Miért nem kívánja a pasi a szexet?

A pasid az utóbbi időben minden este szexi ölelés nélkül fordít hátat neked? Úgy érzed, már nem kellesz neki, vagy nem kíván eléggé? Erotikus próbálkozásaid kemény elutasításba ütköznek? Segítünk, megfejteni a férfi erotikamentes viselkedését!
Akár tetszik, akár nem, bizony a férfiakkal is előfordulhat, hogy nem kívánják a szexet. Néha még ok sem kell hozzá, és ha az elutasítás nem rendszeres, lehet, nem is kell nagy hűhót csapni miatta, hiszen nekik is lehetnek rossz napjaik. Ám egészen más a helyzet, ha azt tapasztalod, hogy több a kifogás, mint az akció, és ha úgy érzed, hogy komolyan elhanyagol téged, valamint semmibe veszi szexuális igényeidet. Fontos, hogy a pasik jelentős része – akárcsak a nők – nem játszik nyílt kártyákkal a párkapcsolaton belül, és sokszor épp a szex megvonásával akarnak a nő tudomására hozni valamit, amelynek megfogalmazására egyelőre más módon még nem képesek.

Munkahelyi gondok? – A szex elutasításának területén – ha hihetünk a fórumbeszámolóknak – a férfiak legalább akkora játékosok, mint a nők, csak éppen a pasik a klasszikus fejfájós trükk helyett a mindenre ráhúzható stresszt emlegetik lelkesen. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy férfit nem kényszeríthet megtorpanásra az, ha valami gond van a munkájával. El is fáradhat, megbánthatják idegenek, vagy felhúzhatja magát a hazafelé vezető úton, a dugóban. Ha azonban hetek óta ez a kifogás, jó, ha felfigyelsz párod magatartására, mert a szexmentes hetek üzenetet hordozhatnak.

Amikor teljesíteni kell – Néha pontosan itt a baj, amikor a szex, a szeretkezés a kölcsönös – tét nélküli – örömszerzés helyett valamilyen teljesítménytúrává válik. És bármennyire nehéz ezzel megbarátkozni, azért akadnak férfiak, akik számára partnerük csúcsra segítése feladat. Néha azért, mert a női partner valóban nehezebben jut el az orgazmusig, néha azért, mert ha elmarad a gyönyör, akkor a pasi összeomlik. És ha partnere rendszeresen hoppon marad (bár egyáltalán nem férfipartnere ügyetlensége vagy kapkodása miatt), akkor a férfiak ezt kudarcként élhetik meg. Ezt persze nem vallják be, inkább kerülik a témát és a szexet is.

– Leventével három éve élünk egy fedél alatt. Már akkor is együtt voltunk, amikor a válóperem zajlott, és engem nagyon megviselt az a néhány hónap. De ettől még vágytam Levente ölelésére, csak épp nem mindig értem fel a csúcsra. Nehezen ment a koncentrálás, az oldódás. Aztán néhány hónapja arra figyeltem fel, hogy hamarabb bújik ágyba, nem nyúl utánam. Ha rákérdeztem, csak morgott valamit: fáradt, stresszes, ilyesmi. Engem persze nagyon zavart a dolog, mert nekem annak ellenére, hogy a csúcs olykor elmaradt, tényleg szükségem volt az érintésére. Megijedtem, hogy akkor most mi van. Nem hagytam annyiban a dolgot, és rákérdeztem, hogy van-e valakije? Akkor mondta el, hogy nem, nem ez a baj, engem szeret, és nem kell neki más (se), de annyira bántja, hogy nekem nem tökéletes a szex, hogy küzdelemnek és teljesítendő feladatnak érzi velem az ágytornát. Nagyon sok beszélgetés után tudtam csak megértetni vele, hogy mellékvágányon toporog. Hogy az orgazmus klassz, ha van, de maga a szeretkezés jóval több a puszta gyönyörnél. Örömmel jelentem: alakul a dolog, és múlnak a nehéz órák nálam is, simulnak a gyűrődések – vallja egy nő.

Haragszom rád játék felnőtteknek – A másik leggyakoribb ok, amikor a férfi neheztelését a szex elutasításával vagy szabotálásával fejezi ki. Így bünteti a nőt valamiért, amelynek okát az vagy tudja vagy nem. Ha tisztában vagy a kiváltó okkal, akkor is nehéz elfogadni a viselkedését a hálószobában, ha pedig csak sejted, hogy sérelem áll a hátfordítás mögött, akkor még nagyobb lehet zavarod, hiszen hogyan békíts meg valakit, aki nem akarja, vagy nem tudja megbeszélni veled felnőtt ember módjára a dolgokat. Ha azzal dacol, hogy ellenáll csábítási kísérleteidnek…

– A párom is állatorvosként dolgozik, okos, jófej pasi, de valahogy a konfliktus kezelése terén nagyon gyerekes reakciói vannak. Ha jót akarok magunknak, akkor nekem kell figyelnem arra, hogy mit és hogyan mondok, mit hogyan kezelek, mert előfordulhat, hogy hetekig nem ér hozzám az ágyban, és aztán amikor elmúlik belőle a harag, akkor tudom meg, hogy mondjuk azért volt a szexmentes időszak, mert miattam késett el valahonnan. Vagy megharagudott rám, mert valami megjegyzést tettem rá a kollégája előtt, vagy épp kihűlt a vacsora. Így aztán, ha észlelem a játszmázást, törhetem a fejem, hogy már megint mit követtem el. Fordítva raktam vissza a lábtörlőt az ajtó elé? Csúnyán néztem a kutyájára? Leráztam az anyukáját telefonon? Kezdem unni ezt a helyzetet. Mert ha van szex, akkor az isteni vele, és utálom, hogy ezt tudja, és utálom, hogy ellenem fordítja a vágyaimat. Régebben könyörögtem neki, hogy érjen hozzám, hogy öleljen meg. Odabújtam, simogattam. Ma már nem teszem. Elegem van, és ha a helyzet nem változik, azt hiszem, új rendelőt nyitok, valahol egészen messze tőle – mondja egy állatorvos nő.

– Az elmúlt két évben kezdődött. Attila egyre ritkábban érintett meg, sokszor hajnalig is fennmaradt, vagy egész korán ágyba bújt. De mindig úgy, hogy ébren ne találkozzunk. Aztán úgy egy fél éve egyszerűen kiborultam, hisztérikusan rontottam rá, hogy miért? Már nem szeret? Van valakije? El akar hagyni? Mi a baja velem? Ő csak nézett rám, és azt mondta, nem, már nem haragszom rád. Csak meg akartam mutatni, milyen rossz, amikor a párod elhanyagol az ágyban. És leesett az állam, mert előtte én játszmáztam vele, és ha nem is ennyire szélsőségesen, de sokszor rendeztem úgy az estéket, hogy elmismásoljam a szexet. Hogy miért? Épp az okokat keressük mindketten, mert meg akarjuk menteni a házasságunkat – vázolja a tanítónő.

– Túl vagyok a harmincon, de hát jó nő vagyok, feszes a testem, sima az arcom, teszek is érte, nem is keveset. Mégis arra figyeltem fel, hogy a párom keresztülnéz rajtam. Hiába gömbölyű a fenekem és izmos a lábam, rá se hederít egy ideje. Az ágy meg hadszíntérré alakult, mert én akartam a szexet, ő meg mindig elutasított. Minél többször mondott nemet, én annál jobban akartam. Néha már majd’ megőrültem, és ha nem lett volna a torna meg a munka, meg is bolondultam volna a sok feszültségtől. De ő csak jött a kifogásaival: fáradt, kevés a pénz és ezért aggódik, sokat vezetett aznap. Aztán néhány hete egy tanítványom rákérdezett, hogy minden oké-e nálunk, mert hogy látta a páromat valakivel elég intim közelségben. Így derült ki, hogy nem véletlenül nem kellettem neki. Mire hazaért, már jóllakott a kedves – mondja az aerobikedző.

Mit tegyél, ha a párod elutasít vagy szabotázsakcióba kezd
– Próbálj a dolog mögé látni és kideríteni, mi lehet a valós ok. Ez nem biztos, hogy azonnal sikerül, hiszen nem véletlenül bújik “árnyékba” a párod, de légy kitartó.
– Ne kezdd el magadban keresni a bajt, nem valószínű, hogy három kiló plusz miatt marad el az ölelés.
– Őrizd a békét köztetek, maradj kedves és higgadt, ajánld fel a segítségedet, ha külső okokra hivatkozik.
– Próbáld meg elcsábítani, de ha nem megy egyszer-kétszer-háromszor sem, ne alázd meg magad, mert lehet, hogy egy harmadik már közétek állt.
– Ne vágj vissza hasonló módon, vagyis te ne tarts soha tükröt. Ha megkíván, és neked is jólesne az akció, fogadd el…
– Ha kiderül, hogy köztetek van baj, óvatosan ajánld fel szakember segítségét. Forrás: Live.hu


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?