Sperma dolgok

Hogyan tudnám fokozni az ejakulációm sebességét? Mitől függ a mennyisége?
Kezdjük a mennyiséggel! Mindkét nem azt a következtetést vonta le, hogy a több sperma nagyobb szexuális étvágyról és termékenységről tanúskodik. És valóban, ez nemcsak hiúság kérdése. A több sperma fokozottabb potenciáról (több sperma, nagyobb a megtermékenyítés esélye), és nagyobb szexuális kedvről (mert a mennyiség az izmok gyakoribb összehúzódásának következménye) árulkodik.

Mitől függ, hogy mennyi az annyi?
Mindenképp az emberi testből kell kiindulni. Az örökölt gének, az életkor, és úgy általában az egészség. Az első kettőn nyilván nem tudsz változtatni, de a fizikai állapotodat igenis befolyásolhatod a siker érdekében!
Aminosavak, ásványi anyagok, cink mind-mind erősíti az immunrendszeredet és így növeli a sperma mennyiségét. A rendszeres sport is fokozza a vérkeringést, ami megint csak segíti az ejakulációt. Ha még tovább fokoznád a sikerességed, kezdj el egy, az intim izmokat fejlesztő tornát. Ha nem napi gyakorisággal csinálod, akkor valószínűleg több fog termelődni, mert ugye nem spricceled ki olyan gyakran.

Hogy tehetném jobb ízűvé a spermámat?
Ez aztán népszerű kérdéskör. Hogy lehetne megédesíteni az orális szexet? Nos, a valóság az, hogy a spermának bizony olyan az íze, amilyen. Ebben a kérdésben sok függ a nőktől. Míg az egyiknek mézédes nedű, a másiknak valóságos méreg. De te is tehetsz érte, a táplálkozással. Kivi, dinnye, zeller, ananász a nedvességtartalma miatt vizesebbé teszi az ondót, a bogyós gyümölcsök pedig édesebbé. Ezzel szemben a kávé és a sör keserűbb ízhatást vált ki; míg a hal és a húsok vajas ízűvé varázsolhatják a spermát. Sajnos a tejtermékek nem tesznek jók, mert az élőflóra tartalmuk savanyúságot okoznak.

Mi van a spermában? Tényleg meghízhat tőle a barátnőm, ha lenyeli?
Embere válogatja, de a legfőbb összetevői: c-vitamin, kálcium, klór, koleszterin, citromsav, fruktóz, tejsav, magnézium, nitrogén, foszfor, kálium, nátrium, B12 vitamin és cink. És ezek milyen hatással vannak a derékbőségre? Semmilyen. Egy adag sperma kalóriatartalma mindössze 5 és 25 között mozog. Akik a protein tartalma miatt választják, jobban járnak a tojással, mert azért a sperma annyira nem bővelkedik benne.

Hogy tehetném sűrűbbé?
A sperma halmazállapota, tartalma napról napra változik. Mégpedig azért, mert az összetevőinek mennyisége is hullámzó. Fogyókúra, testmozgás, a gyakori szex mind-mind meghatározzák, mennyire vizes vagy sűrű az állaga. Sőt, még az is befolyásolja, mennyire szűk ruhát hordasz (a szűk ruha növeli a testhőmérsékleted, ami pedig hat a spermák mozgékonyságára). A tojásfehérje, omega-3 zsírsavak, a teljes kiőrlésű pékáruk, a cink fokozott fogyasztása viszont hatásos lehet!

Az orális szexen keresztül is terjedhet az AIDS?
Az nem titok, hogy orális úton is „megtermékenyíthetsz” egy nőt. Az AIDS veszélyeinek a nők sokkal inkább ki vannak téve, mint a férfiak. A női nemi szerv jóval érzékenyebb, és könnyebben megfertőzheti a klamídia, a tripper és a többi nemi betegség. Szóval, ha monogám kapcsolatban élsz, és a perteredről is ezt feltételezed, nincs okod aggodalomra!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?