Szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe

A kutyapóz nem szerelmes testhelyzet az ágyban. Nincs olyan férfi, aki ne élvezné a hátulról való behatolást, sőt ennek variációi között sem lehet olyat találni, amit ne akarnának kipróbálni. A férfiak nagyon szeretik, hiszen kicsit lehet olyan, mint egy érzelmek nélküli, vadállati, kemény szex. Dugj, szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe, további leírás és kutyapóz szexképek:

Bár sok nőnek nem ez a kedvence, a haladó szintű és a vadabb szexet kedvelők nagyon sok jót tudnának azokról a pozitúrákról mondani, amelyek hátulról történnek. Sőt, mi több nagyszerű megoldást tud nyújtani azoknak a pároknak is, ahol a férfi tag kisebb pénisszel rendelkezik, ezáltal ugyanis sokkal mélyebbre képes hatolni és sokkal intenzívebb érzést is tud kiváltani. Az ő esetükben pedig egy extra erotikus látványt tud nyújtani a nő teste, amely csak még inkább fokozhatja az amúgy is forró hangulatot.
Ez egy jó szexpóz, a kutyás dugás! A hölgy partner ereszkedjen négykézlábra, lábait pedig tegye a mögötte térdelő férfi partner lábai közé, és jól pucsítson ki. Így szűkebb lesz a hüvely, kinyílik az ánusz, a nő feneke szétnyílik, és a behatolás pedig mindkét fél számára örömtelibb lesz. A képen a nő végbélnyílásában egy análdugó van.

A kutyapóz a hátulról behatoló pozíció, amikor a férfi az ágyon négykézlábra ereszkedő nőt térdelő helyzetből közelíti meg, az ősi Kínából ered, és a mai napig töretlen népszerűségnek örvend világszerte, férfiak és nők körében egyaránt. A helyzet előnye, hogy mély behatolást biztosít, illetve, mivel az irányítás a pasi kezében van, heves döféseket, melyek a G-pontodat is érintik.

A kutyaszex póz férfi számára egy kellemes bónusz is jár vele: ebből a szemszögből a női fenék gyönyörűen gömbölyded, ráadásul az esetleges narancsbőr is feszessé simul. Bár nem a szerteágazó variációs lehetőségek pozíciója ez, önmagában is élvezetes, de lehet még jobb is, főleg ha szexshop boltból vagy webáruházból segédeszközöket is veszünk hozzá.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

A következő válogatás természetesen nemcsak a kisebb szerszámmal rendelkező férfiak számára lehet segítség, hanem azok számára is, akik vinnének egy kis újítást az unalmas pózokkal teli szexuális életükbe.

Kutya
Egy igazi klasszikus, amely az idők kezdete óta mind a férfiak, mind a nők számára igen élvezetes és népszerű. Ebben a helyzetben lehet a legmélyebben érezni a párunkat és, amit a lehető legkönnyebb kiegészíteni, akár egy kis kötözéssel vagy egy szerepjátékkal.

Fordított ló
Ha lovagoltad már meg a párodat és imádod is azt a pózt, akkor ideje irányt váltani, mégpedig szó szerint! Ebben az esetben mindössze annyi a dolgod, hogy megfordulj és így élvezd a saját mozgásod és persze a párod testét. Egyedül azoknál okozhat nehezebb megmérettetést ez a póz, akiknek a partnere görbe szerszámmal rendelkezik, hiszen lehet némi kellemetlen érzés közben.

Kanalak
Hasonló a fordított lovagló pózhoz, de itt a lábak a férfi combjai alól bújnak ki, a felső test pedig előre dől, szinte már fekvő helyzetben van. Ez egy igen izgató póz sok nő számára, hiszen teljesen egybe lehet olvadni a partnerünkkel.

Fekve
Ha inkább a romantikusabb és gyengédebb szexet kedveled, akkor neked találták ki a fekve hátulról pozíciót, amely lágy és kellemes egyesülést ad mindkét fél számára. Igazi csemege az elsősorban misszionáriust kedvelők körében.

Ülés
Az igazán magas szinteket megélők – na és persze azok, akik jó kondiban vannak – mindenképp adjanak egy esélyt az ülés pozíciónak, amely során a párunk egy széken ül, mi pedig hátulról szintén leülünk, csak a férfiasságába. Nem egyszerű és a combizmokra is szükség lesz, de nagyon érdekes és tüzes élményt adhat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?