Csak a pornó tud felizgatni

A pornó kihatással van életükre. Nézik munkában, nézik otthon, nézik egyedül, nézik akkor is, ha a párjuk a szomszéd szobában alszik. Már csak ez az egy dolog tudja felizgatni és kielégíteni őket. Az intenetszex-függőség betegség – most már hivatalosan is.
Péter hazatér a munkából, eszik, kicsit pihen, aztán hozzákezd éjszakai programjához. Fellép az internetes pornóoldalakra, erotikus chatelesébe kezd idegen nőkkel a világhálón, és nagyon élvezi. Igaz, már annyira, hogy a sok “professzionális” aktus láttán már nem elégíti ki őt barátnője. Vagy már fel sem izgatja…
És sajnos nincs egyedül problémájával, egyes kutatások szerint csak Amerikában már kétszázezer cyberszex-függő van, és akkor a világ többi országáról még nem is beszéltünk. Persze most a pornót kedvelő férfiak/nők egy része rázná a fejét, mondván, mi lehet rossz egy kis nézelődésben, de egyre több orvos van meggyőződve arról, hogy ami először izgalmas, az egy idő után elveszi a kedvet a valós párral folytatott szextől.
Az Egyesült Államokban már meg is határozták a netszex-függés tüneteit. Az ilyen emberek már akkor izgalmat éreznek, amikor még fel sem léptek a világhálóra, és egyre hosszabb időt töltenek a gép előtt, egy idő után akár egész éjszakákat, de lassan ez a szokás bevonul a munkahelyükre is, ahol egy-egy óvatlan pillanatban visszanéznek kedvenc oldalukra.
Legtöbbjükből már bűntudatot vált ki a képek nézegetése és a folytonos maszturbáció. Emellett egyre kevésbé kívánják valódi partnerüket, mert úgy érzik, ilyenkor mintha lelassulna a tempó. Egy idő után megszűnik szexuális életük!
Valóban, az igazi szex nem olyan, mint a pornófilm, a párunk nem óriási mellű, tökéletes testű nő/izmos, szintén óriási méretekkel rendelkező férfi, és nemcsak arra kell koncentrálni, hogy nekünk jó legyen, hanem hogy a másiknak is. És ez egy idő után, a sok-sok önző pornó után nehéz lesz. Ahogy a partnerének is, akinek egyszerűen kisebbségi komplexusa is kialakulhat a virtuális vetélytársak miatt.
A legnagyobb veszélyt a kamaszoknak és a 40-50 év közöttieknek jelenti ez. Mindkettő bizonyos szempontból változókor, a tiniknek ekkor kellene megtanulniuk a szexuális viselkedés alapjait, de ha ők szoknak rá az internetszexre, akkor előfordulhat, hogy még azelőtt képtelenek lesznek valódi lánnyal lefeküdni, még mielőtt kipróbálták volna.
A középkorú férfiakról ne is beszéljünk, hiszen Amerikában egyre többen hagyják el emiatt a családjukat, és ülnek le véglegesen a monitor elé. Hiszen változatosságot akarnak, izgalmat, és semmiképpen sem a megszokottat.
Az orvosok úgy gondolják, a baj olyan nagy, hogy el kellene kezdeni a függők terápiás kezelését. Amíg azonban ilyen nincs, fogadjon meg egy tanácsot: forduljon el a monitortól, kapcsolja ki a gépet, zuhanyozzon le, és várja meg a párját. Töltsenek el együtt egy buja éjszakát, egymásra figyelve. Tudom, több energia, de legalább igazi!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?