Fontos a szexnél a fityma

Az ausztráliai Bond Egyetem munkatársa, Gregory J. Boyle és kollégái megerősítették O’Hara és O’Hara felmérésének eredményét: körülmetélt férfiakkal a nők nehezebben érik el az orgazmust
A vagina szárazsága az egyik leggyakoribb női szexuális zavar, és további nehézségek léphetnek fel, ha a nő partnere körül van metélve. O’Hara és O’Hara kutatásában a megkérdezett nők körében, akik szeretkeztek már körülmetélt és nem körülmetélt férfival is, 8,6 az 1-hez részesítette előnyben a nem körülmetélt partnert.
A kutatásban résztvevő nők 85 százaléka mondta, hogy többször ért el orgazmust, ha a férfi pénisze érintetlen volt. A körülmetélt partner esetében a szárazság nőtt az aktus során – írja Gregory J. Boyle az Effects of Male Circumcision on Female Arousal and Orgasm című munkájában.
Az ausztráliai Bond Egyetem munkatársa, Gregory J. Boyle és kollégái egy újabb felmérést készítettek a témában. A vizsgálatban 35 18 és 69 év közti nő vett részt, akiket az előbb már említett tapasztalataik alapján választottak ki. Az előző vizsgálat eredménye beigazolódott, és bővült azzal az adattal, hogy a körülmetélt férfiakat előnyben részesítő nők átlag életkora 27,3, míg a nem körülmetélteket preferálóké 36,4 volt.
Végül tehát arra a következtetésre jutottak, hogy a fityma fontos szerepet tölt be a nő természetes nedvességének előidézésében. Ez egy fontos nőgyógyászati felfedezés, mivel eddig a vaginaszárazság problémájával kapcsolatban nem merült fel, hogy amennyiben a partner körül van metélve, a nő testének reakciója normális


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?