Miért színlelik a nők az orgazmust?

A nők többsége életében legalább egyszer színlelt orgazmust. Mi ennek az oka? Sok oka van, de az biztos, hogy egyik fél sem tehet erről. A leggyakoribb két ok: nem akarják, hogy partnerük rosszul érezze magát, vagy fáradtak és szeretnék, hogy mi hamarabb vége legyen.

Mert boldoggá akarják tenni a férfit: A férfiak általában addig nem érzik kielégülve magukat, ameddig parnerüket nem teszik boldoggá, ezért ha a nő boldoggá szeretné őt tenni, akkor színlel. A nők azért szeretnének szexuális kapcsolatot, mert gyengédségre és egy kis intimitásra vágynak. Ez érthetetlen a férfiaknak, ezért ha a nő nem elégül ki, rosszul érzik magukat, személyes csődnek élik meg. Úgy tűnhet, hogy az egyetlen kiút a nő számára a színlelés. Egyes nők még nem igazán tapasztalták meg a jó orgazmust, de mégis szeretnék ha partnerük jól érezné magát. Mert a férfiak általában elvárják, hogy a nő örüljön, a nőnek nem marad más választása. Pedig a jó kapcsolat alapja az őszinteség. Az érett párkapcsolatokban a problémákat megbeszélik, és megoldást keresnek. Érdektelenségre vall, ha valaki csak azért fekszik le párjával, mert az szeretné.

A legtöbb nő barátnőivel beszéli meg az ilyen típusú problémákat, ezért ha a barátnőik is ezt csinálják, ők is kipróbálják a színlelést – mert könnyű módja a jó kapcsolat fenntartásának.
Egy másik magyarázat: a férfi görcsösen próbálja nőjét kielégíteni, sikertelenül, ezért a nő úgy érzi, hogy nem akar csalódást okozni a férfinek, ezért inkább színlel. Attól félve, hogy a férfi úgysem értené meg és igazán nem is ő hibája, eljátszák az orgazmust.

Egyes nőknek lehetnek egészségügyi problémáik: Ha fájdalmat vagy túlzott érzékenységet érez az aktus során, sokszor a nő jobbnak látja színlelni, csakhogy vége legyen. Az orgazmus valóban okozhat kellemetlenséget és fájdalmat. Ez súlyos probléma, amiért a nőt nem lehet okolni.

Mit tegyen a férfi, ha úgy gondolja, hogy partnere szimulál: Megbeszélni a problémát. Talán rájön, mi az amivel igazán boldoggá teheti. A nőnek is nyitottnak kell lennie, el kell modania mi az, ami zavarja, és mi az ami beindítja. Mutassák ki szerelmüket, szenvedélyüket és próbálják megérteni a nő igényeit.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian