Kicsi a péniszed és nagyobb farkat szeretnél?

Mi a teendő, ha kis péniszed van? A farok mérete növelhető? A test és a test szerkezetének anatómiája úgy van elrendezve, hogy minden embernek egyedi méretei és méretei legyenek a nemi szerveknek. És sok férfit aggaszt az a kérdés, hogy a pénisz milyen méretét tekintik normálisnak, mi a teendő, ha egy kis pénisz és mérete kategorikusan nem felel meg a tulajdonos vágyainak?

A pénisznövelésel foglalkozó cikkek statisztikái azt mondják, hogy a férfiak kétharmada elégedetlen a nemi szervek dimenzióival, és több mint fele pusztán az előítéletek és komplexek miatt szenved ettől az érzéstől. Az orvosi gyakorlatban van egy norma, vagyis annak mutatói, hogy mi legyen a pénisz mérete egy átlagos emberben.

Milyen méretű pénisz számít standardnak?

Milyen méretű férfiasság ideális? Lehetetlen egyértelműen megmondani, hogy hány centiméternek kell lennie egy adott férfi péniszének. Ismeretes, hogy a pénisz mérete közvetlenül függ a tényezők és mutatók nagy listájától. Ezenkívül nem az utolsó szerepet játszik az állampolgárság, a testkonfiguráció, az ember kora és genetikája.

  • Pénisznövelő tanácsokat is adunk, hogy lehet jó a szex kis farokkal, és ha a nagyobbítás lehetőségei és csak a lényeg érdekel, akkor a pénisznövelő szereket, és péniszpumpákat ajánljuk.

Az orvosi igazolás a péniszméretek három osztályozását veszi figyelembe:
– Nagy, amikor a fallosz hossza meghaladja a 20 cm-es jelet Általában csak kevesen rendelkeznek ilyen lenyűgöző méretekkel, és még akkor is, ha ezek az afrikai fajok képviselői.
– Normál, ha a fallosz hossza 12-18 cm. Az egész világ férfi lakosságának több mint 60% -a ebbe a kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy ez a méret a szabványnak tekinthető. Ezenkívül az orvostudomány azt mondja, hogy ez ideális méret, figyelembe véve a női nemi szervek szerkezetét.
– Kicsi, ha a fallosz hossza 10 cm vagy annál kisebb. Egy ilyen patológia, mint a mikropénisz, a férfi populáció 5% -ánál fordul elő, és leggyakrabban a kezelés oka.

Sok férfi előítéleteknek és sztereotípiáknak van kitéve, hogy a nők szeretik a fallosz nagy méretét. A társadalmi felmérések megerősítették, hogy a nők számára a fallosz vastagsága sokkal fontosabb, mint a hossza, és a túlzottan nagy pénisz kellemetlen érzést okoz a szex során.
Különös figyelmet kell fordítani arra a kérdésre, hogy hogyan kell helyesen mérni a fallosz méretét. Hosszát vonalzó határozza meg, a szélső pont a pénisz fejének széle és a hablyukasztó szög (90% a pénisz alapja és az elülső hasfal között). A mérést a fallosz tetején vagy az oldalon, egyenes állapotban végezzük.

Mi van, ha kicsi a péniszed?
Mielőtt egy férfi eldöntené, mit tegyen, ha egy kis pénisz természetesen sok kellemetlenséget és izgalmat okoz, fontos eldönteni, hogy van-e helye a patológiának, vagy ez csak előítélet. A fallosz hosszának mérése után érthető, hogy egy kis pénisz nem lehet hosszabb, mint 9,5 cm. Ha a paraméterek ilyenek, érdemes beszélni a mikropénisz patológiájáról.

A következő tényezők vezethetnek egy ilyen patológia kialakulásához:
– genitális sérülések;
– fejlődés veleszületett rendellenességei, különösen a cryptorchidizmus, a craniopharyngioma, az anorchidizmus, a Pasculani, a Nunan, a Del Castillo szindrómák);
– tesztoszteronhiány a pubertás idején;
– az 5 alfa reduktáz hiánya az ember testében;
– gyulladásos, traumás vagy daganatos jellegű herékbetegségek.

Mit kell tennie az embernek egy ilyen problémával, mint a mikropénisz? Először is, forduljon a klinikához egy andrológushoz vagy urológushoz. A diagnózis során meghatározzák az ilyen patológia okait, ennek alapján kiválasztják a kezelési módszereket. Továbbá a terápia folyamata a következő lehet:
– Pszichológus konzultációja és segítése.
– Hormonterápia endokrin patológiák és tesztoszteronhiány esetén.
– Sebészeti beavatkozás a fallosz méretének növelésére funkcionális, orvosi és esztétikai indikációk alapján.

Leggyakrabban a mikropéniszt sebészeti úton kezelik a pénisz hosszának, vastagságának növelése és a merevedési zavarok kiküszöbölése érdekében. Végül a műveletnek 2-3 cm-t kell hozzáadnia a korábban rendelkezésre álló paraméterekhez. Sokkal célszerűbb előre megakadályozni az ilyen patológiákat, ezért szükséges:
– egy terhes nőnek helyesen kell enni, egészséges életmódot kell vezetnie, elkerülve a rossz szokásokat és a rossz ökológiát,
– figyelemmel kíséri a fiú egészségét és fejlődését még a pubertás előtt és azon túl is;
– szabályozza a hormonok szintjét egy tinédzserben;
– megakadályozzák a stresszt és az elhízást egy tinédzserben.

Az ötszáz újszülött fiú közül csak egynek van fejletlensége a nemi szerveknek és a mikropénisznek. Ellenkező esetben a 10 cm-es és annál nagyobb méret nem igényel korrekciót és kezelést, az erekciót táplálkozás, gyakorlatok és különféle alternatív módszerek segítségével lehet erősíteni, ami lehetővé teszi, hogy a gerjesztett állapotban lévő pénisz sokkal tovább növekedjen.

Milyen előnyei vannak a kis méretnek?
Ha egy embernek nincs mikropénisz patológiája, de a nemi szerv mérete kicsi és messze nem tökéletes, érdemes konzultálni egy urológussal és pszichológussal a komplexek és az önbizalom kiküszöbölése érdekében. Kevés ember tudja, hogy az ókorban egy kis pénisz az ember arisztokráciájának jele volt.

Fontos! A nő érzései a szex során sokkal jobban függenek a vastagságtól, mint a fallosz hosszától. Ezenkívül a női orgazmusért felelős G-pont sekélyen helyezkedik el, így egy kis pénisz hasznosabb lesz, mint valaha.

A nők megjegyzik, hogy egy kis pénisz tulajdonosával sokkal kellemesebb a nemi közösülés, mint ha egy férfinak lenyűgöző fallosza van. A szexológusok azt is bebizonyították, hogy még 12-14 cm-es péniszével is képes egy férfi örömet okozni egy nőnek a szexből, mivel csak a G-pont területét stimulálja.

Gondolod, hogy a pénisz mérete befolyásolja a szex minőségét?
A pénisz kis mérete nem ok a komplexekre és az önbizalomhiányra. Vannak pénisznövelő kapszulák is, de valójában a szerény méretű tulajdonosok sokkal találékonyabbak az ágyban egy nővel, több időt töltenek a simogatásokra és az előjátékra, ráadásul egy kis pénisz lehetővé teszi, hogy különböző típusú szexekkel kísérletezzen. A patológiát csak fallosznak tekintik, amelynek hossza kevesebb, mint 10 cm, ebben az esetben a kezelést előírják.

Mit tegyek, ha kicsi a péniszem?

Ez a kérdés bestseller lenne a szex világában. Dobjuk félre az átlagos pénisz 18 cm-ét, a megnövekedett méretigényű hölgyeket is. Hogyan lehet szexelni azoknak a férfiaknak, akiknek a pénisze valóban kisebb vagy sokkal kisebb az átlagnál? Vannak trükkök.

A tudósok számos tanulmánya bebizonyította, hogy a pénisz hossza nem játszik kulcsszerepet egy nő örömében. Sokkal fontosabbak az ember képességei, valamint a pénisz alakja és vastagsága. Ezenkívül a nagy péniszű férfiak nem kevesebb nehézséget tapasztalnak a szexben, például azok a 11% -ok, akiknek 18-20 cm-es péniszük van, gyakran használnak speciális fúvókákat, amelyek korlátozzák a hosszúságot. A 20 cm-es vagy annál nagyobb péniszű férfiak boldogtalan 4% -a szenved magánytól – a nők egyszerűen félnek szexuális kapcsolatot létesíteni egy ilyen adatokkal rendelkező férfival, miután megtudták a hölgy méltóságának nagyságát, egyszerűen elmenekülnek. Függetlenül attól, hogy minden olyan szomorú-e a szerény méretű tulajdonosok számára, a statisztikák hallgatnak, de van néhány módja annak, hogy szexuálisan aktívak és boldogok legyenek még egy kis méltósággal is.

► Fogyj!
A zsírréteg a közönséges területen alattomosan elrejti a kívánt centimétereket. Amint elegendő számú kilogrammot veszít, azonnal felhasználhatja a pénisz kiürített 1-2 centiméterét.

► Válasszon sportlányokat!
A sport csodákat tesz a vérkeringés és az izmok erősítése szempontjából, beleértve a hüvelyi izmokat is. Ha az intim izmok jó állapotban vannak, akkor egyáltalán nem kell beszélni a pénisz méretéről – a lány hüvelye pontosan annyira nyúlik, mint a pénisz. A képzett hüvelyfalak szorosan lefedik a legkisebb péniszt is, ami tökéletes érzéseket hoz mindkét partner számára. Az intim izmok tónusának erősítése segít a speciális gyakorlatokban is – a méhépítésben, amelyeket a leghatékonyabban hüvelyi golyókkal és láncokkal végeznek.

► Legyen képes a nők kedvében járni!
Ha a csikló simogatásának ásza és a G-pont istene vagy, a pénisz mérete elhalványul a háttérben. A maximális hatás érdekében tanulmányoznia kell a női fiziológiát, az erotikus masszázst és a nő testén lévő egyes erogén zónák simogatásának finomságait – használjon speciális képzést. Ne felejtsd el a nők fantáziáit, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy ez már túl sok – a partnerek értékelik a kísérletezőket.

► Válassza ki a megfelelő pózokat!
Alkalmasak azok a pozíciók, amelyekben a pénisz teljes hossza részt vesz, és azok, amelyek csökkentik a hüvely szélességét. A kis pénisz legnépszerűbb pozíciói:
– kanál (az oldalon az ember hátulról lép be);
– ennek variációi (a fiziológiától függ – egy nő megpróbálhatja megváltoztatni az elhajlást, teljesen lefeküdni, felemelni a fenéket, vagy fordítva, hogy emelkedjen, visszahúzva a kezét az ágy hátsó részén);
– a misszionáriusi testtartás változata, ahol egy nő a lehető legnagyobb mértékben feldobja a lábát;
misszionárius póz, ahol egy párnát helyeznek a partner feneke alá, vagy egy férfi támogatja a hölgyet a seggénél, magához szorítva – minden értelemben nagyon erotikus gesztus.

► Használjon trükköket a szexboltból
A pénisz hosszának és vastagságának növelése segít a vákuumszivattyúknak és a speciális fúvókáknak-hosszabbítóknak. De ne vigyük túlzásba – legyen ritka fajta, és szeretnie kell az igazi méretét.

► Forró előjáték
Talán a farkad nem olyan kicsi? Csak nem vagy elég izgatott? A férfi pénisz eléri maximális méretét, ha kellően felkeltette, és amint azt a megfigyelések mutatják, a pénisz jelentősen nagyobb lehet egy jótól. Ne felejtsd el elmondani a barátodnak.

► Szerencsés
A kompakt pénisz garantált résztvevője a szexnek. Még akkor is, ha a partner még soha nem próbálta ki ezt a fajta szexet, 99% -ban biztosak vagyunk benne, hogy megkapja a beleegyezését, de a nagy falloszokkal rendelkező szexszimbólumok oldalra nyelik a nyálat. Hadd legyenek irigyek! A szexből származó női öröm (ne feledkezzünk meg a további kenésről) nem szerényebb, mint a hüvelyi szex – a közös falon keresztüli szex esetén a G-pont tökéletesen stimulálódik, és a csikló simogatása egyáltalán nem jelent problémát semmilyen helyzetben.

► Állítson fel szexuális rekordot!
A kis méretek kevés erőfeszítést igényelnek, azaz gyorsabban felépülnek a szex után, és hosszabb ideig tartják az erős erekciót. Nem ez az oka egy őrült szexéjszakának és számos orgazmusnak?
És végül, ne felejtsük el azokat a közhelyeket, amelyekért a nők valóban értékelik a férfiakat, és azt akarják: önbizalom, az ajándékok gondozásának és adásának képessége, elkötelezettség és pénzügyi jólét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?