Fáradtság a szexre a kifogás

Uraim, ha partnerük nem kívánja a szexet, a fejfájás-csillapító már nem biztos, hogy segít. A legtöbb hölgy ugyanis inkább a fáradtsággal magyarázza kedvetlenségét.
Az amerikai Sex In The Nation elnevezésű, 4000 önkéntes részvételével készült felmérés arra volt kíváncsi, a hölgyek miért kevésbé aktívabbak az ágyban. A válaszokból pedig kiderül, a nők szexuális étvágyára nagy hatással van mindennapjuk.
A megkérdezettek 70 százaléka vallotta, hogy legtöbbször a fáradtság miatt utasítja vissza partnerét. Kifogásokból pedig akad még bőven: 52 százalékuk a túlsúlyból származó önbizalomhiányukkal magyarázza, de betegségre 33, míg a stresszre 32 százalékuk is szokott hivatkozni. A kutatást végző pszichológus szerint a férfiak segíthetnek a hölgyek vágyának feltüzelésében.
– A nők libidója függ fizikai és pszichológiai állapotuktól is. A vágyfokozáshoz mindegyiküknek másra van szüksége. A pároknak több időt kell együtt tölteniük, hogy újra kialakulhasson az intimitás – magyarázta dr. Catherine Hood, az Oxford Egyetem pszichoszexuális specialistája.
– A női kifogások tárháza kifogyhatatlan. Ha nincs kedvük hancúrozni, biztos ki tudnak találni egy megfelelő indokot. Ezt a pasik sokszor kivédhetik, ha megfelelően felvezetik az aktust. Ahelyett, hogy csak közlik vágyukat, az apró figyelmességekkel a hölgyeket maguktól is az ágyba csalogathatják – tanácsolta a szexológus.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian