A férfiak miért szeretik a csupasz pinákat?

Gyakori kérdés, hogy a férfiak miért szeretik annyira a csupasz pinákat?
– A csupasz tarkókat szeressük inkább? Sokkal izgatóbb látvány, mint egy őserdei barlang! Szerintem sokkal izgatóbb a csupasz, mert látni is belőle valamit, nem csak egy kupac szőrt.
Meg szerintem így legalább pl izzadság stb. nem ragad meg a szőrben.
– Mert a fiatalság egyik jellemzője, ha megnézitek egy fiatal kislány is csupaszon kezdi, másrészt meg sokkal jobb nyalni és ápoltabb is, főleg ilyen melegben.
– Marha idegesitő ám ugy nyalni a puncit ha közbe csiklandozza az orrunkat a punciször…
– Nem mindenki szereti, csak akik szeretik, többet beszélnek erről! Sokan izgatóbbnak tartják a nem teljesen csupaszt! Egyébként s nyalás miatt!
– Egészség… hát pont, hogy a szőr védelmező szerepet tölt be, szóval ez az elmélet bukott. Meg divat a pedofil hajlamok.
– Nem tudom miér nem tudják egyesek, hogy ez már alap ma, már 13-14 évesek ha letudják szedni akkor egy felnőtt nő is ugyan már szánjon rá 15percet istenem. Csupasz punci finom, szép, izgató, és jó illatú, ez szerintem elég érv.

– Beindít a csupaszra borotvált nemi szerv! A nők túlnyomó többsége valószínűleg nem először hall a férfi nem csupaszra borotválással kapcsolatos vonzalmáról, mégis sokan hagyják, hogy nemi szervükön kifejlődjön a hónalj-kutya alsótesti megfelelője.

A szexuális problémákkal bíró párok gyakran fordulnak specialistához az ügy érdekében. A “szex dokik” ilyen esetekben általában bizonyos pre-szex játékokat javasolnak a kihűlő félben lévő feleknek. A legnépszerűbb játékok egyike a kölcsönös szőrtelenítés praktikája, ami a férfiakat általában azonnal beindítja.

Ahhoz, hogy megértsük az erősebbik nem tagjainak vonzódását a női borotválkozáshoz, el kell gondolkodnunk, hogy egy pasi számára mi a különbség egy egzotikus táncosnő és az irodában vele szemben ülő lány között. A tény, hogy egy egzotikus táncosnőről van szó plusz vonzerővel ruházza fel az erotikusan vonagló csinibabát, de egy másik alapvető jellegzetessége ugyanilyen súllyal esik latba: ez pedig a csupaszra borotvált nemi szerv.

A nők túlnyomó többsége valószínűleg nem először hall a férfi nem eme furcsa vonzalmáról, mégis sokan hagyják, hogy nemi szervükön kifejlődjön a hónalj-kutya alsótesti megfelelője. A csupaszra borotválás gyakorlata a szexuális tabuk berkeit gazdagítja, mivel sok nő a szőr hiányáról a túlfűtött táncosnőcskékre asszociál.
Asszociáció ide vagy oda, a férfiakat beindítja a szőrtelen nemi szerv. Ha a partnert általában nem nehéz rávenni az ilyesfajta játékokra, egyszerűen neki lehet szegezni a kérdést, azonban ha nem kicsi az esély a visszautasításra, a legbiztonságosabb, ha a férfi félig viccként vezeti fel a dolgot, így a visszautasítás nem vezet kellemetlen helyzethez.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Az egyenes beszédnél még lényegre törőbb, ha az előjáték során a férfi egyszerűen előkap az ágy alól, a fiókból egy borotvát és egy borotvahabot. Az akció két reakciót válthat ki: a nő vagy belemegy a játékba, és mind a ketten jót szórakoznak, vagy a férfi egy vöröslő tenyérnyommal az orcáján kulloghat a nappali kanapéja felé a takaróját szorongatva.

Az is egy módja lehet a meggyőzésnek, ha a pár egy olyan erotikus filmet néz “előjátékként”, amiben a szereplő nő nemi szerve szőrtelen, valamint ha először a nő borotválja le a férfit, majd fordítva.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian