Nappal jó kislány, éjjel brutális szexőrült

Léteznek különböző vércsoportok, A-, B-, AB, és nullás. Vannak különböző bőrtípusok, azaz zsíros, száraz, vegyes, és léteznek különböző szexuális nőtípusok is, akiknek sajátosak a gondolkodásmódjuk a szexről. Te vajon melyik szexuális típusba sorolnád magad?

Hosszú évek megfigyelései és kutatásai során a nőket négy alaptípusba sorolta Barbara Keesling:
– A “rossz kislányok “-tökéletesen fesztelenek, kiegyensúlyozottak, és teljes mértékben képesek elfogadni szexuális személyiségük különböző aspektusait. Tudják, hogy mit szeretnek, hogyan szeretik azt, és hogy kivel szeretik. Képesek uralni önmagukat, tisztában vannak szexualitásuk határaival, és teljesen vadak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. A “rossz kislányoknak” a szexualitásuk a legnagyobb erényük. Valójában olyan természetesen, szégyen nélkül viselik a szexualitásukat, mint leomló, gyönyörű hajkoronájukat. Ők állandóan a szexre gondolnak, és ez a legpozitívabb módokon mutatkozik meg. Szexualitásuk izgató azoknak aki így átják őket, mert gyönyört ébreszt azok számára, akik észreveszik. Ezek a férfiak eszüket vesztik azért, hogy kapcsolatba kerülhessenek vele.

– A “könyvtároslány” homlokegyenest a rossz kislány ellentéte, egy olyan nő, aki minden elfoglaltságát azzal tölti, hogy ne gondoljon a szexre. Ez a típus olyan zárt, akár egy zavaros botanikai katalógus, amely a szakmai folyóiratok állványai közé van beszorítva. Ez a szexuális típus több, mint zárkózott, olyan személyiség, amely teljesen híján van a szexuális izgalomnak. Még ha éppen szerelmeskedik is, ami nem túl gyakran esik meg vele, akkor sem érzi magát túl szexisnek. Nincs benne valahol.

– “A sötétség Amazonja” a világ legszexisebb nője késő éjszaka, egyedül, a legmélyebb fantáziáiban. Látszatra élénk, derűs, energikus, kissé túlpörgött, csinosan öltözködik, de óvatosan. Nem mutat túl sokat, mégis nagyon szeretne néhány szexis, intim fotót magáról, amit természetesen tökéletesen elrejt mások elől. Sokat fantáziál a szerelmeskedésről a lobogó tűz előtti szőnyegen, de ha valóban lehetősége adódik rá, akkor tartózkodóan visszautasítja az ajánlatot. Ez a típus képtelen felvenni a szűk kombinét, kimondani “azokat” a szavakat, és képtelen megtenni “azt”. A “sötétség Amazonja” nem engedi meg magának, hogy teljes mértékben megélje belső szexuális életét. Rengeteget gondol a szexre, de az ilyen gondolatok nagy része kellemetlen érzést kelt benne, ezért gyorsan elhessegeti őket.

– “A karácsonyfa kisasszony” a negyedik szexuális típus. A nevéből eredően ezek a nők annyira felcicomázzák magukat, hogy úgy néznek ki, akár egy karácsonyfa. Azok a nők tartoznak ebbe a csoportban, akik rövid szoknyát viselnek, push-up melltartót, és combközépig érő csizmát vesznek fel hozzá. A karácsonyfa kisasszony feltűnően viseli a szexualitását, úgy néz ki, mint akinek hatalmas szexuális önbizalma van. De a látszat csal, mert ez a nőtípus belül semmilyen szexuális vágyat nem érez. Sosincs orgazmusa, és a szex nem nagy szám számára, csupán egy feladat.

Barbara Keesling szerint tehát ez négy különböző szexuális típus, és a szex gondolati megközelítésének négy különböző módja. Lehet, hogy valaki kettőnek a keveréke, mert igen éles határok vannak a kategóriák között. A lényeg azonban az, hogyha nem vagy megelégedve magaddal, akkor van lehetőség a változtatásra…


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?