Tíz szexpartner jut egy átlagos európai nőre

Az európai nők “fogyasztják el” a legkevesebb szexuális partnert életük során, az élen az ázsiai nők állnak – derült ki egy fogamzásgátlásról szóló nemzetközi felmérésből, amelyet a Rómában megtartott Európai Nőgyógyászati Társaság Kongresszusán tettek közzé.
A kutatás – amelynek során 9600, 16 és 49 év közötti nőt kérdeztek meg – azt mutatta, hogy szexuális életük folyamán az európai nők váltanak legkevesebbszer partnert, átlagosan 10 kapcsolatuk van. A legaktívabbnak az ázsiai nők mutatkoznak, nekik átlagosan 14,3 partnerük van, őket 12 partnerrel a latin-amerikaiak, majd 11 kapcsolattal az észak-amerikaiak követik.
A világátlagot tekintve elmondható: a nőknek szexuális életük alatt 11 kapcsolatuk van, és 63 százalékuk használt életében legalább egyszer fogamzásgátló tablettát. A szer szedésében Európában Olaszország van a leginkább lemaradva, ott a nőknek csak a 16,2 százaléka használ fogamzásgátlót. Hollandiában ez az arány 50 százalék, Franciaországban és Portugáliában 40 százalék, Svédországban pedig 30 százalék.
A nők 91 százaléka gondolja úgy, hogy a fogamzásgátlás felelősséget jelent, 89 százalékuk úgy véli, a szerek szedése alapvető joga. 81 százalékuk szerint a fogamzásgátlás a lehető legmegnyugtatóbb eszköz ahhoz, hogy megéljék szexualitásukat.
A szexuális szokásokat illetően a tanulmány rámutatott, hogy az európai nők 32 százaléka 16-17 éves korában élte át első szexuális élményét, 24 százalék pedig 18 és 19 éves kora között. A tanulmány kiemeli, hogy a nők rendkívül felületes ismeretekkel bírnak a fogamzásgátló szerekről.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?