Plasztikai sebészhez utalvány karácsonyra

Szegeden a fél város az egyik helyi újságban megjelenő apróhirdetésen mulat. A képen egy nagy szőrös gorilla töri a kobakját azon, hogy mit vegyen karácsonyra. A hirdetés szerint mellplasztikai utalvánnyal tuti nyerők lehetnek szenteste a férfiak.

– A barátaimmal közösen találtuk ki a reklámot, és bejött. Meglepően sok férfi keresett már fel bennünket azzal, hogy ezzel az utalvánnyal szeretné meglepni a kedvesét – mondja büszkén dr. Bajusz Huba, a városközpontban található magánklinika plasztikai sebésze. – Az utalvány egyénre szabható. Tízezer forinttól több százezer forintig is terjedhet. A nagyobb műtétekre egy hónapon belül sor kerül. Mellplasztikai beavatkozások mellett botoxra, szájfeltöltésre, ráncfelvarrásra és lézeres szőrtelenítésre is beválthatja a megajándékozott személy.

A nagyobb mellről ábrándozó férfiaknak persze nem árt körültekintőnek lenniük, ha ilyesmivel akarják meglepni a szerelmüket. Komoly sértődés lehet ugyanis abból, ha utalvánnyal közöljük a párunkkal, hogy kicsit teltebbek is lehetnének az idomai.

– Sok férfi bejön, hogy ezt akarja adni ajándék helyett. Mindig elmondjuk nekik, hogy legyenek óvatosak – figyelmeztet a sebész. – Előfordult, hogy valaki nem egyeztetett előre a feleségével, mielőtt befizette műtétre, majd visszajött, hogy nem jól sült el a dolog, és beválthatja-e az utalványt valami másra. A legpikánsabb eset az volt, amikor egy férfi nagyobb mellel szerette volna megörvendeztetni a párját. Aztán visszaadták neki az utalványt, hogy inkább péniszvastagításra használja fel. Kellő odafigyeléssel azonban nagyon jól működik ez a fajta ajándékozás.

Drága a szépség, a magyar klinikákon a következő árakkal találkoztunk: Mellnagyobbítás: 320—400 ezer Ft, A mellimplantátum ára: 280—470 ezer Ft, Ajakfeltöltés: 80—120 ezer Ft Orrplasztika: 350—450 ezer Ft. Forrás: Blikk.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian