Péniszgyűrűvel élvezetesebb a szex és hosszabb az erekció

A sex shop péniszrevalók közt, egy dizájnos darabok található. Így is nevezzük: erekciónövelő péniszgyűrű! A Szexplaza.hu online szexüzletének férfiaknak készült péniszgyűrű szorító a korai magömlés megelőzésében segít, és fokozza a szexuális élvezetet. Egyszerűen használható, csak rá kell tenni a péniszre. Hogyan is működik?

Kezdjük talán azzal, hogy ha eddig még sosem használtál efféle szexuális segédeszközt, akkor fontos, hogy a kezdőknek ajánlott és lehetőleg rugalmas péniszgyűrűt próbálj ki. Így legalább nyomban ki is derül, milyen erősségű szorítást tudsz megszokni, de előbb csak barátkozz vele, próbálgasd ki hogy tágul, de többet ésszel mint erővel. Az ideális méretet neked kell kitapasztalnod, ha hosszú távra tervezed, a péniszgyűrű használatát.
Ilyen estekre a legcélszerűbb az áttetsző szilikonból készült péniszgyűrűt használni. Egyáltalán nem egy csiricsáré darab, kifejezetten szolid és férfias külsejű az áttetsző színe és a letisztult formája miatt. Nagyon erős anyagból készült, vastag falának köszönhetően ellenálló és elképesztően rugalmas, olyannyira, hogy később péniszpumpával is használhatod majd az extrásabb impressziókért. A pumpa használat során a megfelelő állapot elérése után már fel is csúsztathatod a péniszedre.

De legyen ez a jövő zenéje, jó ha tudod, hogy ezt is lehet, most elég annyi, hogy a gyűrűd belső átmérője 1,5 cm, akárcsak a szélessége, de természetesen a saját méretedhez fog igazodni. Ha gondolod, akkor először teszteld le egymagad a terméket és tölts néhány kellemes percet azzal, hogy örömöt szerzel magadnak! Talán ez lesz életed egyik legjelentősebb ejakulációja!

A péniszgyűrű a pénisz tövében szorosan elhelyezve meggátolja, hogy a vér kiáramoljon a péniszből, ezáltal növeli a farok vastagságot és hosszméretet, valamint a vérkeringést lassítva fokozza az örömérzetet. A félig merev péniszre kell felhúzni. Próbáld ki te is a szorítás különleges élvezeteit, újdonságait. A Stud Ring péniszgyűrűje mellé rendelj síkosítót is a online sex shop webáruházunkból, és játszadozz hosszan a pároddal. Ezüstös csillogásával egyből fel fog tűnni kedvesednek az új kiegészítő.

A férfidolgok.blog.hu így ír a péniszgyűrűkről: Lehet testékszer, mert jól néz ki, de van funkciója is. Funkciója az, hogy a merev pénisz ereit elszorítja, a vér visszaáramlását akadályozza és ezáltal tartósabb merevedést okoz. Én személy szerint a látványt is nagyon szeretem, és az érzést, amikor rajtam van, akár egész nap, testékszerként. Már lankadt állapotban is van némi kis szorítása, és az érzés, hogy ott van. Aztán ahogy merevedek ez az érzés sokkal erőteljesebb és szorosabb. A péniszem is sokkal eresebb és olyan „lüktetőbb” ha rajtam van a gyűrű, és ad egy plusz érzést.

Nagyon fontos, de ugyanakkor nem könnyű a megfelelő méret kiválasztása, mert az sem jó ha túl szűk, de az sem ha túl laza. Ha túl szűk akkor a merevedés kellemetlen lehet, ha pedig túl laza akkor nem tölti be a funkcióját. A méret kiválasztásához szükséged van a péniszed átmérőjére, ott ahova a gyűrűt tenni fogod majd. Erre az egyik módszer, hogy egy darab madzaggal körbetekered a péniszed tövét ott, ahol a gyűrű lesz, de csak annyira szorosan, hogy az még kellemes legyen, és jelöld meg ahol a madzag vége összeér. Ezután mérd le a madzag elejétől odáig, ahol a madzagot megjelölted, és ezzel megtudtad a péniszed, illetve a szükséges péniszgyűrű kerületét. Mivel a péniszgyűrűk méretét átmérőben adják meg, ezért a kapott értéket oszd el 3,14-el, és megtudod mekkora az ideális péniszgyűrű számodra. Tehát ha pl. 14,3 cm-t mértél, és elosztod 3,14-el akkor 4,55cm a péniszgyűrű méreted.

Ami a gyűrűt magát illeti természetesen különféle anyagokból és méretben kapható. Legelterjedtebb talán a gumiból és szilikonból készültek, mert ezt könnyebb felhelyezni és nyúlékony. Az, hogy nyúlékony egyfajta a biztonságérzetet is adhat, mert könnyebben le tudod szedni. Ezeknek is remek a szorításuk használat közben, semmiben sem nyújt kisebb örömöt. A másik leginkább elterjedt a fémgyűrűk, melyek általában rozsdamentes acélból készülnek, ezek akár egy életre is jók lehetnek, ha csak el nem veszted. Ebből is van vékonyabb, vastagabb, fánkformájú illetve kerek. Aztán van még a bőrből készült kivitel is. Mivel ezek nem nyúlékonyak, általában csat, patent van rajta, sok esetben ezzel a méret is változtatható.
Ami a felhelyezést illeti, általában két módszert szoktak alkalmazni. Az egyik, ha először az egyik herét teszed át a gyűrűn, aztán másikat és ezt követően dugod át a péniszed. A másik módszer, miszerint a pénisz résszel kezded, és utána folytatod az egyik majd a másik herével.

Ha kedvet kaptál a gyűrű viseléséhez, előtte tájékozódj az interneten, vagy kérdezz meg másokat a tapasztalataikról, és nyugodtan kérj segítséget egy szexshop eladótól is:

Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

A péniszgyűrűkről

A modern szexboltok olyan eszközöket kínálnak ügyfeleiknek, amelyek nemcsak a szexet helyettesíthetik egy partnerrel, hanem javíthatják annak minőségét, diverzifikálhatják a meglévő közösülés érzéseit. Ezek általában különféle szexuális játékok, és az erekciós gyűrűk az egyik.

Mi az erekciós gyűrű a péniszen és hogyan kell használni?
Gyakran ez a játék egy közönséges szilikongyűrű, amelynek tulajdonsága a nyújtás. A pénisz aljára kerül, ezáltal csökkentve a vérkeringést és növelve az erekció idejét. Az ejakuláció folyamata is késik, de a férfiak fényesebb és erősebb orgazmust tapasztalnak.

A gyűrűt a pénisz hosszának fejére és közepére lehet helyezni, ezáltal új érzéseket szerezve a szex folyamatában. Ezenkívül egy férfi önállóan ellenőrzi erekcióját. Ez nagyszerű élmény lesz kezdőknek és idősebb férfiaknak, akik szeretnék diverzifikálni szexuális életüket.

Az erekciós gyűrűkre nincsenek korhatárok. Azonban nem ajánlott azok számára, akiknek problémái vannak a vérkeringéssel.

Azok számára, akik először próbálják ki a gyűrűket, tanácsos szilikon modellekkel kezdeni. Miután egy ember megértette a cselekvés elvét, fokozatosan átválthat fém vagy műanyag rögzített gyűrűkre, hogy új benyomásokat kapjon.

Erekciós gyűrű rezgéssel és így tovább
A különböző kívánságok kielégítése érdekében a gyártók elkezdtek gyűrűfajtákat gyártani. Vannak egy- és páros, hagyományos és vibrációs stimulátorral és egyéb kiegészítésekkel a maximális élvezet megtapasztalása érdekében. Rendkívül fontos a megfelelő gyűrűátmérő kiválasztása, hogy ne érezzen kellemetlenséget, amely zavarhatja az orgazmust.

Miért használjak erekciós gyűrűt a péniszen?
A készülék egyszerűsége ellenére ez a gyűrű egyszerre több hasznos funkciót is képes végrehajtani:
– Hosszabb nemi közösülés. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyűrű csökkenti a szerv véráramlását, kevésbé érzékeny lesz. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen meghosszabbítsa a szexet, és nagyobb örömet szerezzen partnerének. A gyűrű nélkülözhetetlen asszisztens lesz azoknak a férfiaknak, akik korai magömlésben szenvednek;
– Garantált erekció. Miután a férfi a gyűrűt a pénisz aljára helyezi, a vér kiáramlása blokkolódik. A pénisz kemény lesz és megnagyobbodik, amíg a gyűrűt el nem távolítják. Fontos megjegyezni, hogy a gyűrű használata időben korlátozott. Ha 15-20 percen belül nem távolítják el, szöveti nekrózis kezdődhet. Ezért gondosan használja ezt az eszközt, hogy az öröm ne váljon hosszú távú kezeléssé;
– Esztétikai oldal. A modern gyártók különböző típusú és formájú gyűrűket kínálnak. Szilikonból, műanyagból, fémből, bőrből stb. Készülnek. Az erogénezett pénisz gyönyörű gyűrűje nemcsak hasznos, hanem gyönyörű is;
– Extra nőies élvezet. Sok gyűrűnek van egy speciális bevonata, amely lehetővé teszi a női erogén zónák stimulálását a szex idején. Így a férfi kettős örömet okoz a lánynak, ami garantáltan fényes orgazmushoz vezet.

Hogyan kell felvenni és eltávolítani az erekciós gyűrűt?
Ha nem lehet férfinak pénisznagyobbító eszközt vásárolni, először próbáljon ki egy erekciós gyűrűt. Talán segítségével hozzá lehet adni a hiányzó néhány centimétert, valamint új érzéseket szerezni. A maximális hatékonyság elérése érdekében azonban tudnia kell, hogyan kell megfelelően fel- és levenni a készüléket.

A szilikon gyűrű a legegyszerűbb. Kinyújtják és az erektált péniszre helyezik. Bármikor eltávolíthatja, míg az erekció nem tűnik el. Ami a fém- és műanyag modelleket illeti, csak lassú péniszen és csak kenőanyagok használatával viselik őket. Ha a készletet használják, akkor először a gyűrűket a herezacskóra és a herékre, majd a nyugodt péniszre helyezik


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?