Megcsalás öntesztből

A férfiak és a nők nagyobb valószínűséggel csalják meg partnerüket, ha aggódnak a szexuális teljesítőképességük miatt, állapította meg egy tanulmány.
Azok a férfiak, akik könnyebben jönnek szexuális izgalomba, átlagosan 4%-kal nagyobb valószínűséggel lépnek félre, ezzel szemben a nők szexuális izgalmi szintje egyáltalán nincs összefüggésben a megcsalás valószínűségével, derül ki a tanulmányból.
Azok a nők, akik gyakran aggódnak saját szexuális izgalmi szintjük, vagy orgazmusuk miatt, 8%-kal nagyobb eséllyel csalják meg partnerüket. Eközben a férfiak 6%-kal nagyobb valószínűséggel lépnek félre, ha az impotencia, vagy a korai magömlés miatt szoronganak, állítja a tanulmány.
Kristen Mark, az Indianai Egyetem vezető kutatója szerint a szexuális életük miatt gyakran szorongó emberek felszabadulnak és csökken a bennük lévő feszültség, mikor olyan partnerrel létesítenek szexuális kapcsolatot, aki egyáltalán nincs tisztában az illető szexuális problémáival.
A kutatók 506 monogám férfit és 416 monogám nőt vizsgáltak a tanulmány során. A vizsgált személyek átlagos életkora 31 év volt, közülük minden második személy házasságban élt. A tanulmányt az Archives of Sexual Behavior című folyóirat legújabb számában publikálták.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian