Munkahelyi szex

A nő: Szerinted  “helyes” a munkahelyi flört? Meddig merészkedjünk? Hogyan tudjuk megkülönböztetni, hogy a vonzódás csak szexuális alapú vagy érzelmi? Egy irodista kishölgy”

Szex Dr: Köszönöm leveledet, amelyet azonnal archiváltam (kihajítottam a virtuális szemestes ládámba). Ha úgy gondolod, hogy ezek után is van kedved még írogatni, akkor mielőtt nekifogsz bugyuta, totál általánosságokat pufogtató irományodnak (valami irodista lány, valami munkahelyi flörtjének elemzését várod tőlem…hiába), akkor vedd a fáradságot – s közben ne félj, hogy lebuksz kis kalandod miatt kolléganőd előtt, aki nyilván szintén irodista kishölgy, és tökre izgul azon, hogy alakul sorsod, de persze már mindent tud rólad, mert az iroda kantinjában, a cigiszünetekben, a liftben a te ügyeidről suttog a többi lelkes irodistával – és írd le világosan, mit is akarsz: kivel “flörtölsz” szexuális, érzelmi, vagy egyéb alapon, hol, hogyan, miért? Így talán van esély arra, hogy elmondjam a véleményem.

De hogy mégse maradj válasz nélkül, tessék:
1.Szerinted “helyes” a munkahelyi flört? – Nem. Talán igen.
2. Meddig merészkedjünk? – Bármeddig. Bátorság kishölgy, bátorság.
3. Hogyan tudjuk megkülönböztetni, hogy a vonzódás csak szexuális alapú vagy érzelmi? – mi a kérdés? Az, hogy csak szexuális-e, vagy hogy csak érzelmi? Esetleg, hogy szexuális és érzelmi is egyszerre? A válasz a bugyidban van kishölgy, vagy a lelkedben, vagy a lelkedben és a bugyidban is egyszerre.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian