A férfi ha kell fizet a szexért, a hűtlenség sem gond

Ha kell, fizetnek a szexért, a hűtlenség nem okoz lelkiismeret-furdalást, és akár az orgazmust is eljátsszák – tanulságos megállapításokkal zárult idén is a kifejezetten férfiakra szabott nemzetközi online szexkérdőív, a Great Male Survey.
Az elmúlt évekhez hasonlóan a világháló egyik legnagyobb angol nyelvű férfimagazinja, az Askmen idén is összeállította azt az átfogó kérdőívét, ami az erősebbik nem párkapcsolati és nemi életét igyekszik feltérképezni. A nemzetközi online tesztre idén hetvenezer férfi adta le válaszát, amiből egyvalami biztosan kiderül: ha van elég szex, a hűséggel sem lesz gond.

Minden negyedik férfi nem szexel? – A felmérés egyik legmeglepőbb része a szexuális elégedettségi mutató, amiből kiderül, hogy a válaszadók mindössze 12 százaléka elégedett tulajdon nemi életével. Huszonnégy százalékuk a mennyiségre vagy a minőségre panaszkodik, de ami a legváratlanabb, a válaszadók negyede azt állította, hogy nem él nemi életet. Nem mintha nem vágynának rá: a megkérdezettek 78 százaléka szerint egy párkapcsolatban a heti több szex az ideális. Tizenegy százalék szerint a napi egy a minimum, 1 százalék havi egy szerelmeskedéssel is beérné, míg 11 százalék heti egyet szavazott meg magának.

A többség hűséges – A válaszadók többsége hűséges típusnak mutatkozik, a férfiak hetvenkét százaléka morális okokból ugyanis soha nem csalná meg a párját. Nem úgy a maradék 28 százalék, aki megtenné, vagy már meg is tette. Tizenkilenc százalék bár bűnösnek érezné magát, vissza mégsem lépne, 7 százalék „amiről nem tud a másik, az nem fáj” alapon cselekszik, 2 százalék pedig nem is gondolja végig a problémakört, megteszi és kész. Feltételezhető, közülük kerülnek ki azok, akik a szex kedvéért boldogan elhitetik a nővel, hogy szeretik: 21 százalék nem zárkózik el a hazugságtól, a cél érdekében kimondja, hogy „Szeretlek!”.

A színlelt orgazmust talán felismerik, néha pedig el is játsszák – A felmérés a férfi örök dilemmájára, a színlelt orgazmusra is kitért, a válaszokból pedig kiderül, hogy a többség nem feltétlenül tud különbséget tenni valós és eljátszott csúcs között: 55 százalék csak hiszi, hogy tudja, mikor színlel a nő, de csak 23 százalék állítja, hogy pontosan tudja, milyen az eljátszott öröm.

Ha kiderülne a csalás, 51 százalék rosszul érezné magát a gondolattól, hogy nem tudja kielégíteni partnerét, 30 százalékuknak fájna a csalás, 19 százalékukat pedig egész egyszerűen hidegen hagyná az egész. Persze a színlelés nemcsak a nők privilégiuma, a férfi is tudja, mi az: 16 százalékuk többször megtette már, 14 százalék pedig csak egyszer mímelt.

Fizetnek a szexért, ha kell – Egyáltalán nem meglepő, hogy a férfiak több szexre vágynak, mint a nők, s ha kell, fizetnek is érte. Míg 28 százalékuk csak akkor vásárolna szexet, ha egy kihagyhatatlan, őrült szexuális élményről lenne szó, amit máshogy soha nem kapna meg, addig olyan válaszadó is bőven akadt (13%), akinek nem kell a különleges tapasztalás, teljesen természetesnek találja a vásárolt szexet. Megnyugtató azonban, hogy 70 százalék teljesen elzárkózik az üzleteléstől.

A méret továbbra is lényeg – A hímvessző paraméterein a többség ugyan nem változtatna, így is sokan vannak azok, akik szenvednek a természet adta adottságoktól: 31 százalékuk a nagyobb férfiasságtól éreznék jól magukat a bőrükben, 19 százalék a partner miatt váltana testesebb méretre. Forrás: Nlcafe.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian