Már a kamaszok is durván szexelnek

A pornófilmek hatására a kamaszok szélsőségesebb dolgokat vállalnak a szexben, mint a szüleik. Az internet miatt hiábavaló a tiltás.
A szüzességüket őrzik, de az orális vagy anális szexet a kamaszok természetesnek tartják. A szülők tehetetlenek, mert a szexuális iránymutatást átvette az internet. A felmérések szerint a kiskamaszok már hatodik- hetedik osztályban barátkoznak a szexszel.
“Amit látnak, kipróbálják, mert a modellkövetés erős náluk, még ha nem is értik, hogy mi ez” – mondja Baky Ildikó gyermekpszichológus. “A gyakran váltogatott kapcsolatok felszínesebbek, az érzelmek nem olyan erősek, s – talán éppen a pornófilmek miatt – gyakran előfordul, hogy kipróbálják az orális vagy az anális szexet. A filmek még azokra is hatással vannak, akik egyébként nem érdeklődtek volna a szex iránt” – hívja fel a figyelmet a jelenségre a szakember.
Salamon Attiláné általános iskolai igazgató a szülők felelősségét hangsúlyozza.”Nekik kellene gondoskodni arról, hogy a gyerek ne jusson hozzá ilyen oldalakhoz az interneten vagy a tévében. A dolog ezzel együtt is nehéz. Amikor előzetesben egy pornóforgatás kulisszatitkairól mutatnak részletet valamelyik adón, azt a szülő nem tudja megakadályozni” – vélekedett az igazgató, aki hozzátette: a szülőnek bizalmi viszonyt kell kialakítania a gyerekeivel. Persze tény: ebben a témában gyakran nem a szülőt vagy a tanárt keresi meg a kérdéseivel a gyerek. Forrás: Bors


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?