A női könnyektől kókad a farok

A női könnynek a látványa és a szaga is vágylohasztó! Ha a nő sír, aznap este már nem lesz szex – ezt a mély igazságot ezúttal a mértékadó Science magazin támasztotta alá egy bizarr kísérlettel, amelyben két nő könnyeit huszonnégy férfi szagolgatta. Azzal már foglalkoztak korábbi kutatások is, hogy a sírás látványa milyen hatással van az emberre, de most azt vizsgálták, hogy a látványon kívül a könnyeknek egyéb tulajdonsága is lehet-e hatással a síró személy környezetére. A kísérlethez két nőnek mutattak egy szomorú filmjelenetet, és az elpityeredő alanyok egy-egy fiolába gyűjtötték könnyeiket. Erről egy videó is megtekinthető itt.
Az összegyűlt folyadékot frissiben férfiak orra alá dugták a kísérlet hátralevő részére, de persze volt egy kontrollcsoport is, akikkel tudtukon kívül sima sóoldatot szagoltattak. Így felkészülve a 23 és 32 év közötti férfiaknak női arcokat kellett értékelniük, hogy melyiket mennyire találják vonzónak. Amint arra a bevezetőből lehet következtetni, az jött ki, hogy a könnyből felszálló gőzök hatása alatt állóknak következetesen kevésbé tetszettek a női portrék, holott ugyanazokat a képeket mutatták neki, mint azoknak, akikkel sima sóoldatot szagoltattak.
De ennél egzaktabb hatása is volt a könnyszaglászásnak: egyrészt az ennek kitett férfiaknak lelassult a szívverése és a lélegzése, csökkent bőrük hőmérséklete, és a tesztoszteron-szintjük is leesett. Másrészt a könnyszag hatása alatt állóknál kevesebb aktivitást mutatott az agy megfelelő területe erotikus képek láttán. Ebből az következik, hogy a női könnyben olyan anyagok vannak, amik kipárolgásukkal csökkentik a vágyat a férfiakban. Azaz ha egy nő éppen nincs a szexnek kedvező lelkiállapotban, könnyeivel kémiai úton is jelzi azt a férfiak felé, amit szóban úgy szokás megfogalmazni, hogy “fáj a fejem”. Hogy a férfiak könnye is tartalmaz-e ilyen, a viagrával ellentétes hatást kifejtő anyagokat, azt egyelőre nem vizsgálták.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?