A szex jó a szervezetnek

Megdőlni látszik az az elmélet, miszerint ami jó az életben, az tiltott, káros, vagy hizlal. A szex ugyanis egy friss kutatás szerint kifejezetten gyógyító hatással van az emberi szervezetre. Angol kutatók nemrég megállapították, hogy a rendszeres nemi élet kiváló hatással van az egészségre. Így mindenkinek csak javasolni lehet, hogy minél többször gyűrje össze a lepedőt a párjával. Mészáros Dórinak sem kell mindezt kétszer mondani, bár mint megtudtuk, az orrdugulásra nem hat a hancúrozás.
– Gyakran összebújok a párommal, de valahogy nem múlik tőle a náthám – mosolyodik el a playmate, Európa legjobb sztriptízese és ismert pornósa. A lapunknak nyilatkozó szexológus ellenben csaknem mindenben igazat ad az angol kutatóknak.
– A szexről köztudott, hogy fokozza az ellenállóképességet, így valóban hasznos lehet a megfázás elleni harcban – mondja Sz. Mikus Edit. Ezen kívül a szeretkezés a legjobb kozmetikus, fájdalomcsillapításra is kiváló és a vizelettartási problémák leküzdésében is segít. Egyedül abban kételkedem, hogy rendszeressé teszi a menstruációs ciklust – állítja a szexológus. (Forrás: Borsonline)


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?