnak, ha tudod, hogyan kell használni őket, de általában telitalálatabb, mint a csiklómasszázs fajta. Opcionálisan a nyúlvibrátorok kettős stimulációt kínálnak a csiklójának és a G-pontjának, mint sok pillangóvibrátor, így ha már tudod, hogy ezt élvezi – különösen, ha spriccel -, akkor magabiztosan vásárolhatsz egyet.

Ezenkívül vannak tojás alakú vibrátorok, pálcák, rezgő bugyik és még vibrátorok is, amelyeket az ujján viselhet! Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy miben különböznek ezek a vibrátorok egymástól, ne aggódj – nézd meg útmutatónkat a vibrátorokról, hogy többet megtudj.

Bármilyen stimulációt is részesít előnyben a feleséged, a tökéletes vibrátor csak felfedezésre vár! A szexuális játékok manapság könnyen megvásárolhatók online és diszkréten szállíthatók, hogy megvédjék magánéletét – talán jobban, mint valaha -, így ha vibrátort vásárol meglepetésként feleségének, a diszkréció biztosított. Az INTIM CENTER sexshop vásárlásait észrevétlen csomagolásban szállítjuk, és jelentéktelen cégnéven tüntetjük fel a hitelkártya- és számlakivonaton.

Nem csak ez, hanem ingyenes ajándékokat is választhat Ádám és Évától, amikor megrendelést ad le. Amint felfedeztük, ezek az ingyenes ajándékok tartalmazhatnak szexuális játékokat és vibrátorokat – így még gyorsabban készíthet hangulatgyűjteményt feleségének!

Hogyan beszélje rá feleségét egy vibrátorra?

Tapasztalatunk szerint valószínűleg nem kell sok meggyőzés – a vibrátorok elég átkozottul jól érzik magukat.
– Egyszer randiztam egy nővel, aki azt mondta, hogy egyáltalán nem szereti a vibrátorokat. Azonban nem akarta, hogy öleljem és megcsókoljam, amikor a múltban használt egyet – és a jövőben ez mindent megváltoztatott.
– Amikor először használtunk együtt vibrátort, szex közben a csiklójához masszíroztam. Másodszor maga tartotta. Mondtam neki, hogy ne aggódjon miattam, csak cumizzon, amikor csak akar. Nem tartott sokáig!

Ennek ellenére más nőket nem lehet olyan könnyen meggyőzni. Ha kiderül, hogy a vibrátor valójában nem a feleséged dolga, az rendben van – ne csüggedj. A játékok nem mindenkinek valók. Légy nyitott és figyelj a nyomokra, hogy felfedezhesd más fantáziái is – beleértve azokat is, amelyekről talán még nem is tud.

Hogyan használjunk vibrátort egy nőn előjáték vagy szex közben

Vibrátor használata először. Minden, amit tudnod kell. Lényeg, hogy a vibrátor csodálatosan kiegészítheti a házastársával együtt töltött időt. Mire összeházasodnak, a legtöbb nőnek már volt vibrátora, vagy legalábbis találkozott vele, így ritkán fogsz hirtelen a feleségedre ugrani.

Lehet, hogy még soha nem integráltad a játékokat férjként és feleségként a szeretkezésedbe, de nincs olyan idő, mint a jelen.

Ne aggódj amiatt, hogy az ötletet lelőtték – ez nem lesz a világ vége. Ha más nem, akkor egy kompakt nyaki masszírozó, egy megtanult életlecke és egy vicces történet lesz, amelyen nevetni lehet!

Sok embernek vegyes érzései vannak azzal kapcsolatban, hogy szexuális játékokat vásárolnak házastársuknak – vagy ösztönzik a maszturbációt elkötelezett kapcsolatokban. Gondolt már arra, hogy vibrátort vásároljon a feleségének, vagy már megtette? Ha igen, van olcsó szex shop, a jó szexboltok listáját itt találod.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?