Miért vonz valakit a pisi és kaki szex?

– Érdekelne, hogy milyen személyiségre vall, ha valaki szereti a pisi-kaki szexet. Megismerkedtem valakivel, akinek ilyen igényei lennének. Mi lehet az oka, ha valaki ezt űzi?
– Kedves Andrea, a pisi-kaki szex fogalma elég tág, nem tudom, a partnerének pontosan mik is az igényei, ki, mikor, pontosan mit és hogyan csináljon, stb. Az is kérdés, hogy ezek az igények csupán alkalmi, eseti tevékenységre vonatkoznak, illetve a partnerének vannak-e más, “hétköznapibb” igényei is, és ezeket is élvezi-e? Van-e esetleg valamilyen többé-kevésbé stabil “forgatókönyv”, amit (majdnem) minden alkalommal végig kell csinálni, stb.?
Az alkalmi, “kiegészítő”, önkéntes (nem erőltetett, nem kierőszakolt) pisi-kaki szex mai álláspontunk szerint belefér a normális variációk közé – de természetesen az is teljesen rendben van, ha valaki egyáltalán nem kér az ilyesmiből. Az erőszakolt, illetve a valamilyen szinten merev, rituálé- , forgatókönyvszerű rutinok már általában valamilyen problémára – de nem feltétlenül személyiségzavarra – utalhatnak, különösen akkor, ha az illető a “szokásos” szexualitást nem (igazán) élvezi, szereti.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?