Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat meg kell nedvesíteni. A fém- és üvegjátékok esetében szilikon alapot vehet igénybe. Vastagabb és hosszabb ideig tart. Ha a tartozék szilikonból, latexből vagy más olyan anyagból készül, amely nem érintkezhet szilikonnal, vásároljon vízalapú kenőanyagot. Mielőtt bármilyen játékkal használná a végbélnyílást, távolítsa el a széklet maradványait zuhanyzóval. Ezt fecskendővel is meg lehet tenni. Beadás előtt bőségesen fel kell venni a bőrre és a stimuláló eszközre. Minden használat után a terméket meleg szappanos vízzel vagy clinserrel kell mosni. A levegő szárítsa meg és tegye száraz, sötét helyre.

Vásároljon anális szexuális játékokat a legjobb szexboltban ami az INTIM CENTER szexshop. A ​​szexuális játékok és szextermékek segítenek élvezni mind a nők, mind az erősebbik nem számára, és használhatók a partnerrel való szex közben, és amikor egyedül marad.

Sok esetben a dolgokat szexre használva az emberek sokkal kellemesebb és élénkebb orgazmusokat érhetnek el, mint normális szex közben a párjukkal vagy partnerükkel. Ezenkívül az intim üzletünkben megvásárolható anális szexuális dolgok (anális dugók, anális vibro dugók férfiaknak és mások) nem kérnek cserébe semmit, szeszélyesek és nem egyeznek bele a szexuális kísérletekbe, ezzel szemben például olyan partnerektől, akik nem akarnak semmit megváltoztatni közös szexuális életükön, ezért később problémák merülnek fel.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz análszex terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha anális izgatókat valamint férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ezenkívül, ha anális szexuális játékokat használ a szexuális élvezethez, soha nem fogja kockáztatni, hogy teherbe esik, vagy vírusos betegségben szenved. Így a szexboltba való belépés minden olyan személynek meg kell, hogy tegye, aki erős és élénk orgazmusokat szeretne megtapasztalni.

Hogyan kell ápolni az anális szexuális játékokat
De ahhoz, hogy felhasználhassa őket az életében, először is meg kell ismerkednie használatuk szabályaival, amelyeket az eredeti cikkben itt ismertetünk.

Az anális szex nagyszerű módja annak, hogy változatosabb szexuális életet csináljon, továbbá hangsúlyozza a partnerek közötti bizalom jelenlétét. Természetesen sokan nem fogadják el ezt a fajta örömöt, de ez nem befolyásolja ennek a jelenségnek a előfordulását.

A végbélnyílás stimulálása nem valami egészségtelen vagy rossz. A zónában lévő erogén pontok mind a nők, mind a férfiak számára megtalálhatók. Fontos megjegyezni, hogy még a heteroszexuális irányultságú férfiak is élvezhetik a végbélnyílás masszírozódését, mivel a prosztata ott található. Szexuális játékok segítségével a prosztata stimuláció kellemesebb és kényelmesebb lehet.

Anál játékok mi az és miért
Az anális játékok szexuális játékok, amelyeket a terület stimulálására használnak. Az ilyen termékek általában kisebbek a hüvelyi stimulánsokhoz képest, így az anális bevezetés nem nehéz vagy kellemetlen. Segítségükkel tanulmányozhatja érzéseit, megtanulhat sok új módszert a szexuális öröm megszerzésére. Különböző célokra használhat stimulánsokat.

Először is, a szexuális termékek felhasználhatók előjátékok esetén szex előtt. A pénisz közvetlen bevezetése előtt pihenni és fejleszteni kell a végbélnyílás izmait, különben a szex fájdalmas lehet, sőt károsíthatja az egyik partnert.

Másodszor, egy játék használható a hüvelyi szex során, hogy a pénisz kerülete nagyobb legyen. Ha a hüvely falai elvesztették rugalmasságukat, például a szülés után, akkor a dugó használatával bővítheti a végbélnyílást, ezáltal csökkentve a hüvely térfogatát, így a pénisz kerülete erősebb,és ezért kellemesebb.

Harmadszor, a végbélnyílás stimulánsok használhatók maszturbációra,szex nélküli stimulációra, rögzítésre – egyfajta szexre, amikor egy nő behatol egy férfiba hevederekkel, vagy ami részben stimulánsoknak nevezhető.

Negyedszer, egyes játékok – láncok, gyöngyök – meghosszabbíthatják és erősebbé tehetik a női orgazmust. Ehhez el kell távolítania a láncot a végbélnyílásból annak kezdetekor – lassan vagy gyorsan – az Ön belátása szerint.

Ha szexuális termékeket használ a terület stimulálására, győződjön meg róla, hogy a termék egy része kívül marad,akkor könnyen eltávolíthatja. Minden modern játék, amelyet egy szexboltban lehet megvásárolni, egy speciális eszközzel van felszerelve, amely a terméket kívül tartja (például gyűrű, speciális kiterjesztés, tapadókorong stb.).

Az anális játékok típusai

Az egyik leggyakoribb termék a szexboltokban. Általában kúp formájában készülnek az análdugók, de más, szokatlan formájúak lehetnek. Általában van egy kiterjesztés az alján – a dugók alján mindig van egy korlátozó, amely megvédi a termék véletlen csúszását. A játék teste sima, bordázott, ívelt, golyók formájában stb.

Vannak dugó-tágítók is, amelyek jelentősen növelhetik a végbélnyílás átmérőjét. Használhatók mind előjátékra, mind maszturbációra, mind az izmok képzésére, ami jó formában tartja őket. A dugók és dugó-tágítók rezgéssel felszerelhetők a nagyobb stimuláció érdekében.

Vásároljon golyókat és gyöngyöket
Az anális láncok (anális golyók, thai gyöngyök, gyöngyök) szexuális játékok azonos vagy különböző átmérőjű sorozathoz csatlakoztatott golyók formájában. Általában tíz golyó van a láncon, de sokkal kevesebb lehet, legfeljebb három. Az alapnál lehet egy gyűrű, egy hurok vagy valami hasonló a végbélnyílásból való könnyű eltávolításhoz. Amikor az orgazmus során kivonják, egy nő kellemesebb érzéseket tapasztal.

Vibrátor vásárlása Anális vibrátorok – alapvető különbségük a “szokásos” hüvelyi mérettől. Az ilyen játékok átmérője kisebb, ami lehetővé teszi, hogy kényelmetlenség nélkül bevezsék őket. A felület sima, reális (megkönnyebbüléssel) stb.

Vannak anális-hüvelyi vibrátorok is, amelyeknek két péniszük van a hüvelybe és az análisba történő egyidejű beillesztéshez. Ez lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az úgynevezett kettős behatolás érzéseit – egyfajta csoportos szexet, amikor egy nő hüvelyében és végbélnyílásában legalább egy pénisz van.

Vásároljon prosztata masszírozót A prosztata masszírozók szexuális játékok, amelyeket a prosztata stimulálására terveztek. Ívelt alakjuk van a prosztata jobb stimulálása érdekében. A férfiak számára ez fontos tevékenység, mivel nemcsak örömet okoz, hanem a releváns betegségek megelőzését is. Rezgéssel felszerelhető.

Külön-külön stimulánsok szabadulnak fel, amelyek a péniszhez kapcsolódnak, azaz hüvelyi szex során használják őket. A behatolás során a stimulátor simogatja a végbélnyílást.Vásárlás Stimulátor Porator Fekete 14cm Az ilyen játékok rezgéssel vagy anélkül lehetnek. Az anális stimulánsok kategóriájába tartoznak az említett kategóriákba nem tartozó simogatások játékai is.

Tippek a játékok használatához
Vásárlás Antibakteriális Spray szexuális játékokhoz Győződdjön meg róla, hogy nincsenek hibák a műanyag játékokban (rések, szabálytalanságok), ha lehetséges, szüntesse meg őket;
– az első használat előtt a terméket bármilyen antiszeptikummal kell kezelni, majd szappannal és vízzel kell mosni;
– Minden használat után öblítse le az intim terméket. Forraljuk vagy forrázzuk, nem lehet;
– használjon speciális kenőanyagokat a szexhez víz vagy szilikon alapon. Nekik köszönhetően javítja a csúszást, és megvédi magát a kellemetlen érzésektől és sérülésektől (scuffs, microcracks). Ne használjon zsírbázisú anyagokat – ez károsíthatja az anyagot és az egészségét;
– legyen óvatos a játékok használata során, győződjön meg róla, hogy egy része kívül marad, különben sebészeti beavatkozás nélkül nem tudja eltávolítani a terméket. A modern játékokhoz speciális korlátozók vannak;
– javasoljuk, hogy tartozékkal használja a biztonságos szex érdekében, ha a termék alakja lehetővé teszi – higiénikusabb;
– ne használja a játékkal egyidejűleg stimulálja a végbélnyílást és a hüvelyt – ez veszélyes az egészségre, mivel a végbélben mikrobák vannak, amelyek negatívan befolyásolják a női nemi szervek nyálkahártyáját.

Ne feledje, hogy a szex nagy öröm, ha helyesen közelíti meg a kérdést, és betartja a biztonsági óvintézkedéseket.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?