18 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, szerinte perverz vagyok!

Nem tudom meglepő-e, de 18 éves vagyok, és van egy klassz vibrátorom. Anyám megtalálta, és szerinte perverz vagyok! Azzal keltett reggel, hogy perverz állat vagyok, ha ilyet használok. Ezt most igaz? Nem hiszem, bűnt követtem volna el ezzel, mégis úgy beszélt erről, mintha ez csúnya dolog lenne… téma a Gyakori kérdések között. A válaszokból válogatás:

– Én nem vagyok jóban a szüleimmel, már régen nem is lakok otthon, de még ők sem csináltak ilyet soha.

– Nem egyszerű este muterod! Nem tisztel téged, és nem is bízik benned! Ennek ellenére egyetértek azzal a válaszadóval, aki azt mondta, hogy színleld, hogy egyet értesz vele, és közben találj egy tuti rejtekhelyet a vibridnek! Neked kell engedned, idomulnod hozzá, mert 62 éves fejjel már nem nagyon változik az ember. Ha eddig nem volt rugalmas édesanyád, akkor ez már csak rosszabb lesz, ahogy öregszik, legalábbis, ha a saját anyámról veszünk példát!

– Nem bántom az anyukádat, mert ezzel téged bántanálak. De! Nálunk otthon anyáéknál és itthon a férjemmel egyaránt elképzelhetetlen, hogy más fiókjában, táskájában, gépében, levelezésében turkáljunk. Ez elég nagy faragatlanság. Másrészt, aki azt mondja, hogy aki vibrátort használ az perverz állat az eléggé elmaradott. Nem benned van a hiba, de én menekülnék otthonról és ezt anyám tudomására is hoznám. Most mindegy, hogy szex vagy maszturbálás céljából kellett neked ne legyen bűntudatod.

– A gyerekek már egészen kiskorban el kezdik felfedezni a testüket. 4-5 éves gyerekek simogatják, tapogatják magukat, szemrevételezik nemi szervüket, így elég hamar rájönnek arra, hogy milyen jó érzést képesek kiváltani saját magukból. Ez az örömszerzés ebben a korban még nem tudatos. Ha netán kisgyermekednél ilyesmit tapasztalsz, semmi esetre se csapj a kezére, mert csak a bűnt ülteted el benne, és lehet, hogy egész életében gátlásokat alakítasz ki benne. A régi időkben a szülők még nem tudták ezt, és kemény eszközökkel próbálták tiltani a kicsiknek az örömszerzést. Talán sokan ezért is kezelik tabutémaként a maszturbálást, ezért jönnek zavarba a témától, és ezért nem is szeretnek róla beszélni. Pedig ha maszturbálsz, akkor azt hiszem, elég egyértelműen ki tudod deríteni, mi az, ami lázba hoz, illetve mi az, ami elvezet a kéjhez, a mindent áttörő orgazmushoz. Természetesen ezek a tapasztalatok meghatározóak a szexuális kapcsolatodban is. Hiszen, ha kellőképpen meg tudod osztani partnereddel a megszerzett információkat, és rá tudod vezetni őt, hogy mi a legjobb neked, akkor szexuális életetek kiegyensúlyozott és boldog lesz.

– Felnőtt nő vagy, lehet hogy ő tart el egyelőre, de a pénzen kívül semmi más nem köt már hozzá téged. Nem kell beavatnod a szerelmi életedbe, nem tartozol neki elszámolással, magyarázattal. Ha azt fogja érezni, hogy ezzel, hogy rád telepedett, és lelki terrorban tart, azt hiszi, ő került fölénybe, és a felnőttkorodban is irányítani fog. Ahogy nagymamám anyámat. Anyám 50 éves, és a mai napig fél elmenni itthonról nagymamám beleegyezése nélkül (együtt lakik velünk). Szóval nem, nem szabad hagyni magad, igenis állj ki magadért, a vibrátorodért, ez a te magánéleted, a te szerelmi és nemi életed, nem pedig az övé. Ő foglalkozzon a sajátjával, ne a tieddel.

– Azt javasolom, hogy vegyél neki egy vibrátort ajándékba. Személyesen vásárolhatsz a minden nap nyitva tartó Intim Center szexshop budapesti üzletében, vagy rendelhetsz interneten is online szexshopban.

A vibrátor a szexboltok legkelendőbb játéka szerte a világon. De ne tévesszen meg, hogy csak az egyedülálló és csúnya nők körében népszerű, nem az első fiatalok körében. A vibromaszírozók legtöbb rajongója csak házaspár, akik változást akarnak elérni az ágyukban. De természetesen vannak olyan nők, akik folyamatosan nem elégedettek szexuálisan, és soha nem volt orgazmusuk.

Ez vonatkozik azokra a fiatal lányokra is, akik korán férjhez mentek, de pszichológiailag nem érettek a szexuális élvezetre. Fedd fel szexualitásodat, lazíts és élvezd a testedet, értsd meg, hogy ez természetes és csodálatos, csak segíts a kis vibro-segítőknek.

Ha egy nő a rezgésnek köszönhetően legalább egyszer kipróbálta az orgazmust, akkor a jövőben képes lesz önállóan és partnerrel is élvezni magát. Gyakran előfordul, hogy egy nőnek több időre van szüksége ahhoz, hogy felkészüljön a nemi közösülésre, lekapcsolódjon a külső problémákról, és az érzéseire összpontosítson. A szex előtti ilyen “bemelegítéshez” a vibrátor a lehető legjobban alkalmas.

A vibrátor használatának lehetőségei

Annak érdekében, hogy ne hibázzon a rezgő barát kiválasztásában, el kell döntenie, hogy milyen célokra fogja használni. Vannak, akik fokozni akarják az érzékszervi érzéseket, stimulálni az erogén zónákat vibrátorral szex közben, hogy fokozzák az érzékszervi érzéseket. Mások análisan használják prosztata masszírozóként. Még mások is szeretik nézni, ahogy egy partner maszturbál, vagy maga maszturbál. A negyediknek pedig egyszerűen nincs bátorsága meghívni a 3. személyt a hálószobába, így a csoportos szexről szóló fantáziákat egy vibrátor végzi.

Jótékony hatások a testre

A vibrátor által az emberi testre gyakorolt jótékony hatás lényege az eszköz nevében rejlik. A rezgés javítja a vérkeringést, feltölti a test sejtjeit oxigénnel, felgyorsítja a vért azokra a helyekre, ahol stagnálhat, javítja az útvonalak funkcionális állapotát, helyreállítja a reflexeket, felgyorsítja a regenerációs folyamatokat, normalizálja a vérnyomást, fájdalomcsillapító hatású, javítja a belső szekréció mirigyeinek működését, serkenti az izomtónust és általában aktiválja az életfolyamatokat. Nem csoda, hogy még korunk előtt is, az Asclepiad orvos leírta a masszázs vibrációs gyakorlat hasznos hatását.

Században Európában a legelterjedtebb vibrációs technika volt a hisztéria vagy az úgynevezett “méhveszettség” kezelésére. Ezekben a napokban már mechanikus rezgést alkalmaztak, mivel a masszázs kézi elvégzése nagyon drága és unalmas volt. Akkoriban a rezgő eszköz egyáltalán nem hasonlított a számunkra ismerős tárgyra, hanem inkább egy vibráló gömb alakú hegyű gőzgépre hasonlított, “amely képes életre kelteni azt, ami még életképes”.

Sok orvos azt tanácsolja, hogy ezt a technikát különböző szexuális jellegű betegségek, például aranyér, prosztatagyulladás, hormonális rendellenességek, sőt osteochondrosis kezelésére és megelőzésére használják. Naponta 15 perc – ilyen gyakorisággal a vibro masszázs legpozitívabb terápiás hatása érhető el. Csak viszonylag nemrégiben a vibrátorok szexuális színezést és elosztást kaptak a felnőtt játékiparban, és most a vibrátor fő funkciója a szexuális öröm, a szexuális és pszichológiai kisülés küldetésévé vált.

A test egészére gyakorolt jótékony hatás mellett a vibrátorok jótékony hatással vannak a szexuális szférára is. Ez egy hasznos lelet egy korai magömlésben szenvedő férfi számára, amely segít harmonizálni intim kapcsolatait azokkal a nőkkel, akik már nem érzik magukat hátrányban az intimitás során.

Mindenki tudja, hogy egy nő rendszeres szexuális elégedettsége elkerülhet mindenféle nőgyógyászati betegséget. A rezgés előnyös a férfiak prosztata masszázsa során, megakadályozza a vér stagnálását és megszünteti a betegségeket. Az általános és helyi nyirokkeringés is javul. Az képes segíteni a nőknek a “méh prolapsusának” diagnózisában, a hüvely izmainak egyfajta szimulátora formájában.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

A vibrátorból lehetetlen megfertőződni AIDS-szel, STD-vel vagy teherbe esni, így teljesen pihenhet, és nemcsak a legmagasabb fizikai, hanem pszichológiai örömöt is kaphatja.
A szexuális jellegű tantárgyak előnyei annak is tulajdoníthatók, hogy az iskolákban a serdülők szexuális nevelésében oktatási célokra használják. Sokkal könnyebb megmagyarázni sok ellentmondásos dolgot a tinédzserek számára egy vizuális szexuális játékon, mint egy képen.

vibrator_vasarlas_szexshop_uzletben

Sajnos még az információs áttörés korában sem adnak ki elegendő kapcsolódó információt a használatról minden szexuális játék esetében. Ezért online szexboltunk segítségével nemcsak a szexuális termékek kényelmes megvásárlásában szeretnénk segíteni, hanem a különféle játékok használatával kapcsolatos információk hiányosságait is kitölteni, és a megfelelő választást megtenni magának.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?