Így lehet jól maszturbálni nőnek

Mielőtt elkezdené a női önkielégítést , olyan kellemes légkört kell teremtenie, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet pihenjen. Kapcsolja ki a TV-t, a telefont és zárja be az összes ajtót. Ha attól tart, hogy az otthoni gyerekek megzavarhatják a női önkielégítést, javasoljuk, hogy küldjék el őket a nagymamájukhoz.
Ügyeljen arra, hogy semmi ne vonja el figyelmét, vegyen egy meleg fürdőt aromás olajokkal, vegye fel a legjobb ágyneműt, oltsa el a villanyt, üljön az ágyra és gyújtson gyertyát. Ha feldob az erotikus filmek nézése, kapcsolja be a megfelelő videót és kellemes zenét, amely segít romantikusabb hangulatot teremteni.

Kezdje a női önkielégítést egy könnyű érintéssel a legérzékenyebb területeken: mellkas, has, nyak. Fokozatosan, lassan ereszkedjen le, körkörös mozdulatokkal simogassa a csiklót, simogassa és masszírozza a szeméremtestet.
A női maszturbáció egyik leggyakoribb módja a víznyomás. Ennek a módszernek a megvalósításához csak egy megfelelően felszerelt, levehető zuhanyra van szüksége, kivehető spray-vel. A víznyomásos női maszturbációban az a jó, hogy akkor is gyakorolható, ha a ház tele van emberekkel.

Ha egy lány szégyelli a testét, és nem tudja, milyen cselekedetei teszik lehetővé az orgazmus megszerzését, akkor a férfiak gyakran kezdik szükségét érezni a szexnek egy másik, nyugodtabb partnerrel, aki lehetővé teszi számukra, hogy magabiztosan érezzék magukat. férfias erő. Ezért azt tanácsoljuk, hogy tanulmányozza a maszturbáció kérdését, és kezdje el felfedezni testét és erogén zónáit.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendelsz női maszturbációs terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Maszturbációval szokás megérteni a saját erogén zónáinak stimulációját az öröm és az orgazmus megszerzése érdekében. A vibrátoros maszturbáció lehetővé teszi egy nő számára, hogy jobban megismerje a testét, megértse, hogy mit szeret pontosan, és milyen stimuláció lehetővé teszi a kívánt orgazmus és relaxáció gyors elérését… A teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.

A női önkielégítés másik típusa a gyógyászati. Ennek a típusnak a gyakorlásához elő kell készítenie egy nagy fecskendőt, amelyet forralt vízzel vagy kamilla oldattal töltenek meg. Az eljárást ugyanúgy hajtják végre, mint a szokásos öblítésnél. Az egyetlen különbség az, hogy a folyamat értelmesebbé válik.

A női maszturbációs rezgés részt vehet: fogászati ​​elektro, fallosz a szexboltokból, vibro és még akusztikus basszus hangszórók is a hangszórókból.
Az oszlop hangszóróját úgy kell elhelyezni, hogy a hangrezgés pontosan a legérzékenyebb női helyekre irányuljon. Ehhez a legjobb az oszlop tetején ülni. Ezenkívül az oszlop segítségével történő női maszturbációhoz jó ritmikus kompozíciókat kell választania.

Az organikus maszturbáció a női önkielégítés egy speciális fajtája organikus anyagok (banán, sárgarépa, uborka) segítségével. A tapasztalt emberek óvszer használatát javasolják az ilyen típusú önkielégítéshez.

Parfümös maszturbáció – önkielégítés áramvonalas parfümös üvegekkel. Az önkielégítéshez szükséges parfümös üveg mellett remek lehet egy megfelelő fallikus formájú dezodor.

Különösen népszerű a női maszturbáció játékokkal. A szexjátékokkal való önkielégítéshez sok érdekességet találhat a szexboltokban – a hagyományos vibrátoroktól a vibrátorokon át a hüvelygolyókig és a G-vibrátorokig. A szexjátékokkal való önkielégítésben nagy lehetőségek rejlenek, és most akár teljes kézikönyveket is találhat a női játékokkal végzett maszturbációról.

Az egzotikus női maszturbáció olyan emberek számára alkalmas, akik eredeti módon gondolkodnak. Vannak, akik szeretik az orchidea gallyakat vagy a fallikus virágtároló oldatot tartalmazó fiolákat. Az ínyencek azt állítják, hogy az orchideákkal való önkielégítés nagyon romantikus.

Vannak, akik szívesen szórakoztatják magukat olyan izzólámpákkal, amelyek úgy néznek ki, mint egy gyertyaláng. Ugyanakkor egyáltalán nem jön zavarba attól, hogy ez a lámpa a szenvedély rohamában eltörhet.

És végül a maszturbáció legelterjedtebb és legegyszerűbb típusa a kézi. Neki semmi másra nincs szükség, mint magának a nőnek a fáradhatatlan ügyes kezére.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?