Mivel szivatják a nők a férfiakat

Az askmen.com összeállított egy tizes listát azokról a kegyetlen trükkökről, amikkel a nők gyakran kibabrálnak szerencsétlen férfiakkal. Az összeállítás alapjában véve abból indul ki, hogy minden nő, khm, kegyetlen, a férfiak pedig ártatlan áldozatok, akikkel a csajok kényük-kedvük szerint játszanak, ráadásul büntetlenül. A helyzet valószínűleg inkább az, hogy a nők nyilván csak addig fogják ezeket a trükköket bevetni, amíg valóban büntetlenek, azaz amíg a férfiak a játszmázás ellenére tűrnek tovább. A listának tehát jobb lett volna valami valami olyasmi címet adni, hogy “ha ilyen trükkel próbálkozik be a csajod, vond felelősségre, és ha nem hagyja abba, hagyd ott”. Mindenesetre az öt legtalálóbb pontot szedtük össze az alábbiakban, a teljes listáért katt ide.
Nem veszik fel a telefont – Ugyanennek a másik verziója a rossz szám megadása. Megvolt az első randi, úgy tűnt, egész jól ment minden, a srác szervezné a következőt, de süket fülekre talál. Hiába a hívások és mailek, a csaj nem szól vissza, nem veszi föl, nem ad életjelet. Mennyi kínlódást megspórolt volna szerencsétlen lovagjának, ha kerek perec megmondja, hogy “bocs, de nem jössz be”.
Érzelmi zsarolás – tegyük fel, hogy túlvagyunk az első néhány randin, kialakult a kapcsolat. A csaj szeretne valamit kedvesétől, aki azonban valamiért nem hajlandó erre a hőn áhított dologra. Erre a nők egy része, ahelyett, hogy belenyugodna a megváltoztathatatlanba, sírni, hisztizni kezd vagy jelenetet rendez. “De megígérted!”, “Ha tényleg szeretsz, megcsinálod”, stb. A férfiak egy jó részére úgy hatnak a könnyek és a melodramatikus jelenetek, mint a csótányokra a rovarirtó, és ezt a nők nagyon jól tudják.
Nyilvános cikizés – Szintén női specialitás, méghozzá abban az esetben, ha egy hölgy úgy érzi, valamiért minibosszút kell állnia partnerén. Szarkasztikus, megszégyenítő megjegyzések, viccnek álcázott arculcsapások, lehetőleg a srác barátai vagy családja jelenlétében. “Persze a Géza még a kereket se képes kicserélni…” Kevés dologgal lehet egy férfi önérzetében akkora kárt tenni, mint egy-két ilyen beszólással.
Flört egy másik férfival – Állítólag a nők akkor vetemednek erre, ha úgy érzik, saját kapcsolatukban nem kapnak elég figyelmet. Ekkor flörtölni kezdenek egy másik férfival, csak azért, hogy féltékennyé tegyék állandó kedvesüket. Ez a taktika, bár hatásos, nemcsak az eredeti baráttal szemben kegyetlenség, hanem a másik férfival szemben is. Néhány kacér pillantás, egy kis beszélgetés, meghívás egy italra, egy kis tánc, meghívás egy másik italra, aztán: “egyébként van barátom”. Nem kifejezetten tisztességes húzás, kétségtelen.
Szexmegvonás – És még egy módszere annak, ahogy a nők úgy tudnak hatalmat gyakorolni barátjuk vagy férjük fölött, ami ezek szerint egy ponton túl kegyetlenségnek számít. Amikor a nő úgy akarja, elérkezik a megmagyarázhatatlan fejfájások korszaka, és a csajok ezzel addig büntetik kedvesüket, ameddig csak bírják. A szex megvonásába a papírforma szerint a férfi fog először beleőrülni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?