Tuti jó pozíciók kemény vagy mélyre hatoló szexhez

Elképesztő és nagyon klassz szexpozíciók, amit ki kell próbálnod. A tanácsokat csak akkor szabad használni, ha Ön és partnere érdekli a változatosabb szexuális életet. Ha a szexuális élet elhalványul, akkor az ilyen pozíciók újra felélesztik. Fontos, hogy mindkét partner részt vegyen a folyamatban, ez az egyetlen módja az extázis elérésének!

Semmi sem segít a kapcsolaton, ha a másik nem akar dolgozni rajta. Ez a probléma sok párt felzárkóztat, de a legtöbbet a szexuális sokféleség oldja meg (játékok, új pozíciók, swingpartik stb.).

Új pozíciók a kemény szexhez

Kutyás póz
Ennek a pozíciónak minden előnye megvan a kutyás stílusnak, gravitációs bónusszal a női oldalon. Az extra élvezet érdekében a partner a lány csípőjét a kívánt irányba mozgathatja, és megváltoztathatja az intenzitást. Az új szög és a hozzáadott mozgás kombinációja olyan izgalmas pontokat fog gerjeszteni, amelyekről a pár sosem tudott, és hihetetlen csúcspontot nyújt mindkét partner számára – talán még egyszerre is.

Dildók harmadiknak
A hármas szex, DP imitálására kiváló egy jó dildó. Ha a hüvelybe történik a behatolás, akkor a popsiba bedughatunk egy dildó műpéniszt.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából rendelsz terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha a vaginában vagy egy dildó, vagy vibrátor, akkor az anális behatolás, a popsi szex jobban megy… A továbbiakat az eredeti cikkben olvashatod el itt.

Unod már a misszionáriust meg a kutyapózt?
Fel kellene szítani valamivel a tüzet a kapcsolatban, mert kezd lanyhulni a lendület? Akkor garantáltan meg fogod találni azt, amivel felpörgetheted a hálószobai együttléteket.

Az Y-forma – Nos, ez pontosan egy tornászoknak is komoly erőpróbát jelentő gyakorlat, de akkor is érdemes tenni egy próbát vele, ha nem rendelkezünk Berki Krisztián adottságaival. Utána pihenésképpen választhatunk egy olyan pózt, amely hölgyismerősünk képességeit teszteli. Lesz ilyen is!

A hajó – Itt van például ez. Nem tudjuk, miért nevezték el így, de kétségtelenül egyszerűbb dolgunk lehet, sőt egyik kezünkkel akár simogathatjuk is partnerünket, vagy a hátsójára csaphatunk. Csak egy ötlet.

A váll állás – Ez közös erőfeszítéseket igényel, ugyanis a hölgynek meg kell tartani a csípőjét, míg nekünk arra kell ügyelnünk, hogy stabilan fogjuk deréktájt partnerünket.

A propeller – Oké, ezen mi is meglepődtünk, és a klasszikust felidézve az ugrott be: „és ezt így hogy?!” Biztosan nem lehet túl vad tempót diktálni közben, de ha sikerül felvenni a pozíciót és minden a helyére kerül, akkor talán ráérezhetünk a helyzet adta előnyökre. De lehet, hogy nem, mindenesetre adjunk neki egy esélyt.

A talicska – Ez tulajdonképpen egy kutyapóz, miközben az ember felemeli a nőjét, ami teljesen értelmetlennek tűnik, pedig biztosan lehet benne valami, ha egy női magazin ajánlja. Alapos koncentrációt igényel, mert könnyen fejsérülés lehet belőle a női oldalon.

30 érdekes tény a szexről

A szex téma kimeríthetetlen. A tudósok minden évben elképesztő új adatokkal egészítik ki az emberi tudás ezen területét. Összegyűjtöttünk néhány érdekes tényt, amelyek felfedezéssé válhatnak valakinek.
30 érdekes tény a szexről – fotók

1. Tanulmányok kimutatták, hogy a szex enyhíti a fejfájást, valamint fájdalomcsillapítókat, és sokkal gyorsabban.

2. Az orgazmus során az oxitocin, a szerelem és az öröm hormonja szintje 4-szeresére nő.

3. A nők körülbelül 12%-ának soha nem volt orgazmusa. Például a híres szexszimbólum, Marilyn Monroe egyszer bevallotta, hogy szinte egész életében nem élt át orgazmust, amíg át nem esett egy pszichoterápiás kúrán.

4. A sperma kilökésének átlagos sebessége az ejakuláció során 45 km / h.

5. Leggyakrabban a szex még mindig az ágyban történik. A második legnépszerűbb hely az autó.

6. A férfiak orgazmusa átlagosan 6 másodpercig tart, a nőké 20 másodpercig.

7. Illatspecialisták megállapították, hogy a férfiak számára a legizgalmasabb illat a levendula és a … sütőtök illat keveréke. Hirtelen.

8. A legizgalmasabb ital pedig a tudósok szerint a gránátalmalé. Ezt annak tulajdonítják, hogy olyan anyagokat tartalmaz, amelyek befolyásolják a hormonokat, vonzerőt és szenvedélyt okozva. A kutatások azt is kimutatják, hogy a kávéfogyasztók rendszeresebben szexelnek.

9. A csikló körülbelül 8 ezer idegvégződést tartalmaz. A péniszen – 2-szer kevesebb.

10. A statisztikák szerint leggyakrabban Görögország lakosai szexelnek.

11. Egy élet során a férfiak körülbelül 15 liter spermát termelnek.

12. Az egészségügyi szakemberek szerint a terhesség utolsó hónapjaiban végzett ultrahangos vizsgálatok során erekciót láthat a születendő fiúknál.

13. Holland tudósok tanulmányai kimutatták, hogy azok az emberek, akiknek meleg a lába, nagyobb valószínűséggel érik el az orgazmust. Így nem kell levenned a zoknit szex előtt.

14. Körülbelül a nők 70%-a és a férfiak 25%-a időről időre színleli az orgazmust.

15. A szex egy drog. A szeretkezés során felszabaduló endorfinok ugyanazokat az agyterületeket érintik, mint például a heroin.

16. Amerikai szexológusok kutatása szerint a közösülés átlagos időtartama 3-7 perc.

17. A szeretkezés során több mint 500 izom aktiválódik. Fél óra aktív szex körülbelül 200 kalóriát égethet el.

18. A statisztikák szerint a dohányosok 2-szer ritkábban szexelnek, mint a nemdohányzók.

19. Az orgazmus akár … sportból is megszerezhető. Még egy speciális kifejezés is létezik – a korgazmus . Ez az a fajta orgazmus, amelyet egy személy a mag izmait (has, comb, fenék) érintő fizikai gyakorlatok során ér el.

20. Jelenleg, ahogy ezeket a sorokat olvasod, 4000 ember szexel a világon. Naponta körülbelül 400 millió ember szexel.

21. Egy tanulmány szerint, amelyben 20 és 59 év közöttiek vettek részt, a nőknek átlagosan 4 szexuális partnerük van életük során, a férfiaknak pedig 7.

22. Egy átlagos ember évente 103 alkalommal szexel.

23. Hányszor fantáziálnak a nők a szexről egy munkanap alatt?

24. A nők 24,43 %-a úgy gondolja, hogy a férfiak másokról alkotott fantáziái csalnak.

25. Egy férfi átlagosan 16,9 évesen, egy nő 17,4 évesen veszíti el a szüzességét. Ezt genetikai hajlam is befolyásolhatja: az impulzívabb emberek korábban szexelnek.

26. A sperma citromsavat, aminosavakat, fruktózt, enzimeket, foszforichloint, prosztaglandinokat, káliumot és cinket tartalmaz.

27. A férfiak 76%-a gondolja úgy, hogy a szextől való tartózkodás káros az egészségre.

28. A férfiak 28,21 %-a elismeri, hogy pornót néz a munkahelyén. Sajnos nők körében nem végeztek ilyen közvélemény-kutatásokat.

29. A férfiak 29,37 %-a jobban fantáziál a pénzről, mint a szexről.

30. A szexuálisan aktív felnőttek 30,10 %-a használ vibrátort vagy más szexuális játékot a párkapcsolati szex során.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?