Orgazmusfokozás, szexelj falnál

Sokféle különleges szexhelyzettel fűszerezhetitek meg az együttléteteket, de most egy olyan is kipróbálhattok, amivel még robbanásszerűbb lesz az élmény, és a férfiak, nők képzeletbeli toplistáján egyaránt előkelő helyet foglal el.

Mindkettőtök élvezetére
A férfiak szeretik ellenőrzésük alatt tudni a behatolás mélységét és a lökések erősségét, ezért is kedvelik annyira a falszexet, mely erre kiválóan alkalmas. Amellett, hogy stabil támasztékot nyújt a női testnek, elzárja a lehetőséget a „menekülés” elől is – így igencsak domináns, uralkodó szexet élhetnek át általa. Ugyanakkor a falnak-ütközés általi fogságérzet és a szex közbeni mozgáskorlátozásból fakadó sebezhetőség megélése benned is magasra emeli az adrenalin szintet. Emellett az ilyen szeretkezésnél a medencéd valamivel lejjebb van, mint a partneredé, ezért miközben mozog, különösen jól tudja ingerelni a csiklód. Amikor belédhatol, próbáld meg kicsit összébb szorítani a combodat, hogy még élvezetesebb legyen a súrlódás.

Mesterhelyzet
Állj háttal a falnak, szemben a kedveseddel és egyik lábaddal kulcsold át a derekát. Kérd meg, hogy miközben megmarkolja (tartja) a fenekedet enyhén széttett lábbal hatoljon beléd, majd a visszahúzásnál enyhén hajlítsa be a térdét – így rugózva folytassátok a ki-behatolást. Mivel a kemény fal miatt a mozgási lehetőséged „korlátozva van”, medencéd előre-hátra ringatásával tudod segíteni a még tökéletesebb egybeolvadást.

Ha fáradsz…
Szerencsés vagy, ha partnered jó erőben van és mind izommal, mind erekcióval sokáig bírja. A te felemelt lábad azonban könnyen elfáradhat. Kérd meg, hogy váltson kézhelyzetet a falon: egyik kezét tegye felemelt lábad alá, így amellett, hogy nem neked kell izomból tartanod, még szabadabbá, befogadóbbá válik hüvelyed férfiassága előtt.

Ha mégis mozogni akarsz…
Húzódjatok el egy kicsit a faltól, arra ügyelve, hogy a hátad felső részét még meg tudd támasztani rajta. Így csípőd lassú – vagy, ha olyan a tempó, gyors – körzésével továbbléphettek az orgazmus felé vezető úton. Arról nem is beszélve, hogy ebben a pózban már nemcsak ő irányít és szabja meg a lökések mélységét, hanem te is hatékonyan „beleszólhatsz” mind az ütembe, mind a behatolás szögébe.

Orgazmusnövelő változat
Állj a fallal szemben, és a térdeidet enyhén behajlítva a kezeddel támaszkodj a falnak, így a törzsed párhuzamos lesz a padlóval. Hagyd, hogy partnered hátulról hatoljon beléd (ebben a szögben igazán páratlan szexuális élményben lehet részed). Aktus közben a tenyereddel fejts ki ellentétes nyomást kedvesed lökéseivel, ezzel is még mélyebbre segítve a behatolást. Ebben a testhelyzetben is szabályozni tudod a behatolás intenzitását: ha még erősebb nyomásra vágysz, engedd a medencédet még egy kicsit lejjebb a padló felé. Ha mindeközben az egyik kezeddel hátranyúlsz és megmarkolod a férfiasságát, még inkább átveszed az irányító szerepét.

Még szeretetteljesebb az aktus
Vigyetek egy háttámla nélküli bárszéket a fel elé, enyhén lecsúszva az elején ülj rá, és hajolj hátra, hogy a válladat a falhoz tudd támasztani. Így partnered ismét szemből hatolhat beléd, két lábszáradat összekulcsolva a hátán, így most ő válik „fogollyá”. Combot összeszorításával növelheted a csiklódat érő érzéki súrlódás erősségét. A szék magasságának és biztos támaszának köszönhetően szeretkezés közben többször magához tud húzni, és ebben a rendkívül szexi és szeretetteljes közelségben érzéki csókokkal halmozhatja a szád, a nyakad és a melled.

Forró dolgok, amire falszex közben a kezed képes
Mialatt ő a kezét a falon tartja, a te kezed szabad. Barangold be vele a testét, hogy még maximálisabb legyen az örömszerzés.
Húzd jobban magadhoz! – Tedd a kezedet a nyaka mögé, és húzd a fejét a melledhez. Ezzel még jobban a tudtára adhatod, milyen erősen kívánod.
“Paskold” a melleddel! – Őrizd meg az előbbi izgalmas fogást, és mozgás közben finoman paskold az arcát a melleddel.
Használ a körmöd! – Finoman szexin ereszd a körmödet a vállába, mint egy doromboló macska, majd „húzd vissza”, és gyengéden simogasd! A durva érintés és a finom kényeztetés még inkább izgalomba hozza.
Láss a lelkébe! – Finoman zárd a tenyeredbe az arcát, és nézz mélyen a szemébe! Így azonnal láthatod a reakcióit egy-egy lökés után.
Szexi szorítás – Markold meg párod tricepszét, vállát és néhány ütemes szorítással add tudtára, mennyire szereted a testét, és élvezed vele a szexet. Önbizalma és lelkesedése így töretlen marad.
Jó, ha tudod: A legtöbb nőt izgalomba hozza az az érzés, amikor elölről a kedvese, hátulról a kemény fal közé szorul, és gyakorlatilag „kiszolgáltatott helyzetben” élheti át a szex mindent elsöprő élményét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?