A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi szexuális életét, és új kellemes érzéseket és érzelmeket szerez. A vibrátor gondozása a tisztán tartásból áll, amihez a készüléket meleg vízzel lemossák, és antiszeptikummal kezelik a baktériumok elpusztítása érdekében. Ne tegye ki a játékot magas hőmérsékletnek és agresszív anyagoknak, hogy a vibrátor anyaga hosszú ideig megőrizze puhaságát és rugalmasságát.
Az eszköz kiválasztásakor az érzéseire kell hagyatkoznia, és arra, hogy milyen szexuális stimulációt szeret a legjobban. A vibrátorok értékesítése Ukrajnában (Kijev és más városokban) szaküzletekben történik, az árak sok tényező kombinációjától függenek – a gyártótól, a tervezési jellemzőktől, a gyártás anyagától, a további funkcióktól.

A vibrátor  célja, valamint felhasználása sokrétű, mind a nők, mind a férfiak számára ez a tétel a szexboltok áruházának kínálatából sok örömet okozhat a használatából. A vibráló pénisz ügyes használatával a nő felkelthető, ha a testének bármely részét simogatja vele, és formái – az élő férfi nemi szervéhez hasonlóan – lehetővé teszik a képzelet kijátszását használat közben. A vibrátor vagy dildó nélkülözhetetlen asszisztens egy nő élvezetéhez vezető úton.

Végre az emberek kezdték megérteni, hogy izgalmasabbá tehetik az intim kapcsolatokat, az orgazmusokat pedig fényesebbé és színesebbé. Ennek eredményeképpen a huszadik század második felének elején a piacon megjelenni kezdtek a gumiból készült hím pénisz utánzói, később pedig a dildók kialakítása bonyolultabbá vált. Megjelent egy vibrátor, ugyanaz a férfi nemi szerv gumi szimulátora, csak ezúttal egy beépített motorral, amely rezgést kelt.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a vibrátor terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha vibrátorokat és férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Az Európában és Amerikában kezdődő szexuális forradalom pedig népszerűvé tette ezt a témát. A huszonegyedik században a gazdag választék és az új fejlesztések széles skálája, például az új anyagok és a modern számítástechnika alkalmazása a vibrátorok gyártásában azt mutatja, hogy a dildók iránti érdeklődés csak nőtt az idő múlásával… A teljes cikket itt olvashatod el.

Az első vibrátorok a tizenkilencedik század végén jelentek meg, és vibrációs masszírozóként használták az orvosi rendelőkben, mivel egy meglehetősen terjedelmes szerkezet volt, amelyet generátor hajtott. A vibromasszázs ma is népszerű, mert javítja a vérkeringést, ellazítja az izmokat, fájdalomcsillapító, ödémacsökkentő hatású. A szexuális szférában a vibrátor használata is pozitív hatással van az egészségre, mert a szexuális relaxáció hiánya különféle betegségeket okozhat. Szexjátékként a vibrátort a huszadik század közepe óta használják, köszönhetően az új technológiák megjelenésének, amelyek lehetővé teszik, hogy otthoni használatra kellően kompakt készüléket készítsenek anélkül, hogy nagy zajt okoznának. A modern szexipar a vibrátorok széles választékát kínálja férfiaknak és nőknek, amelyek kialakításukban, formájukban, méretükben, gyártási anyagukban különböznek egymástól, ami meghatározza a termék költségét.

Mik a vibrátorok?

Széles körben elterjedtek a valósághű, férfi erekciós péniszre emlékeztető termékek. A következőkből készülnek: cyber skinek; polivinil-klorid (PVC); hőre lágyuló gumi (TPR/TPE); szilikon. Mindezek az anyagok lágyak, rugalmasak, kellemes tapintásúak és biztonságosak az egészségre. Vannak kis zsebvibrátorok is, amelyek nem foglalnak sok helyet és mindig használatra készek. A csikló és a G-pont stimulálására kompakt eszközöket használnak.
A legtöbb modell akkumulátorról vagy újratölthető akkumulátorról működik, amelyet időnként újra kell tölteni. Vannak távirányítós modellek és olyanok is, amelyeken a rezgési módok a gombokkal módosíthatók.

A modern társadalom egyre nyitottabbá válik, az ember szexuális élete megszűnt tabu lenni a beszélgetésekben és cikkekben, nagy figyelmet fordítanak rá, de ennek ellenére le kell győzni a félénkséget és a merevséget, hogy meglátogassák a szexet. vásárolni, hogy vibrátort vagy más szexuális játékot vásároljon, nem mindenki teheti meg. Ebből a helyzetből a legjobb kiút egy online áruház lesz, ahol inkognitó módban rendelhet és vásárolhat online elektromos vibrátort, szexi fehérneműt, kiegészítőket és BDSM eszközöket. Rendelhet a legjobb szexshop online áruházban, és vásárolhat egy jó vibrátort, amelynek ára meglehetősen megfizethető, az Ön számára megfelelő időpontban az ország bármely pontjáról.

A vibrátor nagyon ambivalens orgazmuselérési folyamatot alakít ki a nőnél. Egyfelől érzékennyé tesz, és nagyon gyors kielégülést nyújt, akár egymás után többször is. Másfelől viszont az intim területek gyakran érzéketlenné válnak a kézzel, szájjal történő ingerlésre, és a behatolásra is. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a férfival való érintkezés és aktus a nő számára nem élvezetes. A leggyakoribb gond inkább az, hogy a nő a vibrátorral kialakított egy kizárólagos (addiktív) orgazmuselérési módszert, és az ettől eltérő impulzusok nem elegendők ahhoz, hogy eljusson az orgazmusig. Arra meg pláne nem, hogy különböző minőségű, intenzitású orgazmusokat éljen át.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian