Maszturbálás párkapcsolatban

Mit akar a nő? –  Sok párkapcsolatban élő nő fejében fogalmazódik meg a kérdés, hogy vajon normális és természetes dolog-e az, ha partnerük meztelen nők képeire és pornófilmekre maszturbál, miközben – a nő úgy érzi – maximális és minden szempontból kielégítő szexuális életet élnek? Olvasónk, aki ezzel a problémával fordult orvos-szexológus szakértőnkhöz elmondása szerint: „…mindenre nyitott vagyok, nincs olyan dolog, amit ne próbáltunk volna ki és ez mégsem elég a barátomnak? Úgy érzem, nem tudok tovább élni egy ilyen kapcsolatban, mert ezzel megcsal engem. Megérteném, ha lenne olyan dolog, amit ne kapna meg tőlem, ami hiányzik, de nincs ilyen és teljesen rendszeres a nemi életünk. Ezért is gondolom úgy, hogy ha ezek ellenére más nőkről fantáziál és közben azt mondja, hogy szeret engem, akkor becsap. Ön szerint én fogom fel helytelenül, vagy teljesen jogos, ha emiatt szakítok vele?”
Mit szeret a férfi? –  A “maximálisan kielégítő” szexuális élet csak akkor érhető el, ha közben mindenki szabad marad. A férfiak jellemzően realisták, ideológiamentesebbek a szexben is, mint a nők. Nem szeretnek titkolózni általában és a szex miatt sem, ám nem gyakori, hogy ez sikerülne nekik. Ettől még sokan vágynak erre, de nagyon kevesen tudják teljesíteni ennek feltételeit. Miért nem sikerül? A férfiak szexualitása gyakran leépül a “tiltások” miatt. Leépül a vágy, a potenciál és túl kevés tapasztalat gyűlik a kevéssel beérő szex miatt. Egy férfi, akit szeretnek és szeret, aki bízik a barátnőjében és mindent megad neki és aki viszonzott szexben él, csak az mer ilyen nyitott lenni. Nem kell eltitkolnia magát, nem kell kompromisszumokkal csökkentett életet élni. Éppen ezért tud annyit adni egy-egy nőnek. Egyértelmű és bizonyított, hogy fejlődés a szexben csak szigorúan biztosított személyes szabadság mellett lehetséges. A szeretet ettől nem kérdőjeleződik meg, csak a hagyományos, szűk észjárás mond ellent újra és újra a természeti törvényszerűségeknek.
Mit csinálnak együtt? –  Amikor a nők kezdeményezőbbek és keresik a szexben az újat és a jobbat, akkor nem kell azt érezniük, hogy csak a férfi halad elől, hanem ilyenkor tapasztalják, hogy ők irányítanak, ahogy nekik tetszik. Mindenki megvalósíthatja a saját ötleteit. Hiszen lehet menni bármerre, de lemaradni és csak a másik vágyai szerint csinálni lehangóló. Ahová együtt nem, oda külön-külön kell menni. A szingli nők olyan jól tudják még ezt. Aztán hirtelen elfelejtik, hogy mitől voltak kívánatosak, amikor párra akadnak.
Amikor a párkapcsolatban a nők elérik a férfiaknál, hogy női elképzelésük szerint legyenek hűségesek és férfiasak, nem azt kapják, amit szerettek volna. Férfiatlanná teszik őket a rosszul értelmezett szeretet és hűség miatt. Sok nőben – ahogy levélírónkban is – merül fel a szakítás gondolata az ilyen helyzetekben, de a hozzátartozó logika hibás. És ez típushiba. Minden nő ilyen, a szexológus sem kivétel ez alól. A nem reális gondolkodás okozza a bajt, ami azonban kijavítható! A női kérdés, hogy miért nem csak én kellek, megmagyarázhatatlan a férfinak, mert ez nem kérdés, hanem számonkérés és félelem. Nem megértés céljából és nem szeretetből született, hanem haragból. Egy haragos embernek mit lehet megmagyarázni? Aki nem érti, az félni kezd, rosszul érzi magát és ezért szakítani akar. Ezért kell a hit. A félelem csak azt jelzi, hogy nincs meg a szükséges információ és ez a hiány nagyon rossz érzéseket, gondolatokat szül a valóság helyett, amit nem sikerül időben megismerni. Ami teljesen más!
Megoldás? –  A szexben nincsen megnyugvás, oda izgalom kell, ingatagság, kűzdelem egymásért. Mégis a stabilitást keresik a nők és gyakran a féltékeny férfiak is. Ez fojtogatás, nem ölelés. Aki átélte már, tudja, hogy miért fojtogató érzés. Ez már csak szex és nem szerelem. A szerelem addig tart, amíg csak szabadság és vágy van. A férfiak hamarabb rájöhetnek, hogy ettől nem áll fel. A nő lekési ezt a momentumot, nincsen nála ilyen markánsan felismerhető jele és utána már túl sok tényező rakódik rá, ezért esélye sincs, hogy átláthassa. Könnyen bebizonyítható, hogy mi az igazság, de ha a nő elmerül a kételyben és rögtön menekülőre fogja, akkor sohasem lesz a boldog, mert nem szerelmes, hanem „kutató” lesz. De minden jó tudományos kutató is hagy magának magánéletet, ami a jó öreg hitre épül, ahol ő nem dolgozik, hanem élvezi.
Ezért érdemes hinni, remélni és szeretni a férfit. Hagyni őt élni és nem zárni puha szarkofágba. És a nőnek hagyni kell élni saját magát is és nem gondolni rosszat. Élvezni kell a “maximálisan kielégítő” a szexuális életet. Kevesen vannak, akiknek ez hosszan magadatott. Ennél többet vagy mást egy Férfi nem adhat. Az ezt fenntartó potenciál megszerzése pedig magánügy.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian