Az anális szexjátékok a legjobbak a popsi izgatására

Vásároljon egy anális stimulátort egy lehetőség arra, hogy felejthetetlen örömöt kapjon, mert a végbélnyílás idegvégződésekkel telített. A férfiaknál a végbélnyílás érzékenysége átlagosan magasabb, mint a nőknél. A szexológusok ezt a közvetlen közelben található prosztatával társítják. És a nőknél a hüvely érzékenysége sokkal magasabb, mint a végbélnyílás, de azok a nők, akik szeretik a szexet és élvezik azt, képesek a legerősebb orgazmust megtapasztalni, teljesen eltérve a klasszikus szex orgazmusától.

A golyósort a végbélnyílás stimulálására használják mind a nők, mind a férfiak körében. A végbélnyílásnál jelentős számú idegvégződés koncentrálódik. Ez magyarázza a stimuláció ilyen örömét. Átlagosan a végbélnyílás érzékenysége a férfiaknál magasabb, mint a nőknél. Ennek oka a végbélnyílás közvetlen közelében található prosztata. Ami szintén az aktív stimuláció tárgya.

Az anális golyó mielőtt be van helyezve, lazítsa meg a záróizmot. Ez például a pénisz vagy a nagy stimulánsok (dugó, hüvely, kúp) bevezetése előtt történik. A golyók kicsi, egyszerű, de nagyon hatékony eszköz a különféle intim kapcsolatokhoz. A golyók mérete kisebb, mint a hüvelyiek, átlagosan 1,5-3 cm, míg a hüvelyi 2,5-5 cm. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a képzetlen végbélnyílás fájdalommentesen befogadja a kis átmérőt. És egyébként, egy nagy játéktól nem szabad félnie, mert minden hajlamos bővülni.

A fenék érzékenysége rendszeres stimulációval nő, például dugóval. És mégis, a stimuláció ellenfeleinek túlnyomó többsége, nem fiziológiai okok, hanem pszichológiai. Dobjon el minden előítéletet, sztereotípiát, zavart stb., És élvezze a teljes, fényes szexuális életet. Végül is az élet az, ahogyan mi csináljuk!

A dugó használható előzetes simogatásokhoz, valamint golyókhoz vagy lánchoz a szex előtt. a dugó valóban ünnep a szamárnak. Használható külön-külön és kombinálva is. Például, ha dugót helyez be a végbélnyílásba, a partner hüvelye jelentősen szűkül, és a pénisz “szorosabbá” válik – ez őrülten kellemes! És mindkét partner megkapja a legfényesebb, felejthetetlen érzéseket. A legjobb szexshopban az Intim Center szexboltban vásárolhat egy klassz análdugót. Csak a legjobbakat mutatjuk be a figyelmednek.

Az anál golyók helyes használata
A golyók egy egyszerű, de nagyon érdekes eszköz, amely tökéletes mind a férfiak, mind a nők számára, mind a kezdőknek, mind a profiknak, akik már értékelték a simogatás szépségét. Olvassa el ezt a cikket, és megtudja, hogyan lehet hihetetlen és gyönyörű örömet szerezni segítségükkel.
Mik azok a golyók? Ez egy szexuális játék a stimulációhoz, amely több gyöngyből áll (kerek vagy ovális alakú). A golyók mérete változhat (kicsitől nagyig), és nejlon vagy szilikon szálával összekapcsolhatók, vagy egyetlen formába önthetők.

Golyók, kétvégű dildók vagy gyöngyök vásárlásakor biztonságos (nem porózus) anyagokat kell választani a test számára, amelyek könnyen kezelhetők. Nagyon fontos, hogy széles hurkot, gyűrűt vagy alapot tartson, mivel ez csökkenti annak esélyét, hogy a játék beragadjon a testbe.

A kemény anyag, például a fém, intenzív stimulációt biztosít, és kiválóan alkalmas a hőmérséklettel való játékra. Ugyanakkor kényelmetlen lehet használni. Kezdőknek a szilikonból készült golyók a legmegfelelőbbek. Rugalmasabbak és biztonságosabbak.

Miért válasszon golyókat? A végbélnyílást gyakran figyelmen kívül hagyják, mint örömforrást. Még mindig sok a megbélyegzés a játék körül, de ha le tudod győzni, akkor a szexuális élvezetek egy teljesen új világában találod magad. Amikor a golyókat kihúzzák, stimulálják a záróizomot körülvevő idegvégződéseket, ami nagyon kellemes érzéseket kelt.
A golyók előnyei. Alkalmas kezdőknek. Ez különösen jó választás azok számára, akik csak az első behatolás érzéseit szeretnék megismerni. A legjobb, ha különböző méretű golyókat választunk, azaz az elején a legkisebb átmérővel, és fokozatosan növekszik az alap felé. A záróizomnak meg kell nyúlnia, hogy a gyöngy becsússzon. Megszokja a legkisebb golyókat, és amikor az érzések kényelmessé válnak, lépjen tovább a nagyobbakra.

Kényelmes felfedezni egyedül
Ezek a csodálatos játékok nagyszerűen kiegészítik a maszturbációt. Ha még nem ismeri a játékot, a labdák önálló használata segít megszokni és megtalálni a saját stimulációs módjait.

A labdák használata az előjáték vagy a nemi közösülés során szintén
pozitív hatással van a partnerek kapcsolatára. Bármely szexuális játék hozzáadása az intimitáshoz nyílt és folyamatos kommunikációt igényel (előtte, alatt és utána) az akció érzelmi és fizikai oldaláról egyaránt.

Serkenti a végbélnyílás idegvégződéseit Feltételezzük, hogy a golyókat egyenként helyezik be, hogy teljesnek érezzék magukat. És a szórakozás fele is eltávolítás. A mozgás stimulálja a záróizom idegvégződéseit, masszázsérzetet teremtve. Fokozatosan – egyenként, lassan vagy gyorsan – kihúzhatja őket, hogy még jobban szórakozhasson, amikor áthaladnak a lyukon.

Az előnye az is, hogy használatukhoz szinte kéz nélkül is megteheti. Például helyezzen be golyókat, és hagyja őket belsejében, és ebben az időben szájon át, ujjaival vagy más szexuális játékkal stimulálja a péniszt, a csiklót, a hüvelyt. Az ilyen kettős stimuláció érdekes érzéseket teremt és fokozza az örömöt.

A golyók kihúzása az orgazmus idején fokozhatja a többször kapott örömöt.
A játék megismerése meglehetősen nagy kihívást jelenthet, ugyanakkor nagyon izgalmas. Különösen, ha még nem ismeri a szexuális játékokat. Mit kell tudni a golyók használatának megkezdése előtt?

Minden játéknak táguló talppal vagy hurokkal kell rendelkeznie, hogy a készüléket ne lehessen teljesen behelyezni. Mindig válasszon nem mérgező, biztonságos anyagokat a test számára.

Készülj fel a játékra. Néhány órával a stimuláció megkezdése előtt el kell mennie a WC-be, mossa le. Kívánt esetben, ha nagyon aggódik a széklet maradványaival való szennyeződés lehetősége miatt, zuhanyozhat vagy douching. Ezt az eljárást azonban nem szabad gyakran elvégezni, hogy ne sértse meg a bél mikroflórát.

Sok kenés. A végbélnyílásban nincs természetes hidratáció, ezért a kenőanyag használatának kötelezőnek kell lennie a játékhoz. A szilikon golyók esetében a legjobb, ha vízbázisú kenőanyagot választunk, így nem károsítja a készülék felületét.

Ismerd a határaidat. Ez azért szükséges, hogy megértsük, hányszor tudsz behatolni a szexuális játékba a végbélnyíláson belül. Természetesen a kenőanyag bőséges használata segít az izmoknak ellazulni és kényelmesen elfogadni a golyókat. De ha fájdalmat érez, akkor itt az ideje, hogy abbahagyja.

Cselekedj fokozatosan. Amikor labdákkal kezdesz egy játékot, minden a bevezetésről szól. Vigye fel a kenőanyagot a végbélnyílás területére. Ezután az első (legkisebb) gyöngyöket a záróizomon keresztül tolhatja, amely zárva tartja. Tegye ezt lassan, egyszerre egy golyót helyezve a fájdalom megelőzése érdekében.

Soha ne használja ugyanazokat a játékokat a hüvelyben és a végbélnyílásban, mivel ez baktériumok és fertőzések terjedéséhez vezethet. Ne ossza meg a játékokat, kivéve, ha óvszerrel együtt használják őket. Még jobb, ha mindenkinek megvan a saját készlete.

Az análszex közben lélegezz: Ha ideges vagy a stimuláció miatt, vegyél néhány mély lélegzetet. Próbáljon pihenni, hogy a bevezetés kényelmes legyen. Önnek vagy partnerének időre lesz szüksége ahhoz, hogy megszokja az egyes gyöngyök érzését, mielőtt beillesztené a következőt.

Szánjon rá időt, cselekedjen a szükséges sebességgel. A láncok nagyon rugalmasak, így kissé meghajlanak és összehúzódnak, amikor belép a következő golyóba. A gyöngyök magukhoz és a végbélnyíláshoz dörzsölődnek, amikor behelyezik őket. Valószínűleg meg kell csavarni őket, hogy kényelmes pozíciót találjanak.

Ha végzett a játékkal, ne felejtse el megtisztítani a golyókat enyhe szappannal és vízzel vagy egy speciális tisztítószerrel. A megfelelő ellátás megőrzi a játék integritását, hogy biztonságosan használhassa tovább.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

One thought on “Az anális szexjátékok a legjobbak a popsi izgatására

  1. Pingback: Szexjátékokkal a popsi izgatása fenomenális élmény | Szexplaza net

Comments are closed.