A hétévesek is pornót keresnek a neten

A Symantec biztonságtechnikai cég közzétette legújabb felmérését a 18 év alattiak netezési szokásairól, különös tekintettel a keresőkbe leggyakrabban beírt kulcsszavakra. A tanulmányban külön-külön vizsgálták a 13 és 18, a 7 és 13 év közöttiek, illetve a hét évesnél fiatalabbak, illetve a fiúk és lányok keresési szokásait, azonban a legnépszerűbb keresőszavak élmezőnye minden csoportban nagyjából ugyanaz volt. Az első három helyen a YouTube, a Facebook és a Google áll (hogy miért írja be valaki a Google-be, hogy Google, rejtély), aztán a szex, majd különféle közösségi oldalak, és böngészőben játszható online játékok. A legnépszerűbb híresség a Google nagy felméréséhez hasonlóan a gyerekek körében is Michael Jackson volt, éppen csak megelőzve Taylor Swift country-pop énekesnőt.
Meglepő módon a pornó a legfiatalabb korosztályban, 7 év alatt is a negyedik legnépszerűbb keresőkifejezés volt, és ennél feljebb a 13-18 köztiek között sem lépett (igaz, ott a negyedik helyezett „sex” mellett a hatodik lett a „porn” szó). A felnőtt témák a fiúk körében sokkal népszerűbbek, de a lányoknál is ott van a top10 keresőszóban a szex, és a 24. helyen a pornó.
A felmérés egyik fő tanulsága, hogy a gyerekek sem kizárólag szórakozásra használják a netet, ezt mutatja a Wikipedia jó helyezése, és hogy több webes áruház (Ebay, Amazon, Best Buy, Target) is bekerült a legnépszerűbb keresőkifejezések közé.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?