A nők szexfantáziája

Normális-e a szexuális fantázia? Sok nő hiszi azt, hogy bűnös dolog, pedig teljesen természetes. De vajon melyek a leggyakoribbak?
Miről álmodik, azaz inkább fantáziál a nő? A szexuálterapeutához kerülők jó része érdeklődik arról, normálisak-e a fantáziái. Kétségtelenül, és természetesek is. Az már érdekesebb kérdés, mik szerepelnek ezekben a fantáziákban… Úgy tűnik, öt fő téma körül forognak.
1. Az első: szex egy másik férfival – általában egy hírességgel. Ez nem jelenti azt, hogy az illető elégedetlen a jelenlegi párjával vagy szexuális életével, csupán annyit sugall: izgalomba hozza az új tapasztalatok lehetősége, és persze az a bizonyos, jóképű színész.
2. Szex két férfival, esetleg egy nővel hármasban. Lehet előzménye az is, hogy a nő lefényképezkedett két pasival. Valahol a lelke mélyén az a vágya, hogy rajongjanak, bolonduljanak érte.
3. Uralkodás – a fantázia lehetővé teszi a nő számára, hogy olyan szexuális kalandban vegyen részt, amelyet a valóságban egyébként bűnös dolognak tart és tabunak. Az álomban viszont felszabadulnak a gátlások, és ezt hihetetlen szabadságként éli meg. Talán a való életben is a gátlások nyomasztják.
4. Szex nővel. Nem azt jelenti, hogy meg kell kérdőjeleznünk magunkban a nemi hovatartozásunkat, csupán azt jelzi, hogy fogékonyak vagyunk a női test szépsége iránt, értékeljük azt, és nyitottak az élvezetre.
5. Általános fantázia nőknél: szex a párjukkal – például a vad első szeretkezések hevét élik át újra. Azt jelenti, hogy a kedvessel való szerelmeskedés gondolata igazán izgalomba hozza. Ez nagyon nagy dolog!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?