Fokozd a vágyat, tedd izgalmassá a szexuális életed!

A gyönyörszerzés magasiskolája: Szenvedélyes együttlétre vágysz? Ebben segíthetnek a szexuális segédeszközök, melyeket az Intim Centerben megvásárolhatsz, vagy nézelődj a legkapósabb termékek közözz az Intim Center online shopjában.
Összeállításunkban bemutatunk néhány vágyfokozó, illetve gyönyörszerző kelléket, amellyel valóra válthatod a szexuális fantáziáidat, és tüzesebbé, izgalmasabbá teheted az együttléteket.

Gésagolyók az ókori Japánból
Az egyik legősibb szexuális kellék célja kettős: túl azon, hogy segítségével a hölgyek közvetlenül a G-pont izgatásával élhetik át a gyönyört, a hüvelyizmokat is erősíti. A mintegy 2,5 cm-es, különféle színekben kapható üreges golyókat szilikonpánt köti össze, a belsejükben pedig további egy-egy, nehezebb golyó található, ez utóbbiak keltik a vibrációt, miközben használója fut, hintázik vagy sétál.
Ha intim izmaidat szeretnéd erősíteni, úgy első lépésként meg kell tanulnod álló helyzetben benn tartani a golyókat, második lépcsőben pedig kis pántjánál fogva ki kell húznod azokat, miközben a hüvelyizmok ellentartással dolgoznak. Figyelj azonban arra, hogy lehetőleg olyan fajtát válassz, amelyeken a madzag nem szövetből készült. Ez utóbbiakat nehezebb tisztán tartani, az első mosásnál ugyanis nedvesség kerülhet a golyók belsejébe – hívta fel a figyelmet az Intim Center vezetője. Érdemes inkább olyan terméket vásárolni, amelyet szilikon vagy latex bevonattal látott el a gyártó.

Kiből lesz lebilincselő szexpartner?
Szinte mindenkinek megfordult már a fejében, hogy milyen is lehet, ha ágyhoz, netán asztalhoz, gyűrűhintához kötözi partnerét, és ott, valamint úgy kényezteti, ahogy csak akarja. A bilincs csak azoknak a pároknak való, akik teljesen megbíznak egymásban!
A kiszolgáltatottság érzése ez utóbbi esetben akár fokozhatja is a kéjt. Rengeteg fajtája létezik, az acélbilincstől kezdve a szőrmeváltozatokon át a tapadókorongos verzióig. Utóbbiak előnye, hogy bárhova kikötözheti a kedvest, ahol sima felület van, akár a konyhában vagy a fürdőszobában is – tette hozzá az üzletvezető.

Feltüzeli kedvesét a dolgos szobalány
Biztosan találkozott már olyan egyenruhás személlyel, aki beindította a fantáziáját. Ön is meglepheti párját, ha magára ölti a cselédlány, a bájos nővér vagy a szigorú tanárnő jelmezét. Bármelyik ruha és a hozzá tartozó szerep eljátszása feldobja rutinszerűnek tetsző szexuális életét. Ki tudna ellentmondani egy combfixben kávét felszolgáló szorgos szobalánynak, aki a bútorokon kívül kedvese intim testrészeit is készségesen portalanítja? – tette fel a költői kérdést a boltvezető.
A szexológus szakértő szerint azért is hasznosak ezek a pikáns öltözetek, mert a nő többféle arcát mutathatja meg a férfinak, a szende szűztől egészen az örömlányig, ébren tartva ezzel a libidóját.

Kéjtojás: a láthatatlan szerető
A gésagolyók továbbfejlesztéséből jöttek létre, kizárólagosan az örömszerzést szolgálják. Több méretben és színben készülnek. Két fajtájuk van forgalomban: a zsinóros, illetve a távirányítós (wireless). Ellentétben a gésagolyókkal, ezek a kellékek nem csak mozgás közben fejtik ki hatásukat. A kéjtojásban elhelyezett aprócska vibrátor távirányító segítségével, különböző frekvenciákon működik. Hatása garantált, miután közvetlenül a G-pontot stimulálja.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?