Potencianövelővel dugta a csajokat a kanos sztár

Az aktuális kan, Tiger Woods élete minden téren összeomlott, szexbotránya után elhagyta a neje, és szponzorainak többsége is kirúgta. A túl sok szex élvezet vagy öröm? Általában meghülyíti a férfiakat, így Tigert is Karrierje megtorpanása után azonban egy új cég akarja támogatni. A Bodog Brand elnevezésű internetes fogadóiroda öt évre szóló, 100millió dolláros, vagyis 22,4 milliárd forintos szerződést ajánl Tiger Woodsnak, ami annak ismeretében igencsak meglepő, hogy Woods amióta visszatért a golfhoz, felettébb gyengén szerepel. Az első versenyén elért ugyan egy negyedik helyezést, de a második viadalán megalázóan korán kiesett, a harmadikat pedig sérülés miatt feladta.

Ám a Bodog Brand tulajdonosa, Calvin Ayre lát fantáziát a nagy bajban lévő golfozóban.
– Nem azt mondjuk, hogy mi mindent elnézünk Tigernek, és hogy mindent megbocsátunk – mondja a dúsgazdag Ayre, aki 1994-ben alapította cégét. – De nagyon szívesen segítünk neki abban, hogy újra sikeres legyen.
Mindeközben Woods egyik expartnere, Rachel Uchitel arról is beszélt, hogy szex előtt mindig beszedtek különböző pirulákat. Ez alapján sokan arra következtetnek, hogy Tiger a golfpályán is teljesítményfokozó szerekkel érte el sikereit.
– Ha így nézzük, minden gyógyszer teljesítményfokozó, hiszen segít az embernek a gyógyulásban – fogalmazott Calvin Ayre. – Tiger például szemműtéten esett át, hogy javuljon a látása, Mark McGwire viszont kontaktlencsét használ. Mégsem ítéljük el őket.

A milliárdos üzletember azt is hozzátette: neki mindegy, hogy Woods miként lesz ismét a világ legjobb golfozója, az öt évre szóló szerződésben nem lesz olyan záradék, amely morális megkötéseket tartalmazna.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian