Felejthetetlen orgazmus férfinak, hogy lehetséges?

Hogyan adhatunk felejthetetlen örömet az embernek: az erőteljes orgazmus titkai! A férfi orgazmus a nemi közösülés kötelező fináléja. Ennek hiányában mindkét partner elégtelen elégedettséget érez, amely, mint egy kellemetlen utóíz, egy ideig kíséri. De az ügyes nőies cselekedetek a helyes megközelítéssel kombinálva segítenek gyorsan izgulni, valamint tartós, tartós erekciót biztosítanak fényes magömléssel.

Hogy történik a férfi orgazmusa?

A szex során a nők és a férfiak teljesen különböző érzéseket tapasztalnak. Az erősebb nem sokkal nagyobb valószínűséggel éri el az orgazmust, de intenzitása és időtartama kisebb, mint a lányoké – ezek a fiziológia jellemzői. Az ember orgazmusa körülbelül 10 másodpercig tart, amelynek során az izmok és a prosztata összehúzódnak, ami a sperma felszabadulásához vezet. A képen mélytorok orálszex férfi kényeztetés látható.

Ahhoz, hogy az ejakuláció bekövetkezzen, szükséges, hogy a partner szexuális izgalmi állapotban legyen. Ez különféle módon érhető el, beleértve a fizikai vagy pszichológiai stimulációt (szerepjáték, ébresztő kifejezések) Amint a szenvedélyek intenzitása elér egy bizonyos szintet, megkezdődik az erekció folyamata, amelyben a vér kitölti a pénisz szöveteit, megnehezíti és növeli annak méretét.

Közvetlenül a szex során a fennsík fázisa tart: az izgalom magas szinten marad, és az urogenitális rendszer izmainak összehúzódása rendszeresebbé és erősebbé válik. Ebben a fázisban az ember különböző fizikai érzéseket tapasztalhat, fokozatosan a boldogság csúcsára haladva.

Hogy lehet a férfit jó orgazmushoz vinni?
Az erősebb nem gyorsan izgatott, de az intim simogatások során az erekció elveszítheti erejét. Hasznos tudni, hogyan lehet az embert orgazmushoz juttatni különböző stimulációs módszerekkel. És az intimitás eredménye egy erős, erőteljes magömlés lesz, amely az öröm hullámaiban ömlik a testre.

Mik a férfi erogén zónái?
Az előjáték szakaszában fontos, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a simogatást, ölelést, csókot – a srácok nem kevesebb örömet szereznek ebből, mint a lányok. Elkezdhet egy intim játékot egy könnyű, pihentető masszázzsal, lassan mozogva a fülcimpáktól az alsó testig. A különösen érzékeny területek közül érdemes kiemelni: mellbimbók, nyak,  belső comb, fülek, lábak.
Az erős férfi orgazmus elérése érdekében a kezdeti szakaszban fontos, hogy ne befolyásolja a nemi szerveket: csak gyengéden simogassa vagy érintse meg az intim területet, amíg az erekció valóban erőssé nem válik. A test sima csúszása érdekében jobb, ha speciális masszázsolaj stimuláló hatással.

Orális szex

Az orálszex, szopás egy univerzális módszer, amely bármely férfit orgazmushoz vezethet. Akkor is használható, ha intim simogatások során az erekció gyengülni kezdett: csak néhány percet kell közvetlenül a péniszre fordítani, és a partner ismét készen áll az aktív folytatásra. Hogyan váljon lehetővé:

A mozgásoknak lassúnak, ügyesnek kell lenniük. Zökkenőmentesen mozogva az alapról a fejre, miközben a belső combot simogatja, nagyon gyorsan érezheti, hogyan reagál a férfi test minden érintésre.
A mélytorok technika a maximális öröm, de nem minden nő tudja megtenni. Jó alternatíva van: simán sétáljon a nyelvvel a teljes hosszon, különös figyelmet fordítva a fejre – a legérzékenyebb területre.

Vákuumhatás az izgalmakért. Klasszikus helyett vegye a fejét a szájába, miközben óvatosan mozgatja a kezét az alaptól a pénisz teljes törzse mentén. Néhány szopómozgás után hirtelen engedje el a péniszét – az öröm garantált. Ez az egyik leggyorsabb módja annak, hogy egy férfit magömléshez juttassunk, a klasszikus behatolás nélkül.

Az orális szex során nincs szükség sebességre, valamint a pénisz maximális mélységbe történő bevezetésére irányuló kötelező kísérletek – a nyelv és az ajkak gyengéd, mért érintése nem kevésbé hatékony. Gyakori hiba az, hogy szopja a fő férfi hangszert, ahelyett, hogy simogatná, stimulálja azt a teljes hosszában. Hasznos, ha nem feledkezünk meg a herékről, a forró csókokról, a nyelv csúszásáról: mindez a kezek zökkenőmentes munkájával kombinálva valódi érzések örvényét hozza létre, amelyet egyszerűen lehetetlen ellenállni – a megfelelő folyamat során a férfiak orgazmusa nagyon gyorsan jön.

Szexuális játékok, felnőtt termékek

Az erőteljes orgazmusért folytatott küzdelemben számos hasznos eszközt használhat, amelyek könnyen megrendelhetők intim üzlet. Az aktuális vásárlások listájában:
– prosztata stimulánsok;
pénisz vibrátorok;
stimuláló hatású kenőanyagok;
péniszgyűrűk.

Hasznos gondolni az látványra, amire jó az erotikus jelmez fehérnemű. Választhat egy klasszikus készletet, kiegészítve azt luxus harisnyával, vagy egy bizonyos szerepben: ápolónő, szigorú tanár, szobalány, légi utaskísérőnő, pincérnő.

Meg kell beszélni partnerével forró fantáziáit annak érdekében, hogy megpróbálja megvalósítani valóságukat – és a szex nagyon forró lesz, és a férfi orgazmus, mint a női, nem sokáig jön.

Hogy lehet erősíteni és meghosszabbítani a férfi orgazmust?
A szexuális simogatásokban fontos a játék egyik eleme, amely lenyűgöz, izgat és segít kikapcsolni minden gondolatot, kizárólag az örömre összpontosítva. Annak érdekében, hogy az ejakuláció erős és erőteljes legyen, a következő tippek hasznosak lesznek:

Meglepetés a szokásos forgatókönyvek elkerülésével. Találkozzon erotikus fehérnemű partnerével, kínáljon neki szexet a konyhában vagy a fürdőszobában, vagy vásároljon előre síkosítót és néhányat intim játékokhogy lenyűgözze őt az előzetes simogatások szakaszában.
Az erotika pedig izgalmat ad, így együtt nézhet meg néhány videót, ugyanakkor simogathatja egymást. Ez egy hasznos gyakorlat, amely nagyon kellemes lesz, különösen, ha a fáradtság vagy az érzelmi stressz zavarja a szexre való hangolást.
Ne hagyja figyelmen kívül az előjátékot, nemcsak a lányoknak van szüksége: az erősebb nem is boldogan reagál a kellemes simogatásokra. Lassan mozogva a masszázsról a férfira, maximálisan megkaphatja az embert, és ezzel egyidejűleg meghosszabbíthatja a férfi orgazmust, fényesebbé téve. A lényeg az, hogy ne álljon meg, folyamatosan növelve az érintés mértékét.
Az öröm adása nem kevésbé kellemes, mint annak fogadása. Miután örült egy embernek, és elküldte őt a boldogság csúcsára, a partner gyorsan izgatott lesz, és a kölcsönös simogatások kiváló hálát adnak az erőfeszítésekért.

A férfi orgazmus minden titka

A női orgazmus olyan jelenség, amelyet összetettnek, finomnak és teljesen feltáratlannak tartanak. Sok kutatás folyik a témában. Nem minden nő élhet át orgazmust, de vannak olyanok, akiknek többször is van. A nők hosszabb ideig vannak a csúcsöröm állapotában, és élénkebben érzik, mint a férfiak. Ennek fényében a férfi orgazmus primitívebbnek, könnyen elérhetőnek és a természet által hibakeresésnek tűnik. De valóban ez a helyzet? Lehet-e erősebbé, fényesebbé, hosszabbá tenni a férfi orgazmust?

A férfi orgazmus fiziológiája
A férfi orgazmus fiziológiája lenyűgöző, de kevéssé tanulmányozott tudományterület. Vessünk egy pillantást néhány érdekes tényre a férfi orgazmusról:

Az orgazmus olyan folyamat, amely erős érzelmi és fizikai érzéseket okoz egy emberben. Azonban nem minden férfi éri el az orgazmust ugyanolyan gyorsan. Néha csak néhány másodpercig tarthat, néha pedig néhány percig.

Az orgazmus az agy és a test közötti összetett kölcsönhatás eredménye. Amikor egy ember izgalmi állapotban van, az agy speciális idegközpontokat aktivál, ami az urogenitális rendszer izmainak összehúzódásához és végül a spermiumok kitöréséhez vezet.

Annak ellenére, hogy a férfi orgazmust magömlés kíséri, ez a két folyamat nem azonos. Egy férfinak orgazmusa lehet magömlés nélkül, és fordítva.

Számos tényező befolyásolhatja az orgazmus időtartamát. Ezek közül néhány magában foglalja az életkorot, az egészségi állapotot, az izgalom mértékét és még a napszakot is.

A férfi orgazmus javítja a hangulatot és csökkenti a stressz szintjét. Az orgazmus során a szervezet oxitocin hormont termel, amely nyugtató tulajdonságairól ismert.

Annak ellenére, hogy a férfi orgazmus fiziológiáját már régóta tanulmányozzák, a tudósok továbbra is kutatják ezt a folyamatot annak érdekében, hogy jobban megértsék mechanizmusait és hatékonyabb kezeléseket fejlesszenek ki a szexuális diszfunkciókra.

Hogyan érhet el egy férfi erős orgazmust és meghosszabbíthatja az élvezetet?

A férfiak, mint a nők, a legtöbbet akarják kihozni a szexből és erős orgazmust elérni. Megvizsgálunk néhány egyszerű, de hatékony módszert, amelyek segítenek a férfiaknak a kívánt eredmény elérésében.

Javítsa egészségét. Az egészséges életmód a jó szexuális funkció alapja. A rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozás, a megfelelő alvás és a rossz szokások elkerülése segíthet a szexuális funkció javításában. Ezenkívül az egészség javítása növelheti az állóképességet és meghosszabbíthatja az élvezetet.

Használjon megfelelő maszturbációs technikát. A maszturbáció nagyszerű módja annak, hogy felfedezze testét, és megtudja, mi a legjobb az Ön számára. Próbáljon ki különböző maszturbációs technikákat, hogy megtudja, mely mozdulatok és stimulációk okozzák a legnagyobb örömet. Egyes férfiak úgy találják, hogy az orgazmus intenzitását növelheti, ha néhány másodpercig orgazmust ér el, mielőtt elérné.

Használjon kenőanyagokat. A kenőanyagok használata szex közben növelheti az élvezetet és csökkentheti a súrlódást, ami segíthet meghosszabbítani a közösülést. Sokféle kenőanyag létezik, ezért próbáljon ki másokat, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Kísérletezzen pózokkal. A testtartás megváltoztatása szex közben növelheti a stimulációt és csökkentheti a fáradtságot. Próbáljon ki különböző pózokat, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet. Egyes pózok, mint például a “lovas” vagy a “hajó”, segíthetnek növelni a csikló és a G-pont stimulálását.

Kérjen segítséget szakembertől. Ha szexuális funkciókkal kapcsolatos problémákat tapasztal, forduljon orvoshoz vagy szexológushoz. Segíthetnek azonosítani a problémák okait, és javasolhatják a leghatékonyabb kezeléseket. Például korai magömlés esetén az orvos olyan gyógyszereket írhat elő, amelyek segítenek meghosszabbítani a cselekményt.
De a szex nemcsak fizikai öröm, hanem pszichológiai állapot is. Például a stressz, a szorongás és a depresszió negatívan befolyásolhatja a szexuális funkciót.

Fontos megjegyezni azt is, hogy minden ember más, és ami az egyiknek működik, nem biztos, hogy hatékony a másik számára. Nyugodtan kísérletezzen, próbáljon ki különböző technikákat, és találja meg saját útját az erős orgazmushoz.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?