Anális öklözés fisting szex

Azok az emberek, akik popsival játszanak, gyakran nagyszerű szórakoztatók. Megmagyarázható. A hátsó ajtóban sok idegvégződés van, és mindegyik olyan… fantasztikus érzést, enyhe fájdalmat, élvezettel párosuló érzést kelt, hogy az ember újra meg akarja ismét. Vannak, akik megállnak a kis dugók, ujjak vagy akár élő tagok seggébe dörgölődve. Néhányan tovább mennek. Oda akarnak menni, ahol még nagyobb a zsongás. Konkrét, de irreális izgalom, sőt pszichológiai megkönnyebbülés. Üdvözöljük az anális öklözés világában. Gyere be, nagy lyukak és fantasztikus örömök éjszakája van nálunk.

Amikor a kezével kezdi anális közösülést, ne felejtse el megszabadítani őket különféle ékszerektől, gyűrűktől, óráktól és karkötőktől. Az ököllel szexuális partnerek gyakorlói számára nagyon fontos az érzelmi kapcsolat a folyamat során. A szexshop anális játékok segítik az oldódást, és növelik az élvezetet. Próbálja meg folytatni a beszélgetést legalább kérdés és válasz formájában.

Ököllel anális játékokkal szexboltból
Az anális  hüvelyi öklözés megkezdése előtt jól meg kell kenni a kezét és a partnere hüvelyének bejáratát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a zsírt meg kell újítani. Ez az eljárás kötelező, és a fő garancia arra, hogy a sikeres partner erőteljes orgazmust kap. A legnagyobb körültekintéssel helyezze be ujjait a hüvelybe. Ez lehet gyűrűs és mutatóujj.

Amikor a párja teljesen ellazulhat, beléphet a középső és a kisujjába. Ezután nagyon lassan kell a tenyerét a csikló felé fordítani. Minden manipulációt a partner irányítása alatt kell végrehajtani, mert ez érdekli az érzéseit. És ha egy nő nem érez kellemetlen érzéseket vagy fájdalmat, akkor folytathatja, és szúrja be a hüvelykujját a hüvelyébe.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz szexterméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Csak akkor lehet folytatni a kéz manipulálását a partner hüvelyében, ha az ellazult, és nem érez kényelmetlenséget. Ha fáj, akkor az öklözést abba kell hagyni. Nagyon lassan és óvatosan kell behatolni a hüvelybe. Az erőt nem szabad a hüvelyt alkotó izmok ellenállásának leküzdésére használni. Amint ellenállást érez partnere részéről, álljon meg és várja meg, amíg megnyugszik és ellazul.

A gyógyulás és ellazulás folyamatát felgyorsíthatjuk szelíd szavakkal, csókokkal. Figyelembe kell venni a partner preferenciáit, amikor a kéz teljesen behatol a hüvelybe. A G-pont meglehetősen erős hatása és stimulációja érhető el, ha a kezét egyszerűen ökölbe szorítják. Az ökölbe szorított ököl a hüvelyben és a csikló egyidejű stimulálása minden bizonnyal fényes és felejthetetlen orgazmushoz vezet… A továbbiakat fistingről tt olvashatod el.

Miért csinálják az ökölszexet emberek?

Miért akarnak valami nagyot nagyot beszúrni magukba, olyat, ami miatt nagyobb a lyuk természetes méretét, amit ráadásul nem is a bejáratnak?

Ez valami pszichológiai dolog. A megdöbbentő teltség érzése mellett (igen, vannak fájdalmas jegyek is, főleg eleinte) az öklözés egy nagyon érdekes érzést ad: a behódolás és a megalázottság ét. Hiszen egy nagy tárgy a szamár kézben nagyon megalázó helyzet.

Ez valami a BDSM világából való, gyakrabban pszichológiai. Plusz persze az öröm is. Sokak ez a fajta szex rendkívül sajátosnak tűnik (itt számára egyetértünk), sőt sokkolónak tűnik. És soha nem jutnak el hozzá.
Néhányan azonban, miután egyszer kipróbálták az anális behatolást, tudni akarják, mi következik, és nem tudni megtagadni ezt az élvezetet – olyan fényes és erőteljes.

Anális öklözés szabályok

Az öklözés első szabálya, hogy mosson kezet
A kezek akkor. És az első szabály, hogy ne siess. És még ha a fantáziákban el is képzelik, milyen édesen ültet be egy erős ököl, az nem fog azonnal működni. Semmiképpen. A pap tépni fog. Ezért itt nagyon fontos a fokozatosság. Kicsit kezdjük, kinyújtjuk a lyukat, megszokjuk az érzéseket, majd továbblépünk.

A második szabály a tisztaság
Igen, igen, a szamár egy olyan hely, ahol meglepetések lehetségesek, ezért először is ne vegyen részt ilyen játékban azokkal, finnyásak. Egyszerűen fogalmazva jó beöntést kell csinálni. Nagyon és intuitív, ezért nem magyarázzuk el az egyszerű mechanizmust. És jobb, ha egy szexboltból vesz egy speciális beöntést.

Külsőleg sokkal esztétikusabbak, mint a csúnya orvosi beöntések, melyeknek puszta látványa is lehangoló.
Egy különleges anális zuhany önmagában szex és fétis.
Esztétikus, ilyen vagy olyanakor zuhanyozás is adható a partnernek, majd a beöntés a nemi előjáték részévé válhat öklözés előtt (ha van partner). De még egy-egy ilyen speciális beöntéssel is nagyon kellemes a használata.

Másodszor, az anális zuhany további stimulánsként is szolgálhat a relaxációhoz – nem hiába, hogy nem sok modell hegye vékony, hanem enyhén megvastagodott, ráadásul néha apró stimulánsokat adnak a csúcsokhoz, of the mint itt vagy itt. Egyszóval beöntés kell, és feltétlenül szükséges.

Harmadik szabály. Készítsen kenőanyagot
De most elérkeztünk egy nagyon fontoshoz. A kenés nélküli öklözést el lehet felejteni, főleg az anális öklözést!
Nem, a nyál nem működik. Sem a babakrém nem fog bejönni (nem jó, azonnal beszívódik), sem a vazelin (utólag megunod a lemosást, sőt a régimódi módon). Most nézz. Itt vannak lehetőségek.
Ha minden még mindig az ujjakon van, bármilyen anális síkosítót bevehet. Ha csak csúszna, és minden csúszna.

A szilikon anális síkosítók kicsit tovább csúsznak (nem örzsölődnek be), de nem használhatók szilikonnal és sok dugóval, ezért szappannal és le kell mosni. A vizes bázisú anális síkosítók mindenre alkalmasak: ujjakra és bármilyen játékra is, könnyen lemoshatók, de gyorsabban felszívódnak, és van még egy lehetőség, ez azoknak szól, akik már komolyan vannak ragadtatva, és akiknek hardcorera van szükségük. Speciális kenőanyagok öklözéshez…

Számos dolog különbözteti meg őket a hagyományos kenőanyagoktól. Először is, gyakran nagy térfogatúak – végül is sok kenőanyagra van szüksége. Ebben a kategóriában lehet találni félliteres , sőt literes kenőanyagos dobozokat. Másodszor, ezek a dobozok gyakran széles nyakkal készülnek, hogy kényelmes legyen a kenőanyag kézzel történő felszívása. Például – itt vagy itt .

Harmadszor pedig megnövelni a csúszást
És a kenőanyagoknak ebben a kategóriájában található a leghíresebb kenőanyag: az olaj . A legvalódibb lehetőség.
Melyik a legjobb és leggazdaságosabb csúszda? Vaj!
Az olajalapú síkosítók sűrű konzisztenciájúak, és ideálisak a legkomolyabb és még kemény anális behatolásokhoz is. De sajnos nem használhatod őket szexjátékokkal, csak a kezeden.

Négyes szabály, készítsen kellékeket
Nem, ez nem a szexjátékokról szól. Viszlát. Később kitérünk rájuk.
A tulajdonságok azok, amelyek fényesebbé teszik az élményt. A légkör fontos.
A dolgok lélektanilag sokkal élesebbé válnak, ha a feneked egy fekete bakelit lapon van kinyújtva ( ilyen vagy olyan), nem pedig a nagymama gyapjas takaróján. Így kényelmes is. Az öklözés sok kenést igényel, a vinillapok pedig az ágy koszában tartani. Minden fényesebbnek tűnik, ha nem csak ujjak vagy csak kéz, hanem egy kesztyűben lévő kéz hatol beléd.
Sőt, lehet akár csak egy bakelit kesztyű (nagyon kényelmes, nem kell sokáig mosni a zsírt), vagy egy könyékig bdsm kesztyű (igen, néhány különösen tehetséges srác
És mellesleg van egy másik lehetőség is – egy speciális öklözéses kesztyűs stimulánsokkal minden ujján.

Férfiak, igen. Történt ugyanis, hogy az anális fissing leginkább a férfiakat vonzza. Férfiaknál prosztata is van) Nos, mikor, mikor kezdődik maga az öklözés? És a legtöbb!

Ötödik szabály a magyarázat
Az öklözés az ujjakkal kezdődik. Ügyes ujjakkal, amit áthatolnak a lyukon. Kenőanyag és ujjak, egyáltalán nem siet.
Ha eleinte feszültnek és fájdalmasnak érzi magát, használhat lazító sprayt vagy akár érzéstelenítő kenőcsöt ( ezeket a részben találja meg ).

A többit pedig a partnere és a saját ujjai is érinthetik. A partnernek kell kezdenie, adva másokat. Némi gyakorlás után az ujjak könnyen bejutnak, de nem kell rohanni.

Ha nincs partner, és ezek a saját ujjaid, akkor a lényeg az, hogy kényelmes pozíciót vegyen fel. És kezdj el játszani magaddal, szintén egy ujjal. Az egyéni öklözésnek is megvannak az előnyei -mindig tudja az összes érzékszervét, és szinkronizálhatja velük a mozdulatokat: pontosan tudja, mikor kell megállni, és mikor kell hozzá egy ujjat. A másik kezével egyúttal el is rángathatja.

A szinglik számára egyébként remek lehetőség a tompadugó. Felmelegít és segíti az izmok jobb nyúlását.
A kezdőknek szánt szexjátékokról itt egyáltalán nem fogunk beszélni – az onnan származó dugó nagyon, és jobban megfelel. Ha az anális öklözést célozza meg, nagyobb dolgokra van szüksége.

De ha az első jobb már megtettük, akkor valami nagyobbat venni, vagy növelni, mint például az ilyen bővítő dugókat.
Az elv egyszerű és szerény. A parafához vagy falloszhoz egy “körte” kerül, amely levegő pumpálására használható. Ettől a dugó kitágul, kitölti a belső végbélnyílást.
Mellesleg remek dolog a végbélnyílás képességeinek edzésére.

És még egyszer: szánjon rá időt. Van egy egész szakasz hatalmas játékok, ezt csak magadon akarsz kipróbálni, de itt jobb, ha gyorsítasz.

De az ilyen dolgokat csak akkor lehet elfogadni, ha már biztos vagy benne. Még a magabiztosak és azok számára is, akik szeretik a kezet, de nincs párjuk, van egy különlegesség – a műkéz!
Itt megtalálod őket, és sok van belőlük.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?