Szex, szex, szex… és szerepcserés dugás

Számukra a leghatásosabb gyógyír minden bajra a szex. Ezt “használják” testi, lelki fájdalmakra, stresszre, feszültségre. Egész életük a szexualitás körül mozog, úgy szervezik napjaikat, hogy a testi érintkezés semmiképpen se maradjon ki a programból. Szenvedélybetegség ez, vagy csak túl nagy szexuális étvágy? Mint minden szenvedélybetegségnél, a szexfüggőségnél is ott van a kritikus pont, ahol az illető elveszti önuralmát, és már csak a kívánt anyag vagy cselekedet irányítja gondolatait. A határt persze a szakértők sem tudják teljesen pontosan meghúzni, bár ez esetben, ez maga az aktus. A szexfüggő emberek többségénél a pszichológusok valamiféle szexuális traumát tárnak fel, ám előfordulhat, hogy egy kapcsolati törés vagy szakítás miatt menekül az illető az ágyba. Ők itt próbálják kiegyenlíteni a szerelmi sikertelenségüket.

Egy felmérés szerint a brit nők 1-2 százaléka szenved ettől a szenvedélybetegségtől, és csak egyre nő a számuk. Többek között köszönhető ez az internet terjedésének is, ahonnan könnyen megszerezhetik szükség esetén az “enyhítő pornóanyagot”. Egy pszichológus már meg is alapította a szigetországban a névtelen szexfüggők körét, ahol – hasonlóan az alkoholizmusban szenvedőkhöz – a betegek a többiek előtt mesélhetnek életükről. Nagy-Britanniában ilyen magas a szexfüggők száma, de Amerikában még többen küzdenek ezzel a problémával. És sajnos egyedül a tengerentúlon léteznek kifejezetten erre szakosodott klinikák, ahol megpróbálják kigyógyítani a pácienseket, állításuk szerint többnyire sikerrel.
Annak, akinek normális szexuális szükségletei vannak, nevethet ezeken az embereken. Nem sokan tudják, hogy az számukra a szex már nem öröm, hanem ugyanolyan függés, mint a drogosoké vagy alkoholistáké. Sokukat kiveti magából a társadalom, hiszen a betegség odáig fajulhat, hogy kényszeresen az utcán mutogatják, “árulják “magukat.

Ki ki maga döntse el, hogy perverzió vagy normál vágyak a nemiség kavalkádja: análszex, animalszex, beöntés szex, bukkake, családipornó, deathmetal pornó, extrém maszti, fájdalom,  fisting szex, gaypornó, hányás szex, hatalmas fasz, hentai, kakiszex, kikötözés, matureporno, mélytorok, menstruáció, nagy csikló, pisiszex, emale, strapon, szexbaba, szőrös punci, szűztelenítés pornó, terhespornó, tinpornó. Extrém szexualitás: animalszex, családi szex, durva szopás, shemale, hentai, torzószex, menstruációs szex, pisiszex, kakiszex, hányás, beöntés, plázacica szex.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?