Sikosítóval jobb a szex a nőnek

A síkosítók használata nem csak élvezetesebbé teszi a szexuális együttléteket, hanem csökkenti a nemi irritációt is.
Síkosító: több öröm, nagyobb elégedettség. Azok a nők, akik síkosítót használnak a szexuális együttlétek közben, magasabb szexuális elégedettségi szintről és nagyobb örömről számoltak be – derült ki az Indiana Egyetem szexuális egészséggel foglalkozó kutatóinak legújabb tanulmányából.

„Annak ellenére, hogy milyen széles körben elérhetőek ezek a termékek, nagyon kevés kutatás foglalkozik azzal az alapvető kérdéssel, miszerint hogyan járulnak hozzá a síkosító krémek szexuális örömszerzéshez” – állapította meg Debby Herbenick, a Center for Sexual Health Promotion társigazgatója.

„Az adatok alapján egyértelmű, hogy a síkosítók használata – a tanulmányunk szerint – magasabb szexuális örömszerzést és kielégülést tesz lehetővé”.

A kutatók víz- és szilikonalapú síkosítókat egyaránt vizsgáltak. A kutatásban résztvevők beszámolói alapján kiderült, hogy a víz-alapú síkosítók használatával kevesebb esetben érzékeltek nemi fájdalmat vagy kellemetlen genitális tüneteket. A résztvevők több mint 70 százaléka számolt be élvezetesebb szexuális együttlétekről hüvelyi vagy anális közösülések alkalmával. A maszturbáció esetében pedig 60 százalékuk hasonló pozitív hatásokat tapasztalt. Sikosítókat vásárolhat az Intim Centerben, vagy megrendelheti itt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian