Hogy működik a leszbikus szex?

Sok férfi és nő aggódik a kérdés miatt: hogyan történik a leszbikus szex. És bár a hálózaton sok film és erotikus videó található ebben a témában, az életben természetesen minden más. És túl sok mítosz és rejtély van az ilyen kapcsolatok körül. Ezért ma arról fogunk beszélni, hogy a leszbikus szex valójában hogyan történik, milyen játékokat és testtartásokat szeretnek a nők, hogyan különbözik ez a fajta kapcsolat a hagyományos nemi közösüléstől.

Miben különbözik a leszbikus szex a hagyományos szextől

A leszbikus párokban, mint a hagyományos férfi-nő párokban, vannak olyan kapcsolatok, amelyek hónapokig és évekig tartanak, valamint egyszeri kapcsolatok. Az azonos nemű partnerek közötti kapcsolatok flörtöléssel, udvarlással, flörtöléssel és előjátékkal történő szexszel is kezdődnek. Ebben gyakorlatilag nincs különbség. De magukban a kapcsolatokban a hagyományos szexhez képest vannak árnyalatok:

A nők jobban megértik egymást. Ennek oka a hasonló anatómiai szerkezet és a psziché jellemzői. Éppen ezért a leszbikus párok előjátéka gyakran sokkal tovább tart, mint a hagyományosaknál, a partnerek cselekedetei nem érnek véget az orgazmus elérése után. És maga az intimitás nem korlátozódik a behatolásra (lehet, hogy egyáltalán nem tartalmazza).

Maximális őszinteség. A leszbikus párokban a partnerek többnyire őszinték egymással. Nem félnek beszélni az érzéseikről, kérni, hogy tegyenek valami különlegeset, hogy megmutassák, mit szeretnek. A nők egymással gyakran nagyon felszabadultak. Egyes leszbikusok azt mondják, hogy szavak nélkül megértik partnerüket. Természetesen a hagyományos párokban van egy ilyen megértés és érzés a partnerről, de sokkal ritkábban.

A szex hosszú időtartama. A hagyományos szex egy férfi és egy nő között néhány perctől egy óráig vagy tovább tarthat. De általában az időtartama 10-30 perc. A leszbikus szexben ez egy kicsit más. Hosszabb a hosszú előjáték és a sok orgazmus elérésének lehetősége miatt.

Kompenzáció egy tag távollétéért. A nők nemcsak pénisz segítségével kapnak orgazmust, hanem különböző típusú simogatásokkal, beleértve az orálist is. Egyes párok játékok nélkül csinálnak, de a leszbikusok többnyire szeretnek kiváló minőségű, vibrátorokkal és egyéb eszközökkel játszani.

Nem áll fenn a teherbe esés veszélye a partnertől. Ez egy nagyon fontos pont, mivel a hagyományos kapcsolatokban sok nő nem tud pihenni és örömet szerezni csak a nem kívánt terhességtől való félelem miatt. Természetesen a fogamzásgátlásnak számos módja van, de nem mindig távolítják el a félelmet. Sőt, a szexuális úton terjedő betegségek megszerzésének kockázata ugyanolyan a leszbikus pároknál, mint a hagyományosaknál.

Sokszínűség és kreativitás. A lányok közötti szexben sokkal kreatívabb ötletek vannak, mint a hagyományos szexben. Az azonos nemű párok megengedik maguknak, hogy megismerjék magukat és partnerüket, túllépjenek a sztereotípiákon, és élvezzék azt, amit igazán szeretnek.

A szociális hálózatok egyes felmérései azt is sugallják, hogy leszbikus párokban a nők kevésbé valószínű, hogy szimulálják az orgazmust, mivel ez nem szükséges. A partnerek megértik egymást, őszinték, ezért nem szimulálják az öröm csúcsát. Ugyanakkor az orális simogatás és a csikló stimulálása, valamint a test más különösen érzékeny pontjai az azonos neműek érintkezésének fő tulajdonsága. Tehát egy nőnek nagyobb esélye van az orgazmus megtapasztalására, mint a hagyományos szexben, ha a férfi nem fordít különös figyelmet erre a pillanatra.

Leszbikus szex játékok nélkül

Van egy mítosz a leszbikus párokról, hogy más eszközök nélkül nem lehet a partnernek tetszeni. De nem az. A leszbikus szex számos lehetőséget kínál az intimitás élvezetére, élénk orgazmusok elérésére, a test minden sejtjének élvezetére:
Simogatja az ujjait. Ez lehet csak egy partner kölcsönös maszturbációja vagy szeretete. Az ujjak ügyes mozgása jelentősen bővítheti a testével és képességeivel kapcsolatos ismereteket. És az ilyen simogatások intimitását az orgazmus fényes érzései színezik.

A nemi szervek dörzsölése a partner nemi szervein vagy testének bármely más részén. Az ilyen simogatások kiváló előjáték lehetnek, felmelegíthetik a vágyat és izgathatják őket, de teljes értékű intimitás is lehetnek, mindkét partner sok orgazmusával.

Párhuzamos maszturbációval rendelkező partner simogatása. Ez a lehetőség a hagyományos pároknál is népszerű, például amikor intimitást szeretne, de nincs kéznél óvszer.
Orális szex. sok kellemes pillanatot tud adni, és különböző pozíciókban történik.

Öklözés. Ez egy külön típusú simogatás, amely nem mindenki számára alkalmas. Leszbikus pároknál mind a hüvelyi öklét, mind az öklözést használják.
Ezenkívül néhány leszbikus pár, mint például a rimming (anilingus) és más orális simogatások. Az amatőröknek is öröm. A végbélnyílás közelében lévő terület nagyon érzékeny az érintésre, és a nemi szervek nyelvével és a végbélnyílás közelében lévő bőrrel való simogatás felejthetetlen, fényes, kellemes érzéseket hozhat, és erőszakos orgazmussal végződhet.

Leszbikus szex játékokkal

Természetesen a játékokkal való szex a leszbikus párok intimitásának egyik fontos típusa. De nem feltétlenül csak hevedert használnak. Ahogy a statisztikák és felmérések azt mutatják, a leszbikusok sokféle játékot szeretnek:

Straponok, felcsatolhatók. Mindkét reális kialakítású és eredeti, egyáltalán nem hasonló a valódi férfi péniszhez hasonló modell népszerű. Érdemes megemlíteni a kettős végű játékokat, egyszerre használhatók, bár ez nem túl kényelmes.

Vibrátorok. A tanfolyamon különféle modellek találhatók a vibrációs tojásoktól és a rezgő bulesektől a valósághű és óriási játékokig. Mint a hagyományos pároknál, mindez a partnerek személyes preferenciáitól függ.
Játékok. Rezgéssel és anélkül, a kicsi és a nagy mind nagyon népszerűek a leszbikusok körében. Ezenkívül felhasználhatók az érzések fokozására, például a partner testén fellépő súrlódás és más eszközökkel való játék során. Egyes nők szeretik a teltségérzetet, és orgazmust kapnak a kettős behatolás szimulálásától.

Szemmaszkok, mellbimbócsipeszek és más BDSM-témájú játékok. A szerepjátékok és a BDSM rajongói mind a hagyományos, mind a leszbikus párokban vannak.

Különösen érdemes megjegyezni a távirányítóval ellátott játékokat, amelyek ma egyre népszerűbbek. És bár költségük magasabb, mint a szokásos, funkcionalitásuk sokkal érdekesebb. Lehetővé teszik, hogy virtuális szexet folytasson, vagy távolról simogassa egymást: nyilvános helyen vagy amikor az egyik partner messze van.

A leszbikusok kedvenc pózai

Valójában sok pozíció van a leszbikus szex számára. És itt csak a legnépszerűbbek közülük:
Kanál. Mindkét partner az oldalán fekszik, egyikük átöleli a másikat. A pozíció megnyitja a hozzáférést az egész testhez, lehetővé teszi, hogy mindent láthasson és megérintsen, nem korlátozza a mozgásokat. Alkalmas hevederes és egyéb játékok használatára.
Olló. A lány a fenekén ül, az egyik lábát hajlítja, a másikat pedig nyújtja. Ugyanakkor partnere ugyanabban a helyzetben áll vele. Mindketten a kezükön nyugszanak az egyensúly érdekében. Ebben a helyzetben nagyszerű szexelni egy kettőssel. Játék nélküli simogatásra is alkalmas – a csikló megérinti egymást, és mindkét fényes érzést a legkisebb mozgásnál adja.
69. Hagyományos álláspont, ahol mindkét partner nyelvével simogathatja egymás nemi szervét.
A gyomrán fekszik. Az egyik lány a gyomrán fekszik, teljesen nyugodt és a lábát oldalra terjeszti. A másik fölé térdel, és kezével simogatja a nemi szervét. Sőt, az egyik ujját el lehet meríteni a végbélnyílásba, a többi pedig a csiklót és a szeméremajkakat simogatja.
Misszionárius póz. Úgy néz ki, mint a hagyományos szexben – az egyik partner a hátán fekszik, félig hajlított lábát szétterítve, a másik pedig térdel és simogatja a másikat. Ezt hevederrel hajtják végre, vagy néha vibrátorokat használnak.

Mítoszok a leszbikus szexről

Az interneten található videók hatalmas száma, valamint a férfiak és nők leszbikus szex iránti érdeklődése miatt ez a fajta kapcsolat számos mítoszt szerzett. És itt van néhány a leggyakoribbak közül:
A leszbikusok mindig szerepet játszanak. Általánosan elfogadott, hogy egy azonos nemű párban mindig van egy lány, aki jobban hasonlít egy férfihoz és egy olyanhoz, aki egy nő szerepét tölti be. De nem az. Inkább egyes párokban van ilyen jelenség, de leggyakrabban a nők nem választanak maguknak egy adott szerepet, hanem élvezik, hogyan alakul ki a kapcsolat és milyen érzelmeket tapasztalnak. Megváltoztathatják a pozíciókat, alkalmazkodhatnak egymáshoz.

A leszbikusok megjelenésükben különböznek a természetesektől. Vannak, akik a leszbikusokat rövid hajvágással, tetoválással és piercinggel rendelkező lányokként képzelik el a legkülönbözőbb helyeken. De az ilyen orientációjú nők gyakran normálisnak tűnnek.

A szexben a legfontosabb a behatolás és a súrlódás, ami azt jelenti, hogy a leszbikusok szexét mindig falloszok és hevederek használata kíséri. Természetesen ilyen játékokat használnak. És mind az azonos nemű, mind a hagyományos párokban. De mégsem játszanak domináns szerepet. Néha a leszbikus szex anélkül zajlik, hogy valami olyasmit használna, amely kompenzálja a pénisz hiányát, és a lányok örömet szereznek az orális simogatásokból, érintésekből, testek közelségéből, érzelmi tapasztalatokból.
A leszbikusok leszbikusokká válnak, mert egy nő életében nem volt megfelelő férfi, aki kielégítené őt. Században ez a kijelentés némileg hasonlít a “föld lapos” mítoszhoz, ezért sokáig nem fogjuk megmagyarázni abszurditását. A leszbikusnak ilyen preferenciái vannak a szexben, mivel ezt elősegíti mentális, genetikai, fizikai és egyéb egyéni jellemzői.

Leszbikusnak lenni erkölcstelen, nincs összhangban a természettel. Valójában sok különböző eset volt a homoszexuális találkozásokra a természetben az állatok között. Ezért azt mondani, hogy az azonos neműek szerelme nem felel meg a normának, valahogy furcsa.

Ha nincs teherbe esés veszélye, akkor nincs szükség arra, hogy megvédje magát. De meg kell védenie magát minden szexuális kapcsolattal, még egy nővel is, még egy férfival is. Különös figyelmet kell fordítania a játékok használatára is: meg kell tisztítani és tárolni őket. Fontos megjegyezni, hogy minden szexuális játék egyéni használatra szánt tárgy. És ha szükség van arra, hogy a partnernek olyan eszközzel kedveskedjen, amelyet magának vásárolt, latex törlőkendőt vagy óvszert használnak.
Sok mítosz van a leszbikus szexről, ezek közül ritka igaz. Az azonos neműek kapcsolata Oroszországban még mindig valami egzotikusnak tűnik. De sok országban törvény ismeri el őket, két nő akár feleségül is veheti.
Lásd még: Hogyan kell csinálni? 5 legjobb technika

Kérdések a leszbikus szexről

Nemrégiben felfedeztem egy kapcsolatot egy nővel, és csodálkoztam. A barátnőmmel való szex élénk érzéseket kelt bennem, boldoggá tesz. De felmerül a kérdés: ha mindketten egészségesek vagyunk (minden teszt átmegy, és ez biztos), hűek vagyunk egymáshoz, meg kell védenünk magunkat?

Természetesen a fogamzásgátlás és a szexuális úton terjedő betegségek elleni védelem kérdéséről egyénileg kell dönteni. Ha lehetetlen teherbe esni a szextől egy leszbikussal, akkor csak a jól megválasztott védelem biztosíthatja Önt a betegségek átvitele ellen. Egy párban, ahol hűségesek vagyunk egymáshoz, és rendszeresen teszteljük a betegségeket, nem használhatunk speciális eszközöket. De érdemes megjegyezni, hogy nem mindig a legjobb partner is őszintén elmondja, hogy van valaki más. Minden más esetben, valamint új partnerrel érintkezve ajánlott mindig latex törlőkendőt és egyéb védelmi módszereket használni. Fontos a játékok megfelelő tisztításának ellenőrzése is, mivel ezek a fertőzés átvitelének módjává is válhatnak.
Szeretem nézni a leszbikus szexet. És az utóbbi időben a való életben vágytam egy nővel való kapcsolatra. Ennek ellenére nagyon félek. Nem tudom, hogyan kell először csinálni. Hogyan lehet szexelni egy lánnyal? Hol kezdjem, ha csak ilyen kapcsolatot láttam?

Az első dolog, amit meg kell tenni, hogy elfelejtsük. Az ilyen videókban minden reálisnak tűnik, de teljesen eltér a valóságtól. Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a leszbikus szexet, találkozzon egy leszbikussal. Ezt meg lehet tenni kávézókban, az utcán, az interneten és más helyeken. A randevúzás után minden, mint a hagyományos pároknál, a kommunikáció, a közös érdekek vagy csak a szex iránti vágy. Természetesen jobb, ha őszintén beszélsz a partnereddel minden tapasztalatodról, anélkül, hogy félnél hülyének nézni. Nos, fontos szempont, hogy előzetesen fel kell készülnie a szexre. Vigyázzon egy gyönyörű manikűrre és pedikűrre, intim hajvágásra és testének tisztaságára. Vásároljon egy játékot, ha azt tervezi, hogy használja. Ne felejtsük el a védelmet – vásároljon latex törlőkendőket.

Az egyetemen tanulok, és mindig hétköznapi lánynak tartottam magam, aki csak férfiakkal szeret szexelni. De az utóbbi időben elragadtattam magam a szobatársammal (ez persze egy hosszú történet). Szexeltünk vele játékokkal és anélkül, mindketten élveztük az intimitást. És észrevettem, hogy a férfiak most sokkal kevésbé érdekelnek. Leszbikus lettem? És mit tegyünk ellene?

Ami a tájékozódást illeti, a dolgok nem olyan egyszerűek, mint ahogy leírtad. Csak azért, mert szereted a szexet egy nővel, még nem jelenti azt, hogy leszbikus vagy. Szeretheti a kapcsolatot mind a férfiakkal, mind a nőkkel. És ebben az esetben beszélhetünk a biszexualitásáról. Ha arról beszélünk, hogy mit tegyünk ellene, semmi. El kell fogadnia magát olyannak, amilyen vagy, élveznie kell az életet és az intimitást kedvesével, nemétől függetlenül. A lényeg az, hogy ne essen pánikba. És ne próbálja meg azonnal leszbikusoknak vagy bármely más csoportnak tulajdonítani magát. Van időd mindent megérteni, és megérteni, hogy melyik nem áll közelebb hozzád, és mit akarsz az élettől.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?