Hímvessző implantátum – videó és cikk

A női szilikon mell és szájműtétek után, itt a hímvessző implantátum, vagy pénisz implamtátum. Péniszprotézis műtét a videón látható.
A köznyelvben a protézis szó úgy érthető, hogy “mű testrész”, pl.: végtagprotézis, fogprotézis. A péniszprotézis ennek a szöges ellentéte. Ez a pénisz barlangos testeibe műtét során beültetésre kerülő, speciálisan erre a célra kifejlesztett szilikon-dacron “szerkezet”, mely a pénisz eredeti alakját megőrzi, kívülről nem észrevehető.
Tulajdonosának éppen úgy van “kéjérzete” és magömlése a közösülés során, mint normális körülmények között, ha megfelelő merevedése lenne. A beavatatlan szexuális partner nem is szerez róla tudomást.
Tehát biztosítja azt az egyetlen dolgot, ami jelenleg hiányzik, a merevedést, mert a szexuális kapcsolathoz ezen kívül nemi vágy, magömlés és kéjérzet is hozzátartozik, de ezek megvannak. Talán a leglényegesebb: a szexuális partnert egy kulturált kapcsolat során ki kell elégíteni, és ezt csak megfelelő erekcióval lehet.
A következőben szólunk a műtét indikációjáról, azt követően pedig a protézis elhelyezéséről, és a különböző protézis típusokról.

Protézis típusok, jelenleg három fő csoportja van a péniszbe helyezhető protéziseknek:
Rugalmas protézis –  A két barlangos testet kitöltő két szilikon rúd (cilinder). A péniszt állandó merev állapotban tartja, de mint nevében szerepel, rugalmassága folytán a nadrágot ráhúzva elfektethető, de szabadon hagyva merev állapotba kerül.
Előnye: Egyszerű műtéti technika, viszonylag alacsony ára. Műtét után rövid idő alatt panaszmentesség. Műtéti metszés nem látható a gyógyulás után. Hátránya: Szabadon hagyva a hasfallal derékszöget zár be. Rugalmassága folytán állandó merev állapotban tartja a péniszt.
Merevített” protézisek – A két szilikon “cilinder” ezüst vagy acél sodronnyal van a belsejében merevítve. A péniszt állandóan merev állapotban tartja, de a merevítés folytán kiegyenesíthető, le és oldalra hajlítható, és ezt az állapotot meg is tartja. Nem törekszik kiegyenesedésre, így nadrágban nem is látható. Kiegyenesítve, közösülésre kész állapotba hozva igen stabil, nem billen oldalra.
Előnye: Egyszerű műtéti technika (megegyezik a rugalmas protézissel). Igen stabil merevedés, műtéti metszés nem látható a gyógyulás után. Hátránya: Állandó merev állapotban tartja a péniszt. Panaszmentesség 4-6 héttel a műtét után használható.
Hidraulikus (folyadékpumpás) protézisek – A legmagasabb technikai színvonalon gyártott (USA) hidraulikus rendszer. Biztosítani tudja az elernyedt állapotot és a folyadék néhány pumpálás után a teljes merevséget is. A hidraulikának több megoldása is ismert, de közös bennük, hogy a merevedést a protézisen belüli folyadék elrejtett pumpa segítségével történő áramoltatásával hozható létre.
Előnye: A legélettanibb megoldás, a cilinder leereszthető és teljesen felpumpálható. Teljes életre szóló műszaki garancia. Hátránya: Meglehetősen magas ár, speciális műtéti technika és felszerelés.
Mellékhatások: Mint minden műtétnek, így a péniszprotézis beültetésnek is lehetnek nem kívánt mellékhatásai, melyek elenyésző számúak, de a teljesség kedvéért szólni kell róluk. Bár a protézis anyagát a szervezet nem ismeri fel idegen anyagként – ezért nem is törekszik annak eltávolítására, – mégis előfordulhat kilökődés. Felléphet műtét utáni gyulladás, mely a protézis eltávolításával jár, de a gyulladás megszűnte után ismét beültethető. Elhanyagolt cukorbetegség esetén hosszabb sebgyógyulásra lehet számítani. Az észlelt mellékhatások a műtéti szám 5-6%-ában fordul elő. Forrás: Andrologia.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian